Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het aansluiten van de p1 meter is erg gemakkelijk, alle stappen zijn duidelijk ook het aansluiten van de Anna kamerthermostaat is duidelijk uitgelegd in de beschrijving maar deze krijg ik niet werkend... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten werken mooi. Zoneverwarming werkt goed. Alleen had ik in eerste instantie de Emma Essential gekocht, maar miste toch een aantal functionaliteiten, dus maar een upgrade naar de Pro ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plugwise helpt zijn klanten enorm. Niet a la minute, vaak wat later, maar wel zorgvuldig, adequaat en klantvriendelijk. Ze hebben geduld tot alle vragen zijn beantwoord. Zijn ook niet te beroerd om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over jullie snelle reactie, onderzoek en nazorg. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Liander mijn netbeheerder. Op dit moment ben ik nog in afwachting van hun ond... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  2. Empresa de Eletrônicos
  3. Serviço de aquecimento
  4. Loja de Iluminação
  5. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Plugwise is gespecialiseerd in slimme energieoplossingen voor thuis en op kantoor. Met een breed assortiment aan producten voor energiebeheer, zoals slimme thermostaten en verbruiksmeters, helpen wij onze klanten energie te besparen en hun woon- of werkomgeving comfortabeler en efficiënter te maken. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

vraag aan helpdesk

Als je een vraag stelt aan de helpdesk komt er altijd een antwoord. Meestal binnen de afgesproken tijd en het mooie van het antwoord is dat dat het ook altijd juist is

23 de setembro de 2025

Resposta de Plugwise

Super fijn om te horen Joost, dank voor je review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is onmogelijk om direct contact te…

Het is onmogelijk om direct contact te krijgen met dit bedrijf. Heb je dus een probleem met de verwarming, omdat hun apparaat niet goed werkt dan moet je maar een mail schrijven en hopen dat ze binnen 2 dagen antwoorden. Heb je natuurlijk helemaal niks aan want het zijn de meest standaard AI antwoorden die je kan krijgen. Ik hoop dat plugwise inziet dat er iets niet goed is in hun product. Het gaat of om de omvormer of een transistor die gewoon defect raakt als je de hoofdschakelaar uit en aan zet. Dit kan niet de bedoeling zijn en zorgt ervoor dat je geen enkel contact meer kan krijgen met de Smile P1. Hij kan niet meer in network modus en hij kan niet meer gereset worden. Alle lampjes en kleuren knipperen nu aan een stuk door terwijl er elke seconde redelijk hard zoemend geluid uit de smile box komt. Het is insane dat ik via een trustpilot review de grootste kans heb om snel geholpen te worden.

27 de setembro de 2025

Resposta de Plugwise

Goedemorgen Tobias, ik zie dat je 27 september ook een service ticket hebt ingeschoten waar mijn collega een reactie op heeft gegeven maandagochtend. Hopelijk heeft de oplossing die hij jou heeft aangereikt geholpen. Zo niet, bel of mail dan even terug. We hebben hierna geen reactie meer van je vernomen. Best case, heeft de oplossing geholpen! Is dit niet de situatie, kijken we graag nog even met je verder. Met vriendelijke groet, Marlous Touw

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Prima meegedacht om een oplossing te vinden.

25 de agosto de 2025

Resposta de Plugwise

Fijn om te horen Hendrik! Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm. Groetjes Plugwise

Het serviceniveau is hoog

Het serviceniveau is hoog. Vragen worden snel en goed beantwoord.

8 de agosto de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Ron, fijn dat we je hebben kunnen helpen! Groetjes Plugwise

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

anna werkt nog steeds niet.

4 de agosto de 2025

Resposta de Plugwise

Hoi Bram! Bedankt voor je review, vervelend dat de Anna niet werkte. Ik heb zojuist je ticket gezien en begrepen dat na het vervangen van de adapter, de Anna weer werkend is. Mocht je nog willen ingaan op ons voorstel dat we per email hebben gedaan, helpen we je graag! Mochten er in de toekomst nog problemen ontstaan, kan je altijd even naar ons uitreiken. Groetjes Plugwise

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb het plugwise systeem gekocht.

Ik heb het plugwise systeem gekocht.
De Anna en de Adam
Ik heb het in 1e instantie niet goed begrepen. Dat is ook omdat het niet heel duidelijk is. Ik kreeg bij de Anna een
"smile-t".
Ik wil echter een aansluiting met de slimme meter "p1"
Dat kan alleen met "Anna p1" met de
"smile-t p1" als het wil communiceren met elkaar. Ik heb de aanschaf bij Robbshop gedaan, maar de vragen aan plugwise gesteld. Heel nuttig en behulpzaam, maar eigenlijk alleen via de mail. Ik hou meer van een persoon aan de telefoon. Dat is een directere feedback. Nu ging er aldoor best wat tijd overheen. Maar heel erg blij met m'n keuze!

17 de agosto de 2025

Resposta de Plugwise

Hoi Rinze, dank voor je review! De namen kunnen inderdaad wat verwarrend zijn en vereist wat extra informatie wat je soms via de telefoon of per email ontvangt. Gelukkig hebben we het uiteindelijk voor je in orde kunnen maken. Geniet van je Anna P1 :) Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onmiddellijke hulp vanop afstand.

Onmiddellijke hulp vanop afstand.
Geen wachttijden of slechte uitleg.
Top!

8 de agosto de 2025

Fijn Gert! Dank voor je review. Groetjes Plugwise

Storinsmelding

Ik kreeg meteen een melding dat er een storing was, iets met certificaten.....en inderdaad, eind van de dag opgelost.

21 de julho de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review! Gelukkig hebben we het probleem snel kunnen herstellen :) Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne thermostaat voor een goede prijs en snelle helpdesk

De Anna van plugwise is een gemakkelijk te gebruiken thermostaat. Via de app is goed de ketel informatie af te lezen. Vanwege beveiliging is dit helaas alleen thuis af te lezen. Voor de controle van de druk is dit helaas een omissie omdat ik dat tijdens de vakantie ook wil zien

27 de julho de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Henk! Fijn om te horen dat je blij bent met onze Anna thermostaat. Groetjes Plugwise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies gekregen op mijn vraag

Goed advies gekregen op mijn vraag. Ik vroeg naar voor uitbreiding van Plugwise schakelmateriaal in de elektriciteitsdoos te schakelen via de App. Ondanks dat er nog geen soortelijk schakelmateriaal beschikbaar is van eigen merk wel een optie gekregen welk ander merk ook werkt met de Plugwise App. Bedankt daarvoor

23 de julho de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor de review, fijn dat we je hebben kunnen voorzien van een oplossing! Groetjes Plugwise

Geweldig product

Snelle levering van een fantastisch product. Duidelijke omschrijving, goede kwaliteit. Ik heb alleen maar lof.

2 de julho de 2025

Resposta de Plugwise

Super fijn om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met het product. Groetjes Marlous

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Je krijgt altijd reactie op een vraag

Je krijgt altijd reactie op een vraag, meestal (maar niet altijd) de volgende ochtend al. Een keer duurde het wat langer voordat het probleem met de JIP thermostaatjes was opgelost, maar het systeem bleef wel werken.

2 de junho de 2025

Resposta de Plugwise

Fijn dat we je hebben kunnen helpen Willem! Bedankt voor je review :)

Schermverlichting Anna

Ik begreep in eerste instantie niet dat je een ticket moest aanvragen om je probleem voor te leggen!
Maar nadat me dat duidelijk was en mijn probleem heb kunnen voorleggen, was dat ook in een paar mails opgelost.

12 de junho de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Piet! Fijn dat we je, nadat het duidelijk was een ticket aan te maken, goed hebben kunnen helpen. Groetjes Plugwise

Goede support op afstand

Ik heb de e-mail support als prettig ervaren. Je krijgt uitgebreide uitleg en ze helpen je op afstand mee. Wel is het zo dat ze in de nacht reageren (andere tijdzone?), dus dat is iets om rekening mee te houden. Probleem is in ieder geval opgelost.

2 de junho de 2025

Resposta de Plugwise

Bedankt voor je review Ludo! We hebben inderdaad een werknemer in een andere tijdzone ;) Fijn dat we ondanks het tijdsverschil, je probleem hebben kunnen oplossen! Groetjes Plugwise

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.