We hebben hier onze prachtige eerste zetel gekocht, en we zijn er echt ontzettend blij mee! 🛋️❤️ De zetel is niet alleen mooi, maar ook perfect voor ons beiden en past helemaal in ons nieuwe inter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De verkoopster heeft ons eerst rustig laten rondkijken, daarna de vraag gesteld of ze ons kon helpen. Filiz heeft ons zeer goed geholpen met de keuze voor de aankoop van een nieuw bed, enerzijds met... Ver mais
Na even zoeken en verschillende meubelzaken te hebben bezocht, hebben we bij Prenuptia gevonden wat we zochten. Qua stevigheid van het materiaal waren we hier meer tevreden. De verkoopster wist on... Ver mais
Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de móveis para sala de estar
- Loja de móveis ao ar livre
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Informações de contato
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Bélgica
- +32 89 350825
- info@prenuptia.be
- www.prenuptia.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 46% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vlotte en duidelijke communicatie
Vlotte en duidelijke communicatie. Mia is een toppertje 👌

Resposta da Prenuptia
Wij willen heel graag en met een fijn…
Wij willen heel graag en met een fijn gevoel de zeer aangename en vriendelijke mevrouw Sabine bedanken bij de aankoop van onze zetels. Alles op een rustige maar toch zo fijne manier. Nogmaals bedankt.
Yvan en Marcella
Courant-Jacobs

Prachtige zetel gekocht
Prachtige zetel gekocht. Heel vriendelijk geholpen door Sabine. Heeft ons alles zeer goed uitgelegd , heel behulpzaam en niet opdringerig want daar houden wij niet van . Zeer tevreden dus !

Resposta da Prenuptia
Zeer goed geholpen met onze aankoop
Zeer goed geholpen met onze aankoop. Uitstekend geïnformeerd door de verkoopster Katja

Dankjewel aan verkoopster Sabine
Dankjewel aan verkoopster Sabine, door haar extra moeite hebben we toch nog de zetel kunnen bestellen die we in gedachten hadden …

Goede verkoper John
Goede uitleg door verkoper John en zeker niet opdringerig. Liet ook alle mogelijke combinaties zien om toch tot een goed resultaat te komen.

Resposta da Prenuptia
Heel goede service en heel goede…
Heel goede service en heel goede kwaliteit

Fan van prenuptia
Heel ons interieur komt van bij Prenuptia. Elke keer zijn we al goed geholpen, zowel de verkoop als de levering verlopen altijd vlot. We komen nooit voor verrassingen te staan!

Resposta da Prenuptia
Heel vriendelijk en behulpzaam echt…
Heel vriendelijk en behulpzaam echt goed geholpen

Resposta da Prenuptia
Vriendelijk, hulpzaam en goed advies.
We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Prenuptia. De meubels zijn van mooie kwaliteit en passen perfect in ons interieur.
Ook een speciale vermelding voor verkoopster Sabine: vriendelijk, professioneel en helemaal niet opdringerig. Ze dacht goed mee en gaf eerlijk advies, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte.
Kortom, een heel aangename ervaring van begin tot einde!

Resposta da Prenuptia
Zeer fijne vriendelijk verkoopster…
Zeer fijne vriendelijk verkoopster Semra met goede uitleg over het bed .

Resposta da Prenuptia
Zeer goed en uitgebreid advies…
Zeer goed en uitgebreid advies ontvangen van meerdere verkopers. Zelfs tot de laatste minuten voor sluitingstijd werden we geholpen. We konden onze tijd nemen om een beslissing te maken. De levering kon zelfs vervroegd worden, wat zeer handig was voor ons.

Resposta da Prenuptia
Heel erg goed geholpen door Katja
Heel erg goed geholpen door Katja. Met de nodige uitleg hielp ze ons de juiste keuze te maken.

Vlot geholpen door Katja
Mooi ingerichte winkel, vlot geholpen door de verkoopster.

Resposta da Prenuptia
Steeds goede , service wij zijn geholpen al meerdere keren door Katja, super vriendelijk en behulpzaam

Ruime keuze, vriendelijk
Heel ruime keuze, de winkel is fijn ingericht met voldoende plaats tussen de meubels. Het personeel is erg vriendelijk en ieder van hen gaf ons nuttige informatie en feedback. Aangename sfeer is fijn dat er een hoekje is als je dorst hebt, met toiletten. Kortom: veel keuze en vriendelijk personeel die ons erg goed hebben geholpen.

Resposta da Prenuptia
Een heel goede uitleg gehad
Een heel goede uitleg gehad, goed advies ook. Heel blij met onze meubels!

Hield rekening met budget
Verkoopster nam de tijd om me de mogelijkheden te laten die binnen mijn budget vielen. Het is fijn als een verkoper rekening met je budget indien je dit laat weten.

Bezoek Prenuptia Slapen
- Er was een aangename en vlotte sfeer met de persoon die ons hielp (Semra)
- We zijn zeer goed en professioneel geholpen en verwelkomt
- We kregen verschillende opties en mochten rustig zelf ontdekken, kiezen, werden in niets gepusht
- Er was een zeer ruim aanbod
- Duidelijke uitleg over levering, kosten enz