Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het aansluiten van de p1 meter is erg gemakkelijk, alle stappen zijn duidelijk ook het aansluiten van de Anna kamerthermostaat is duidelijk uitgelegd in de beschrijving maar deze krijg ik niet werkend... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten werken mooi. Zoneverwarming werkt goed. Alleen had ik in eerste instantie de Emma Essential gekocht, maar miste toch een aantal functionaliteiten, dus maar een upgrade naar de Pro ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plugwise helpt zijn klanten enorm. Niet a la minute, vaak wat later, maar wel zorgvuldig, adequaat en klantvriendelijk. Ze hebben geduld tot alle vragen zijn beantwoord. Zijn ook niet te beroerd om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over jullie snelle reactie, onderzoek en nazorg. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Liander mijn netbeheerder. Op dit moment ben ik nog in afwachting van hun ond... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  2. Empresa de Eletrônicos
  3. Serviço de aquecimento
  4. Loja de Iluminação
  5. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Plugwise is gespecialiseerd in slimme energieoplossingen voor thuis en op kantoor. Met een breed assortiment aan producten voor energiebeheer, zoals slimme thermostaten en verbruiksmeters, helpen wij onze klanten energie te besparen en hun woon- of werkomgeving comfortabeler en efficiënter te maken. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Informações de contato

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen contact

Ik heb een app gestuurd met de vraag welke producten ik moet aanschaffen van Plugwise in mijn situatie. Ik heb al Plugwise producten in huis. Ik werd uiteindelijk teruggebeld met de vraag of ik een mail kon sturen met alle info. Na 1,5 week nog geen reactie. Ik begrijp het niet. Je kunt mij iets verkopen, mijn probleem oplossen en …. radiostilte… ik ben van plan om over te stappen naar een ander merk.

10 de dezembro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je nog niet geholpen bent. Ik kijk graag even mee naar je ticket, dan kan deze koppelen aan de juiste collega. Heb je voor mij een ticketnummer? Dit kan je eventueel in je review zetten of even telefonisch contact opnemen zodat ik het ticket erbij kan zoeken en kan toewijzen. Hoor graag! Groetjes Plugwise

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service! Problemen worden uitgesteld en niet opgelost. Alleen per mail te bereiken, om te bellen (op afspraak) moet je 19 euro betalen! Daarnaast is mijn Anna binnen 2 jaar kapot. Nu krijg ik een refurbished versie aangeboden voor dezelfde prijs als mijn nieuwe Anna 2 jaar geleden… toch jammer! Ik haak af en zou het iedereen afraden!

15 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Marjolein. Vervelend om te horen dat je deze ervaring met onze Anna hebt. Ik heb gezien dat je ticket netjes afgesloten is met mijn collega en je een andere thermostaat hebt geplaatst ondertussen. Hopelijk kom je nu warm de Kerstdagen door! Mocht je toch nog vragen hebben of informatie nodig hebben, kan je ons uiteraard altijd nog een berichtje sturen. Groetjes Plugwise

Zoals zo dikwijls....

Zoals zo dikwijls: alles uitschakelen, heropstarten, her-downloaden, beetje trial & error, en plots na enkele uren: alles werkt. Enkel de buitentemperatuur schijnt ons niet correct.

12 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Dank voor je review Luc. Mocht je nog steeds geen buitentemperatuur zien, stuur dan nog even een mail naar helpdesk@plugwise.com. Wellicht dat we hier nog een oplossing voor hebben! Groetjes Plugwise

Goede support

Goede support; produkt werkt al bijna 5 jaar ononderbroken; enige hickup was loszittende verbindingskabel

15 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Fijn Tom! Dank voor je positieve review, dat waarderen we!

Service was uitstekend

Service was uitstekend. Vriendelijk en persoonlijk. Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven.

7 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Derick, dat waarderen we enorm! Je positieve feedback zal ik zeker delen met het team! Groetjes Plugwise

Zone control

The zone control system is easy and straight forward.
The measurement curves of boiler gives you enough insight to optimize the heating system.

1 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Thank you for your positive review Mehrdad!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijk advies op mijn vragen

Duidelijk advies op mijn vragen. Deskundige helpdesk die meedenkt in oplossingen.

4 de novembro de 2025

Resposta de Plugwise

Top om te horen Leon, dank voor je review!

een verademing!

wat een leuk (klein) bedrijf is dit! hulde. mooie handige EN betaalbare producten. En een 'ouderwetse' kwalitatief hoogwaardige helpdesk. techneut zonder te veel gedoe aan de telefoon die meedenkt en adviseert.

27 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je positieve review Dick! Fijn dat je goed geholpen bent en enthousiast over ons systeem :)

Super snel geholpen

Super snel geholpen, de helpdesk denkt goed mee!

27 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Top Edwin, dank voor je review!

Beste finn

Beste finn

Heel erg bedankt voor je hulp
Ik kan weer alles zien op de app
Met vriendelijke groet dennis

22 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Hi Dennis! Dank voor je positieve review, ik zal Finn op de hoogte stellen. Altijd leuk om even de positieve feedback te delen :) Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie bij mijn probleem.

Snelle reactie bij mijn probleem.Goed bereikbaar via Email.
Heeft een top product PLUGWISE
Ook na jaren gewoon alle service.
Van harte aan bevolen.

15 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Super leuk om te lezen Peter! Dank voor je review, die wordt enorm gewaardeerd! Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vragen over de besturing van mijn hybride warmtepompsystemen door slimme thermostaten van Plugwise.

Ik heb sinds kort twee hybride warmtepompen in huis en operationeel. De (toegevoegde) warmtepompen zijn geleverd met Een 'slimme' thermostaat van Plugwise. Mijn vragen over de besturing van de systemen zijn al diverse keren in september en okober 2025 snel en effectief beantwoord door de Plugwise helpdesk!

14 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Wim, fijn dat we je hebben kunnen voorzien van de antwoorden! Groetjes Plugwise

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Had voor enkele jaren een abonnement

Had voor enkele jaren een abonnement. Na een update herkende het systeem de einddatum van het abonnement niet. Servicedeskmedewerker heeft dit snel en efficiënt opgelost. Dank je wel

6 de outubro de 2025

Goed om te horen Rene, fijn dat alles weer opgelost is! Groetjes Plugwise

Goede helpdesk

Goede helpdesk, deskundig advies.
De plugwise anna werkt bedraadt stuk beter dan via wifi, ook al is die maar 7 meter verwijderd

12 de outubro de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Peter! Een bedraade verbinding is inderdaad een stuk zekerder en proberen we ook altijd te adviseren. Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en vlotte ondersteuning

De Anna thermostaat is een mooi product en integreert goed in Home Assistant. Ondersteuning gaat via de mail, waarbij ik snel reactie op mijn vraag kreeg.

29 de setembro de 2025

Resposta de Plugwise

Top Arjan, fijn dat je met Home Assistant ons systeem optimaal kan inzetten. Bedankt voor je review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.