Har haft et par shops kørende hos Magentohotel i lidt over et år. Deres servere kører hurtigt, og pålideligt. Det bedste er dog Dennis, som ALTID leverer service langt over gennemsnittet!... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Selvom prisniveauet er højere end de billige webhoteller så får man virkelig noget for pengene her. Man bliver behandlet som et menneske, de forstår behovene, og forsøger at afdække det så godt som... Ver mais
A empresa respondeu
Powerhosting giver en god service, og er meget hjælpsomme. De kan varmt anbefales hvis du leder efter hurtig og effektiv magento-hosting. Hvis du oplever problemer med din hjemmesiden, er... Ver mais
Powerhosting tilbød mig et gratis hosting produkt indtil jeg er klar til at sø-sætte mit kommende firma i form af en magento webshop løsning. Dog insisterede jeg på at få lov til at betale oprettels... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Hammershusvej 16c, 7400, Herning, Dinamarca
- salg@powerhosting.dk
- www.powerhosting.dk
Gode servere og altid top klasse…
Gode servere og altid top klasse support når man har brug for det.
SERVICE I VERDENSKLASSE
har nu været kunde hos dem i ca. 4 måneder med flere mailhoteller og har opgraderet den ene til webhotel
og hver gang jeg har haft et problem : flytning af gamle mail - flytning af min hjemmeside osv. osv. må indrømme det er sket mere end 2 gange - er nok lidt " IT dum" kan de så ikke guide dig igennem stiller de om til Dennis og så er problemet løst i løbet af 0 komma 5
ganske gratis endda - skulle jeg evt. betale for web support havde jeg også gjort det - DERES SERVICE ER I VERDENSKLASSE
Har min side hostet ved PowerHosting
Har min side hostet ved PowerHosting
Jeg havde problemer med indexering
Ringede til dem og de fiksede det inden for 10 min plus installerede det jeg manglede
Vanvittig god service
5 stjerner er ikke nok
Vi har været kunder i mange år hos Powerhosting, og der har aldrig været et problem overhovedet. Servicen er i top, og de gør alt for at hjælpe.
Deres pris er også lav, og de har et produkt der bare virker.
Professionel og fantastisk service!
Kundeservice var i top!
Jeg blev serviceret af en medarbejder ved navn Daniel (DC). Jeg havde en forespørgsel om en genstand, hvor Daniel forstod og åbnede mit perspektiv for andre muligheder, som var bedre for mig samt billigere.
Hele dialogen gav et indblik i, hvor professionel og dygtig Daniel er. Daniel virkede oprigtig og talte på bølgelængde med mig, hvilket var utrolig rart.
Bedste, mest professionelle service jeg har oplevet.
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service!
Vi fik hjælp med det samme af en meget professionel medarbejder. Han kom med en ærlig og reel vejledning, og vi gik derfra med en helt rigtig og rolig mavefornemmelse.
Powerhosting kan varmt anbefales
Powerhosting kan varmt anbefales. De har givet os utrolig behagelig kundeservice og tålmodig support med forståelse af opsætningen af vores Magento hjemmeside på serveren.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Efter at have været tilfreds kunde i 6-7 år var tiden desværre til at vi måtte skilles, da jeg ikke længere havde brug for hosting. Derfor opsagde jeg mit abonnement i god tid. Men et eller andet var åbenbart gået galt, da jeg pludselig fik en ny opkrævning. Da jeg loggede ind for at tjekke, kunne jeg se at kun mine SSL certifikater var opsagt, så enten havde jeg lavet en fejl, eller der var sket en fejl hos Powerhosting.
Og fra lignende firmaer med abonnementer ved man jo, hvor svært det kan være at slippe væk ;-) Så jeg var foreberedt på en større diskussion, da jeg skrev en meget venlig mail til kundeservice, om at jeg bestemt mente at have opsagt det hele.
Her fik jeg en lige så venlig mail tilbage og besked om at min betaling ville blive refunderet.
Så ingen diskussion om hvis fejl det var eller noget. Det er sgu skønt :-) Tak for denne gang.
Mvh Allan

Verdensklasse firma
Verdensklasse firma! Altid så søde og super hjælpsomme. Og de får løst tingene hurtigt og professionelt!

Resposta de Powerhosting
Jeg har været kunde hos powerhosting.dk…
Jeg har været kunde hos powerhosting.dk i et par år, og har altid fået lynhurtig service 24/7, hvis jeg skulle have nogle spørgsmål eller andet. Pga et skift til en anden udbyder og ny hjemmeside, fik jeg også hjælp og rigtig fin guidens hvordan og hvorledes med flytning ovs, men da jeg var flyttet over til en anden udbyder og det hele så ikke var lykkes optimalt med den tekniske del fra min nye udbyder, og jeg var virkelig bare ude på dybt hav og meget frustreret som man kan være, da alt mit arbejde lå der. Jeg ringede og snakkede med både Dennis og Carsten, som med et snup tag fik mit gamle system op at køre igen. Perfekt hosting og support-sted, bedre findes ikke i Danmark og med en service til UG. Et valg af udbyder man kan stole.
Ammestol.dk / Lene Langhoff

Resposta de Powerhosting
hurtig response fra online chat support
god service, og hurtigt og ordenligt svar & vejledning man få fra online support. kan godt anbefales.

Resposta de Powerhosting
Endnu engang prima service fra…
Endnu engang prima service fra Powerhosting - vi kan varmt anbefale.
Mvh AP-Production

Resposta de Powerhosting
Fik en helt fantastisk support fra…
Fik en helt fantastisk support fra Karsten T vedr et problem med vores hjemmeside. Fem store stjerner!

I use powerhostig for about 2 years
I use powerhostig for about 2 years. Its just a great service provider. In my oppinion the best support ever.
I can highly recommend powerhosting.

PowerHosting med SUPER support
Jeg er ny på PowerHosting, og har fået en super start.
Karsten er imødekommende ved første kontakt, og hjælper hvis der er spørgsmål eller problemer.
PowerHosting kan klart anbefales, man føler sig velkommen med det samme, har rigtig telefonsupport, uden ventetid

Resposta de Powerhosting
Helt igennem fantastisk service!
Helt igennem fantastisk service!
Jeg har gennem 8 år hostede alle mine sites og webshops på egene servere placeret i Tyskland, men brugte alt for meget energi på konstant at skulle holde dem opdateret og kørende.
For nyligt begyndte den ene webshop at køre lidt ustabilt, og endte med at få en ekspert ind over hvilket kostede en del. Men fik det aldrig til at køre 100% - og da jeg før var blevet anbefalet PowerHosting prøvede jeg at tage kontakt til dem, allerede efter 5 min i telefonen med Dennis valgte jeg at få opsat et test site, og den efterfølgende dag udførte de så selve flytningen.
Alt kørte 100% efter bogen, det gik lynhurtigt samt god information undervejs.
Kan slet ikke give nok stjerner for den helt igennem professionelle service! Slutligt kan nævnes at mit site loader 5 gange hurtigere end før. Så hermed min varmeste anbefaling af PowerHosting.

Anbefaling herfra!
God service og hurtige svar. Man føler at de rent faktisk interesserer sig for at man er tilfreds - og det er rart!
Kan anbefales!

Resposta de Powerhosting
Virkelig god service og support
Virkelig god service og support. Klart det bedste firma i branchen jeg nogensinde har prøvet. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta de Powerhosting
Altid hurtig og god service
Altid hurtig og god service. Er man ikke IT-nørd, bliver man guidet godt igennem tingene.
Powerhosting kan varmt anbefales.

Resposta de Powerhosting
Fantastisk hurtig og kompetent kundeservice samt support
Vi har i 5 år været kunde med vores Magento Shop hos Powerhosting. Altid har de været hurtige til at yde den service og support der skal til. God performance til en meget fair årlig pris.
Vi har ikke oplevet nedbrud eller ting som ikke fungere fra Powehostings side.
Eksterne påvirkninger fra overgravede kabler o.lign. er ingen herre over.
Vi kan på det varmeste anbefale Powerhosting som leverandør af Magento hosting.
Mvh.
Henning Hansen

Resposta de Powerhosting
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.