Veja o que dizem as avaliações
Prettige sfeer al bij binnenkomst. Vriendelijke ontvangst en fijne balans tussen zelf rondkijken en wanneer nodig hulp en advies krijgen. Een autorit uit Rotterdam dubbel en dwars waard.
Minotti bankstel gekocht en is net voor de kerst geleverd. ( eigenlijk verwachten dat deze pas in februari 2025 zou komen) Zeer blij met de bank. Bij aankoop kregen we alle aandacht van de verkoper... Ver mais
Detalhes da empresa
Laat u inspireren door Pot interieur. Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend!
Informações de contato
Nieuwendijk 89, 4571 LH, Axel, Holanda
- 0031115-532526
- verkoop@pot.nl
- www.pot.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super vriendelijke verkoopspersoneel in…
Super vriendelijk verkoopspersoneel in een ambiente zonder gelijke.
Pot is de beste meubelwinkel in Z-VL en omgeving
Zeer blij met de bank. Bij aankoop kregen we alle aandacht van de verkoper en adviseerde ons heel kundig. Bestelling liep vlot. Bij levering zijn we goed geïnformeerd en het plaatsen werd zeer kundig en netjes gedaan.
Kortom hier voel je je echt “klant”
Ze hebben alles !
Zoals altijd weerom een prettige bestelervaring. Vlotte communicatie. Snelle afhandeling.
Vroegere ervaringen leerden ons ook dat de levering aan huis fantastisch verloopt. Mensen die hun vak beheersen !
Planning levering
Planning levering was een probleem. Weinig mogelijkheden en geen flexibiliteit. Voor een winkel met dure design niet commercieel. We hebben hier verlof voor moeten opofferen. Echt een afknapper. Twijfel of we nog iets hier gaan kopen niet tegenstaande we in het verleden reeds goede klanten waren.
Zijn altijd zeer netjes in de omgang en…
Zijn altijd zeer netjes in de omgang en komen hun beloften ook na.
Prachtige handelszaak .
Prachtige handelszaak .
Klant sinds 1972 .
Correcte levering ondanks PostNL .
altijd even vriendelijk en goede…
altijd even vriendelijk en goede afhandeling, nazorg
Topservice
Makkelijk bereikbaar, ruime keuze in een serene showroom. De service is top!
Deskundigheid en vriendelijkheid van de…
Deskundigheid en vriendelijkheid van de Verkoopster en wat een keuze van top merken
Persoonlijk advies op maat.
Persoonlijk advies op maat.
Aanrader !
Prachtige collectie, heel goed geholpen er werd geluisterd en ze begreep wat we zochten. Ook contact met de planning verliep vlot. De levering tenslotte was top, niets was die mannen te veel ondanks de hitte alles vlot verplaatst en gemonteerd.

Aankoop verlichting
Vriendelijke, professionele ondersteuning bij het kiezen van mijn verlichting
Begeleiding bij aankoop
Begeleiding bij aankoop, delen van ervaringen.
Zeer behulpzaam en vriendelijk…
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, perfecte juiste prijs en levering zeer correct , een aanrader
Eerlijke hulp
Op eerlijke manier te woord gestaan bij keuze zitbank.
Correcte levering
De zetels in perfecte staat geleverd
De zetels in perfecte staat geleverd, op de dag die afgesproken was door vriendelijke en gedienstige mensen. prima dus, een 10

Resposta de Pot interieur Axel
Correcte service aan de scherpste prijs.
Correcte service aan de
Altijd correct
Altijd correct, altijd vriendelijk, eerlijke prijs.
Van in de toonzaal tot bij levering thuis.

Resposta de Pot interieur Axel
Goed en exact advies door Dave Vlegels…
Goed en exact advies door Dave Vlegels plus verzorgde levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.