Prenuptia Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verkoopster heeft ons eerst rustig laten rondkijken, daarna de vraag gesteld of ze ons kon helpen. Filiz heeft ons zeer goed geholpen met de keuze voor de aankoop van een nieuw bed, enerzijds met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na even zoeken en verschillende meubelzaken te hebben bezocht, hebben we bij Prenuptia gevonden wat we zochten. Qua stevigheid van het materiaal waren we hier meer tevreden. De verkoopster wist on... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na heel lang twijfelen over een salon heb ik met behulp van Sabine zondagnamiddag mijn beslissing kunnen nemen. Super vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten. Kreeg ook heel veel tips voor het o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de Móveis para Quartos
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre

Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

259 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 46% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

227 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel behulpzaam en ervaren medewerkers

Heel behulpzaam en ervaren medewerkers. Zij helpen actief meedenken met ons project en geven vrijblijvend advies op maat. En dit allemaal op een heel prettige, absoluut niet-opdringelijke manier. De kwaliteit van de meubels is uitstekend en dat is precies wat wij zoeken: een betaalbare prijs, goede kwaliteit en duurzaamheid in één!

30 de junho de 2026

Hey Rita,
Dank je wel voor deze geweldige feedback en score !

Mooie eetkamer,

Was al een paar keer in en uit de winkel geweest, foto’s gemaakt van wat ik graag zou willen, vriendelijk personeel dat altijd wou helpen! Vandaag terug gegaan en Sabine heeft mij heel goed geholpen met het kiezen en goede raad gegeven! Dus heb ik mijn kasten, tafel en stoelen vandaag gekocht aan een hele goede prijs! Ben heel tevreden en nu nog wachten op de levering! 👍

30 de junho de 2026

Hey Suzanne,
Bedankt voor het vertrouwen en de geweldige review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van keuzestress naar de perfecte zetel

Ik was op zoek naar een nieuwe zetel, maar wist door het grote aanbod bij Prenuptia niet goed waar te beginnen. Gelukkig heeft Gül mij fantastisch begeleid. Tijdens mijn eerste twee bezoeken heeft ze heel goed geluisterd naar mijn wensen en toonde ze me een aantal modellen die perfect aansloten bij mijn smaak.
Toen ik de zetel tijdens mijn derde bezoek ging bestellen was Gül er helaas niet, maar ik werd ontzettend vriendelijk verder geholpen door John. Samen met hem heb ik alles in orde gemaakt, waarbij hij heel nauwkeurig heeft overlopen wat er exact besteld werd. Ik wacht nu in spanning af tot oktober!

20 de junho de 2026

Hey Dietger,
Dank je wel voor het vertrouwen en de geweldige beoordeling !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn gisteren super geholpen door…

Wij zijn gisteren super geholpen door Sabine. We hebben een mooie eettafel, stoelen en zetel gekocht. Ze gaf ons advies over welke stoffen het mooiste bij onze bank zouden passen. Dit advies was zeer fijn! Ze nam ruim de tijd en was totaal niet opdringerig.

27 de junho de 2026

Hey Lars,
Bedankt voor deze geweldige feedback en score !

Aangename aankoop

Sabine onze verkoopster was een hele lieve en behulpzame verkoopster. Ze gaf goed uitleg en kon goed op vragen antwoorden. We zijn meerdere malen terug geweest voor we een beslissing hebben genomen en dat was geen probleem. De verkopers waren niet opdringerig. Er is ook een zeer ruim aanbod aan stijlen en prijzen.

28 de junho de 2026

Hey Emelien,
Leuk dat je deze fijne ervaring met ons deelt. Dank je wel hiervoor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn gisteren heel fijn geholpen…

We zijn gisteren heel fijn geholpen door Sabine. We hebben met haar hulp een bank uitgekozen. Ze was heel geduldig en ze nam de tijd om alles uit te leggen over verschillende opstellingen en stoffen. Hierdoor waren we eigenlijk meteen overtuigd om de bank aan te kopen! Dank je wel, Sabine!

27 de junho de 2026

Hey Moesha,
Hartelijk dank voor de schitterende waardering !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en prachtige levering.

De keuze aan prachtige meubels is gigantisch en ze staan zo breed uitgestald dat je ze goed kan bekijken. De lieve mensen die de verkoop regelen en de mannen die de zetel kwamen leveren, dat is pure VRIENDELIJK en gedienstigheid. Dankuwel 🥂💋

8 de maio de 2026

Hey Boon-Herinckx,
Wat fijn om te horen! Dank je wel voor deze prachtige reactie.

Zeer mooie winkel

Zeer mooie winkel, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Kwalitatieve meubelen aan schappelijke prijzen

18 de junho de 2026

Hey Guido,
Dank je wel voor deze mooie complimentjes, super!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De voorbije weken heb ik heel wat…

De voorbije weken heb ik heel wat meubelzaken bezocht op zoek naar de perfecte hoekzetel. Ik heb verschillende modellen getest, offertes vergeleken en veel tijd genomen om de juiste keuze te maken. Daarom weet ik des te meer hoe belangrijk een goede service is.

Bij Prenuptia Genk voelde het meteen anders aan. Tijdens mijn eerste bezoek werd ik geholpen door Sabine, een verkoopster die vriendelijk, professioneel en vooral heel oprecht was. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen, gaf eerlijk advies en liet me rustig nadenken, zonder enige vorm van druk.

Na dat eerste bezoek ben ik samen met mijn dochter iets gaan eten. Terwijl we onze indrukken bespraken, merkten we allebei dat die ene zetel én de aangename winkelervaring bleven nazinderen. De keuze was eigenlijk al gemaakt. Nog diezelfde dag ben ik teruggekeerd naar Prenuptia Genk om de aankoop af te ronden.

Het volledige proces verliep vlot en aangenaam. Wat voor mij het verschil maakte, was dat ik me niet zomaar een klant voelde, maar iemand naar wie echt werd geluisterd. Na weken zoeken heb ik niet alleen de juiste hoekzetel gevonden, maar ook een winkel waar klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend lijkt.

Een welgemeende dankjewel aan Sabine en het hele team van Prenuptia Genk. Nu kijk ik vol ongeduld uit naar de levering van mijn nieuwe zetel!

Lut Vandenhoven

23 de junho de 2026

Hey Lut,
Geweldig om te horen! Dank je wel voor het vertrouwen en om deze mooie ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

Tafel

Zeer vriendelijke ontvangst.
Verkoopgericht en aangenaam.
Na de aanbetaling zonder dankwoord was het tijd voor koffie.

21 de junho de 2026

Hey Guy,
Dank je wel voor deze schitterende waardering !

Deskundige hulp

Ontzettend veel keuze in bankstellen en andere meubels en een zeer goede en deskundige hulp van verkoopster Sabine.

21 de junho de 2026

Hey Bert,
Leuk om te vernemen, hartelijk dank voor deze fijne feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

​Pas op: Shoppen bij Prenuptia is zwaar verslavend! (En ja, we zijn officieel fan!)

Soms loop je een winkel binnen met een vaag idee, en loop je buiten met een interieur dat zo mooi is dat je spontaan je eigen interieurrechten wil opeisen. Wel, dat is exact wat er gebeurt als je Prenuptia binnenstapt!

​Vanaf de drempel voel je de passie, de geweldige vibe en het pure respect waarmee deze winkel gerund wordt. Wij zijn officieel fan. Niet alleen van onze splinternieuwe meubels, maar ook van het hele Prenuptia-team!

​En dan... onze absolute interieur-heldin en powervrouw van de dag: Semra! 👑

Semra is simpelweg goud waard. Ze luistert niet alleen naar wat je zoekt, ze voelt het gewoon aan. Ze matchte onze smaak alsof ze stiekem onze gedachten kon lezen (vrij angstaanjagend, maar wel heel handig voor onze aankoop). Geen opdringerige verkooppraatjes waarbij je het liefst achter een kamerplant wil kruipen, wel puur vakmanschap, tonnen geduld en een flinke dosis gezelligheid. Dankzij haar wandelden we met het allerbeste gevoel (en een fantastische aankoop waar we nu al verliefd op zijn) naar buiten.

​Prenuptia-team, jullie hebben het echt begrepen. Topkwaliteit, topservice en een absoluut topteam. Wij komen hier gegarandeerd terug en we sturen iedereen die we kennen (en zelfs de mensen die we niet kennen) rechtstreeks jullie kant op.

​Dikke merci voor alles, jullie zijn geweldig! Meubelliefde bestaat, en het woont officieel bij Prenuptia! 🚀

20 de junho de 2026

Hey Marijke,
Wat leuk om te vernemen, dank je wel voor deze geweldige ervaring met ons te delen! Mvg,

Thanks to Semra

Ik ben speciaal terug gegaan naar de winkel voor de verkoopster die de moeite nam om op te zoeken of het bed wat ik uiteindelijk bestelde in grotere maten verkrijgbaar was. Ze was geduldig, goedlachs en rustig. En nu ken ik haar naam: Semra. Bedankt :)!

13 de junho de 2026

Hey Eshter,
Dank je wel voor deze leuke review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na de aankoop van onze nieuwe salon dat…

Na de aankoop van onze nieuwe salon dat zeer fijn verliep en de perfecte aflevering hiervan waren we nog opzoek naar een keukentafel ook hierbij werden we uitstekend en super vriendelijk geholpen door Sabine.
Kortom een dikke pluim voor iedereen.👏👏👏

15 de junho de 2026

Hey Marc,
Wat leuk om te vernemen, dank je wel voor deze geweldige ervaring te delen! Mvg,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was heel leuk om ons bed uit te…

Het was heel leuk om ons bed uit te kiezen en we zijn heel goed geholpen door Sandra

8 de junho de 2026

Hey Melissa,
Hartelijk dank voor deze fijne ervaring met ons te delen! Mvg, Prenuptia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke en toffe verkoopster Laurine die…

Leuke en toffe verkoopster Laurine die je alles goed uitlegd en toont. En een leuke en mooie winkel waar je alle mooie dingen kunt vinden.

13 de junho de 2026

Hey Sandra,
Dank je wel voor deze schitterende waardering! Mvg,

We werden geholpen door John👍

We werden geholpen door John👍
We wilde nog 2 extra stoelen bijkopen..😁
Dan nog 2 barstoelen gekocht, met aandacht voor kwaliteit........
Ook info gevraagd omtrent een salon, welke mogelijkheden en combinaties...
Alles verliep zeer gemoedelijk, weeral zonder iets of wat te pushen👍...
Ik heb nu stof tot nadenken😉
Bedankt John, waarschijnlijk tot binnenkort ...
L & A

15 de junho de 2026

Hey Lucia,
Dank je wel voor het vertrouwen en deze schitterende waardering !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkoopster Sabine nam haar tijd om ons…

Verkoopster Sabine nam haar tijd om ons verder te helpen. Ze gaf goed advies. Zeer tevreden van de service. Nu wachten op onze zetel die we hebben gekocht.

12 de junho de 2026

Hey Jolien,
Dank je wel voor het vertrouwen en de leuke feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie winkel met allerlei prijsklassen.

Winkel met allerlei prijsklassen. Aangenaam en vriendelijk personeel, ze komen af en toe vragen of je hulp nodig hebt. Ze geven professioneel advies en je merkt dat ze weten waar ze over spreken. Kortom het was een aangenaam bezoek en we kunnen niet wachten tot onze meubels geleverd worden. Met dank aan verkoopster Sabine.

14 de junho de 2026

Hey Jill,