Na een defect aan onze douchekop zijn wij bij een bezoek aan de showroom in Schiedam buitengewoon vriendelijk geholpen. Jolanda heeft kosteloos voor een vervangende douchekop gezorgd. Hartelijk dank v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Drukpaneel moest voor de 3e keer vervangen worden. 1e keer garantie binnen 2 jaar( toen al)...2e keer geruime tijd buiten de garantie, ben je zelf de klos....€34,00ebruiken Nu weer opnieuw, zijn ze... Ver mais
Wat een *** bedrijf! Tijdens ons nieuwbouwproject een mooie tekening gemaakt. Plieger is daarbij uiteindelijk vergeten de douchewand te bestellen. Na aangeven van ontbreken 60 belletjes voor geho... Ver mais
Plieger geeft verkeerde adviezen en luistert niet goed naar de klant. Wij hebben nu voor de wc een grote plank gekregen met een nog grotere draagconstructie eronder. Onze gedacht was een leuk plankje... Ver mais
Detalhes da empresa
Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, CV, installatiemateriaal, elektra en klimaatbeheersing met ruim 60 expressen en 20 showrooms in Nederland.
Informações de contato
Koxkampseweg 6, 5301 KK, Zaltbommel, Holanda
- 0418 682 682
- info@plieger.nl
- www.plieger.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Plieger meent dat hun eigen merk een A-merk is!
Badkamer gekocht via een winkel, mooie Meir kraan uitgezocht. Nadat het binnenwerk gereed is, kom ik erachter dat het een Plieger is. Had Plieger op de offerte zien staan en gaf aan dat het een Meir moest zijn. De kraan zou via Plieger gaan, dat kan inderdaad. En jawel, een Plieger gekregen in een exclusieve badkamer en kan alleen vervangen worden door alles open te breken. De winkel stelde zich op het standpunt dat het een A-merk. De accountmanager van Plieger ook, wel grappig omdat ze op hun eigen site zeggen dat Plieger hun eigen merk is, en dus een B-merk. Toch wel arrogantie van Plieger om hun eigen merk als een A-merk te beschouwen. Ik ben niet blij om in mijn designbadkamer een Plieger tegen te komen, die, tegen een designprijs is afgerekend. Vertrouwen is goed, dubbele controle is beter
Nooit meer plieger
Inbouwreservoir van plieger is gaan scheuren na 5 jaar met lekkage in keuken tot gevolg. Alles moet nu gesloopt
Duidelijke uitleg op hun website over…
Duidelijke uitleg op hun website over wat hun doen. Ze leveren ook prima producten. Ook de service is redelijk te doen!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, duidelijke uitleg over de procedure, je kunt er alleen maar uitzoeken (ze verkopen niet direct aan particulieren, maar leveren en betalen ging via onze installateur) maar wel met leuke adviseur gesproken met goeie adviezen. Installateur heeft gedaan wat wij wilden: topbadkamer!
Een bedrijf om te janken,
Een bedrijf om te janken,
Juni 2019 hebben wij spullen voor de badkamer en toilet besteld bij plieger Alkmaar, omdat we een nieuwbouw huis hebben gekocht en plieger de aangewezen partij was voor het sanitair, waarbij het voordeel
Is dat de badkamer en toilet ook klaar is als de woning opgeleverd wordt.
We zijn opzich best goed geholpen door een dame , en hebben ook adviezen ter harte genomen die ze heeft gegeven.
We hadden besproken een randloze toilet en een bediengspaneel die je aan de bovenkant open klapt daar waar je een blokje in kan doen, we dachten dat is handig en schoon, ( ze raadde ons af om de toilet te nemen waarbij je achterin het toilet een staafje doet, omdat die alleen van een bepaald merk te krijgen zijn en dus prijzig.
We waren blij met dit advies en gaven aan die toilet te willen die ze adviseerde.
Bij passend een mat Chrome bedieningspaneel , de kranen in de badkamer hadden we nml ook in (mat)geborsteld (steel)chroom besproken.hoe dat ook mag heten.
Ook foto’s van gemaakt
Omdat we die helemaal te gek vonden.
Het gekke was dat er van alles wat we hadden besproken helemaal niet gelijk een offerte meekregen, dat ging allemaal via de uitvoerder en zouden dan via hun de offerte ontvangen.
Een week later kregen we keurig de offerte van het bedrijf, er staan wat 3D afdrukken bij waarbij de focus gelijk naar de muur ging omdat deze niet goed was.
En een kastje die niet in de juiste kleur stond.
We sloegen daar gelukkig gelijk op aan, en hadden dat doorgegeven.
Eerlijk hebben wij niet alle produktcodes opgezocht op internet om te kijken of ze wel het goede hadden geoffreerd.
Want wat kan er fout gaan aan kranen, wc en een dualflus.....
Tot onze schrik bijna 1,5 jaar later hebben we een kijkmoment bij de woning en bijna alles was fout,
De kranen , toilet en dualflus echt verschrikkelijk dit, kon wel janken.
Zoveel geld leg je neer voor een badkamer en nu hangen er spullen die we never nooit zouden kiezen.
We hebben geprobeerd om dit bespreekbaar te maken , maar je krijgt alleen maar weerstand , tsja er is voor getekend en daar kan je het mee doen.
Het erge is ook nog een dat ons integerietijd in twijfel werd genomen, we konden uiteindelijk de spullen die we toen hadden besproken met
Korting kopen en evt de spullen die waren gemonteerd en geleverd op marktplaats verkopen.
Dus koop never nooit bij Plieger en maak echt van alles een foto en pluis alle produktcodes helemaal na op het internet.
We kregen de opmerking je kan overal wel foto’s van maken en je weet na 1,5 jaar niet meer wat je hebt besteld !
Nou we weten dondersgoed wat we hebben besteld ,en dat is niet hetgeen wat er hangt.
Nu blijk ook nog na gespek met onze nieuwe buren dat daar hetzelfde is overkomen, en dat er zelfs buren zijn afgehaakt na gesprek bij plieger en was dit voor hun een bevestiging dat ze toen een goede keus hebben gemaakt om niet met Plieger in zee te gaan.
Een gewaarschuwd met telt voor 2, denk goed na voordat je hier naar binnen stapt.
Nog geen 2 jaar oude spiegel verweert…
Nog geen 2 jaar oude spiegel verweert aan de randen. Reactie van Plieger:
"Ons antwoord berust op jarenlange ervaring en kennis, waarbij wij meer als 250.000 m2 spiegel per jaar produceren.
Wij kunnen voorstellen om de spiegel retour te nemen en in het laboratorium te laten testen.
Hierbij moet wel in acht genomen worden dat wij de spiegel in kleine stukjes snijden en zodoende niet meer bruikbaar is.
Indien het een gegronde klacht betreft zullen we de kosten voor onze rekening nemen. Indien géén gegronde klacht, zijn de kosten voor de klant."
Daar ben je dus niet echt mee geholpen dan. Plieger: slechte producten en nog veel slechtere service.
Wat verkopen jullie toch een…
Wat verkopen jullie toch een rot-thermostaatkranen. Ik heb er ca 10 geplaatst en allemaal na enkele jaren moeten vervangen. Belachelijk slecht product. Hier míjn lijst met bevindingen:
3 kranen lekten (nee, niet op de koppelingen maar inwendig).
2 kranen waren niet goed geijkt. Stand 1 was al 22 graden.
1 kraan brak af. De kunststof wartel was compleet gaar.
2 kranen gaven zeer iritante zoem/vibraties te horen bij het bereiken van de ingestelde themperatuur.
Resultaat een hoop ergernis, extra kosten en tijd om alles te vervangen voor A-merk thermostaten. Shame on you guys. Ga alsjeblieft failliet of ga goed spul maken.
Tip: hang een brandmelder op naast je Plieger boiler
Door een onopgemerkte kortsluiting in onze Plieger boiler onder het keukenkastje ontstond een zeer brandgevaarlijke situatie. Een mailbericht met schokkende foto's richting Plieger wordt weliswaar persoonlijk beantwoord maar komt niet verder dan "neem contact op met de verkoper en die handelt het verder af". Dat die lokale verkoper al een paar jaar failliet is, is jammer maar helaas. Plieger neemt niet de verantwoordelijkheid op zich en dat is jammer. Dat de boiler voor technisch onderzoek beschikbaar is wordt ook niet opgepakt. Waarschijnlijk zijn ze te overtuigd van eigen kunnen dat dit falen onder het tapijt geveegd wordt. Tip: hang een brandmelder op naast je Plieger boiler.