professionalguidance.se Avaliações

4. Helpline
  5. Life Coach
  6. Serviço de saúde mental

Escrito pela empresa

Professional Guidance – ICI Certified Coaching & Mental Training helps individuals, young people, leaders and organisations create lasting change through evidence-informed coaching and mental training—strengthening minds from the inside out.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et trygt sted at åbne op

Jeg har kendt Sarah i mange år og har haft rigtig mange gode og værdifulde samtaler med hende.

Sarah er fantastisk til at lytte, stille de rigtige spørgsmål og få én til at se tingene fra en anden vinkel. Hun er både varm, ærlig og nærværende – og hun er ikke bange for at udfordre én, når det er det, der skal til.

Sarah har en evne til at få én til at åbne op, og det har altid været det vigtigste for mig.

Jeg kan varmt anbefale Sarah til alle, der har brug for lidt mere klarhed, ro eller et nyt perspektiv på tingene.

6 de julho de 2026

Super mental træningsforløb

Det har været interessant og udviklende at få lov til at træne mentalt med Sarah. Det har givet mig konkrete værktøjer at arbejde mere med i andre sammenhænge. Sarah er god til at fortælle om den spændende teori, men også god til at lytte til, hvad man konkret har behov for.

4 de junho de 2026

Resposta da professionalguidance.se

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder mig meget at høre, at mentaltræningsforløbet har været både interessant, udviklende og givet dig konkrete værktøjer, som du kan bruge i andre sammenhænge. Det er vigtigt for mig, at teorien bliver omsat til noget praktisk og meningsfuldt i hverdagen.

Tak fordi du fremhæver både min formidling og min evne til at lytte. Jeg bestræber mig altid på at skabe et forløb, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov og mål.

Jeg ønsker dig alt det bedste på din videre udviklingsrejse og takker for tilliden.

Det virker!

Jeg har nu haft flere sessioner hos Sarah, og der er ingen tvivl om, at det virker. Mit energiniveau er steget, og jeg oplever mere glæde i hverdagen.

Sarah er rolig, imødekommende og meget professionel. Hun er samtidig rigtig god til at lytte til dine behov og tilrettelægger sessionerne derefter, så de passer præcis til dig.

Det har endda haft en positiv effekt på min hovedpine, hvilket overraskede mig.

Jeg kan varmt anbefale at prøve – du vil ikke fortryde det.

9 de abril de 2026

Resposta da professionalguidance.se

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder mig meget at høre, at du oplever både mere energi og større glæde i hverdagen. At læse om de positive forandringer, du har oplevet gennem vores sessioner, betyder rigtig meget for mig.

Jeg sætter stor pris på dine ord om min tilgang og min måde at lytte på. For mig er det vigtigt, at hvert forløb tilpasses den enkelte, så det støtter netop de behov, mål og udfordringer, der er aktuelle.

Det er også dejligt at høre, at du har oplevet en positiv effekt på din hovedpine. Selvom resultater kan være forskellige fra person til person, er det altid glædeligt, når øget mental balance og trivsel også kan mærkes fysisk.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling. Jeg ønsker dig fortsat masser af energi, glæde og succes på din videre rejse.

Á ”real” coach

Calm, professional, great knowledge and great people skills.

24 de outubro de 2025

Resposta da professionalguidance.se

Thank you so much for your kind words.

I truly appreciate you taking the time to share your experience. It means a lot to know that you felt supported through my calm and professional approach, and that my knowledge and people skills made a positive difference.

Thank you for your trust, and I wish you all the best on your continued journey of growth and development.

Warm regards,

mental coaching sessions with Sarah

I had some mental coaching sessions with Sarah and must say that it was amazing
Not only did she made me feel safe and calm as she is so trustworthy and professional but her mental coaching techniques actually works.
After only a few sessions with her I felt that I had changed my mindset-leading me to change
I can most definitely recommend a couple of session with professional guidance

10 de novembro de 2025

Resposta da professionalguidance.se

Thank you so much for your wonderful review.

I am truly grateful for your kind words and for sharing your experience. Creating a safe, supportive, and trusting environment is very important to me, so it means a lot to hear that you felt calm and comfortable throughout our sessions.

I am especially pleased that you noticed positive changes in your mindset after just a few sessions. Seeing clients gain new perspectives, confidence, and tools for lasting change is one of the most rewarding parts of my work.

Thank you for your trust and for recommending Professional Guidance. I wish you continued growth, success, and wellbeing on your journey ahead.

Warm regards,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nærværende og effektivt!

Sarah skaber gennem sit nærvær, empati, seriøsitet og ægte interesse for dig et meget trygt rum at være klient i. Jeg føler mig både set, hørt og taget alvorligt hos Sarah. Sarah formår på en utrolig professionel vis at guide og udfordre mig, så jeg selv finder svaret. Har du prøvet at gå til psykolog uden de store forandringer, så prøv Sarah. Jeg gik fra at være i krise i mit parforhold, til at gå styrket og fuld glæde derfra. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Sarah som coach.

22 de maio de 2020

Resposta da professionalguidance.se

Tusind tak for din meget varme og personlige anmeldelse.

Selvom der er gået noget tid, siden du skrev denne anmeldelse, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke dig for dine ord. På det tidspunkt var jeg desværre ikke opmærksom på, at jeg kunne besvare anmeldelser på Trustpilot, og havde heller ikke adgang til min konto.

Det glæder mig utrolig meget at læse, at du oplevede at blive set, hørt og taget alvorligt i vores samarbejde. At skabe et trygt og nærværende rum, hvor klienter kan udforske deres udfordringer og finde deres egne svar, er noget af det vigtigste i mit arbejde.

Jeg er særligt glad for at høre, at du oplevede en positiv udvikling i en svær periode af dit liv, og at du gik derfra med mere styrke og glæde. Det kræver både mod og engagement at arbejde med sig selv, og den anerkendelse tilhører i høj grad også dig.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling. Jeg ønsker dig fortsat alt det bedste fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dygtig og kompetent coach

Virkelig dygtig og kompetent coach. Jeg har brugt Sarah både privat og i min virksomhed, med stor succes. Hun guider dig hele vejen, for at opnå dine mål. Og man slutter af med en rigtig god fornemmelse med det man har opnået.

18 de maio de 2020

Resposta da professionalguidance.se

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Selvom der er gået nogle år, siden du skrev denne anmeldelse, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke dig. På det tidspunkt var jeg desværre ikke klar over, at jeg kunne besvare anmeldelser på Trustpilot, og havde heller ikke adgang til min konto.

Det betyder meget for mig at læse, at du har haft gode oplevelser med coaching både privat og i din virksomhed. Jeg er særligt glad for, at du fremhæver målrettetheden i forløbene og følelsen af at stå stærkere med konkrete resultater og nye indsigter.

At følge mennesker og virksomheder på deres udviklingsrejse og hjælpe dem med at skabe de forandringer, de ønsker, er noget, jeg brænder for. Derfor er det en stor glæde at høre, at du oplevede værdi og succes gennem vores samarbejde.

Tak for din tillid og for din anbefaling. Jeg ønsker dig fortsat stor succes både personligt og professionelt.

Professional Guidance – ICI Certified Coach & Mental Trainer

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais