Plieger Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een defect aan onze douchekop zijn wij bij een bezoek aan de showroom in Schiedam buitengewoon vriendelijk geholpen. Jolanda heeft kosteloos voor een vervangende douchekop gezorgd. Hartelijk dank v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Drukpaneel moest voor de 3e keer vervangen worden. 1e keer garantie binnen 2 jaar( toen al)...2e keer geruime tijd buiten de garantie, ben je zelf de klos....€34,00ebruiken Nu weer opnieuw, zijn ze... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een *** bedrijf! Tijdens ons nieuwbouwproject een mooie tekening gemaakt. Plieger is daarbij uiteindelijk vergeten de douchewand te bestellen. Na aangeven van ontbreken 60 belletjes voor geho... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, CV, installatiemateriaal, elektra en klimaatbeheersing met ruim 60 expressen en 20 showrooms in Nederland.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

110 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Via tussenpersoon een spiegelkast besteld. Met aan de onderkant de bediening. Spiegelkast word geleverd zit de bediening in de kast. Ik dacht nog dat is gek. Ben weer naar de schowroom geweest, daar hing dezelfde kast met de bediening aan de onderkant. Klacht ingediend bij de showroom. Daar krijg je te horen dan had je maar op moeten letten, de kast hangt al dus we nemen hem niet meer terug. Verder hoor je niets. Na een maand krijg je te horen dat de leverancier de kast heeft aangepast. Nog maar weer een klacht ingediend. Kreeg bericht van een vertegenwoordiger te horen dat ik helemaal in mijn recht stond. Wij zouden samen een extra electrakabel trekken om de kast anders aan te sluiten. Hiermee helemaal te vreden.. Hij ging met vakantie en zou 6 maart een afspraak maken. Niet gehoord heb hem nu 2x gebeld, zat in de auto zou me terug bellen. Je raad het al helemaal niks. Een bedrijf waar geen afspraak mee te maken is. Zeer slecht.

6 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet klantvriendelijk, slechte kwaliteit en rare werkwijze

Op advies van een installateur naar deze winkel gestuurd.

Het louche systeem van nergens prijzen communiceren, niet op website alsmede niet in de showroom is op zijn zachts gezegd twijfelachtig.

Eenmaal aangekomen in de showroom werden we door een zeer onvriendelijke dame “ontvangen”. Zonder afspraak hoef je er niet langs te gaan en ze hadden op zijn vroegst over anderhalve week pas tijd. Een beetje met de toon, hoe durf je zomaar hier langs te komen.
Toen we aangaven 2 badkamers, 2 toiletten en nog 3 wastafels nodig te hebben bleek er de volgende werkdag meteen tijd te zijn.

Het zou wel uren en uren in beslag gaan nemen want wij zouden immers niks weten over merken en materialen. We gaven zelf aan samen heel makkelijk te beslissen en snel dit soort keuzes te maken. We zouden niet langer als 2 uur een afspraak willen. Maar dat was onmogelijk in haar ogen.

Terwijl we nodeloos lang aan de balie vast gehouden werden door deze onvriendelijke dame en haar vragen en verwijten ging ik op internet eventjes recensies lezen. Wat bleek. Niet alleen op Google maar op elke review website komt plieger er heel slecht vanaf. Zelfs aan de balie van de onvriendelijke dame lees ik meerdere negatieve en soortgelijke beoordelingen over diezelfde dame en het klant onvriendelijke ontvangst van deze winkel.

Nadat er voor de eerstvolgende werkdag moeizaam een afspraak tot stand kwam werden we geadviseerd zelf alvast huiswerk te doen en door de showroom te lopen. Zelf huiswerk doen is lastig als er nergens enige informatie gedeeld wordt bij de producten. Maar goed. We waren er nu toch.

Dat bleek een gouden tip.
Badmeubels in de etalage waren enorm verkleurd door de zon. Vele meubels in de showroom waren al beschadigd, bij sommige gingen lades en deurtjes niet open waar andere met geen mogelijkheid meer dicht te krijgen zijn. Nergens staan prijzen maar de kwaliteit, degelijkheid en het uiterlijk van de afwerking en fineerlagen deed ons meer denken aan Chinese webwinkels dan aan degelijke kwaliteit en duurzaamheid.

Op weg naar huis bij een H2o winkel binnen gewaaid. Daar werden we vriendelijk ontvangen met koffie en thee en zonder afspraak gewoon geholpen door een van de vele adviseurs die er werken. Binnen anderhalf uur hadden we alles uitgezocht wat we nodig hadden, super klantvriendelijk en bovenal veel betere kwaliteit badmeubels.

Kortom wij raden Plieger niet aan!

7 de maio de 2023

Waardeloze Firma

Waardeloze Firma, verkeerde of kapotte onderdelen geleverd die ook nog s veel te laat worden geleverd daarnaast waardeloze communicatie, je moet zelf overal 100x achter aan bellen en service is al helemaal dramatisch we hebben hier voor €15k aan materialen gekocht maar nooit dat wij hier ooit wat weer halen, daarnaast zal ik met iedereen in mijn kennissenkring mijn ervaring met deze firma delen! Trap er niet in!

6 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geholpen door aardige en vriendelijke mensen.

Wij hebben zeer goede ervaring met Plieger Enschede.
We zijn blij met de dingen die wij daar gekocht hebben zoals sanitair
en tegels, douchewand.
Zijn goed geholpen door deskundige mensen Lefert en Marian, we geven ze allebei een dikke 10.

17 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte adviezen en klant wordt niet serieus genomen.

Plieger geeft verkeerde adviezen en luistert niet goed naar de klant. Wij hebben nu voor de wc een grote plank gekregen met een nog grotere draagconstructie eronder. Onze gedacht was een leuk plankje waar we wc rollen en andere assecoires op kunnen zetten en die plank willen we blind bevestigen. Plieger reageert nu niet meer op onze mails en weigert te zoeken naar een goede oplossing, waardoor wij als klant wel tevreden zijn.

6 de fevereiro de 2023

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Ruim twee maanden van te voren alles voor een badkamer besteld zodat we er zeker van waren dat we alles tijdig in huis zouden hebben. Gelukkig ook een deel via andere leveranciers besteld, die wel hun afspraken nakomen en service leveren.

Op de beoogde dag van levering kan de chauffeur van Plieger als enige van vier leveringen ons huis niet vinden in een doodlopende straat met maar liefst 3 huizen! Als we navraag doen waar de (laatste) levering blijft, krijgen we pas te horen dat een deel van de bestelling niet tijdig geleverd kan worden. Het is natuurlijk van de zotte om je klanten hier tevoren van op de hoogte te stellen.

Op dat moment begint de lol pas echt: een week later zijn de producten wel beschikbaar bij Plieger en denk je dat je ze snel thuis geleverd zult krijgen. Helaas blijkt dit anders uit te pakken, want het is inmiddels alweer ruim een week later en het is Plieger nog steeds niet gelukt om hier een zending voor in te plannen. Ook is het niet mogelijk om een (betrouwbare) indicatie te geven van de verwachte datum van leveren. Kortom: als je een andere leverancier kunt vinden dan Plieger voor je badkamer, moet je dat vooral doen.

20 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prijsstijgingen zijn logisch in deze…

Prijsstijgingen zijn logisch in deze tijden maar plieger spant hierin de kroon. Ook het nieuwe concept voor de showroom waar plieger in 2023 mee van start wil gaan is gewoon waardeloos. Snel op zoek naar een andere groothandel/showroom/leverancier.

9 de janeiro de 2023