Profilmetal A/S - Ståltag og facade Avaliações

2.621
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik et tilbud på ståltag. I tilbuddet var indregnet alt hvad der bruges. Virkelig fint ! Levering var super hurtig . Kan kun anbefale Profilmetal i Slagelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De leverede lidt langt fra hjemmet men da de fik det at vide rettede de fejlen hurtigt og alt andet gik super godt godt sted at handlr

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good quality product, helpful staff. The only reason i give 4 is because i order something else and get something else and it could not be returned plus no any compensation although it was their mist... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtigt med både tilbud og klart til afhentning hurtigere end vi forventede. Pæne og vi er glade. Tak for god service!

Detalhes da empresa

1. Negociante de Máquinas para Construção
  2. também em
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Loja de Ferramentas
  5. Telhadista

Sobre Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Escrito pela empresa

Profilmetal har leveret ståltag til det danske folk siden 1994. Vi startede op på Københavnsvej i Køge, men i dag bor vi på:

Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse
og
C F Tietgens Vej 10, 6000 Kolding

Se åbningstider her

Vi bor tæt på E20 Motorvejen. Vi råder i øjeblikket over hele 13 profiler, hvis vi tæller både tag og væg med. Tjek vores hjemmeside for mere information. www.profilmetal.dk

Populære produkter:
  • Lagersalg
  • Profilmetal - Ståltag og facade, direkte leveret fra egen fabrik

Escrito pela empresa

Godkendt af e-mærket
    Profilmetal er godkendt af e-mærket. Det er din garanti for sikker nethandel.
    Fast lav pris
    Vi har egen produktion og har fjernet alle fordyrende mellemled, for derved at kunne sikre dig en høj kvalitet til en lav pris.
    Tilskåret på længde efter dit ønske!
    Vælg mellem standard mål, eller få skåret dine ståltagplader på ønsket længde.
    Gratis råd
    Vi sidder klar med seriøs vejledning, uanset om du vælger at gøre det selv eller som færdig monteres løsning.
    40 års garanti
    Vi yder op til 40 års garanti. Du slipper for vedligeholdelse de næste mange år.
    Levering i hele landet
    Vores chauffører leverer i hele landet (brofast) til fast pris. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt os for tilbud. Alternativt kan vi levere i nærmeste havn.
    Tagrender og tilbehør sendes fra dag-til-tag.

Aktuelle tilbud

Bestil dine stålplader på mål

Kig forbi vores webshop og bestil dine nye ståltagplader på mål. Det gælder både Trapez-, Sinus- og Tagstensplader.

Se desuden på vores Lagersalg, der indeholder både plader og inddækninger.

Vi glæder os til at se dig på Profilmetal.dk

Informações de contato

4 estrelas
    3 estrelas
    2 estrelas
    1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.621)

136 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service hele vejen igennem

8 de outubro de 2026

Hej Christina, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik et tilbud på ståltag.
    I tilbuddet var indregnet alt hvad der bruges. Virkelig fint !
    Levering var super hurtig .
    Kan kun anbefale Profilmetal i Slagelse

17 de julho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Flemming, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse lige fra tilbud til levering. God dag

Hurtig ekspeditionstid

Hurtig ekspeditionstid, kort produktionstid, kompetent medarbejder under hele forløbet

14 de setembro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Søren, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at alt var i orden og du oplevede hurtig levering. God dag

Super service som altid

Super service som altid, og virkelig flink og høflig betjening

29 de julho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Vagn, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode medarbejdere at snak med hurtig…

Gode medarbejdere at snak med hurtig levering og står altid klar til og løse et problem når det kommer

5 de outubro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Reidar, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du havde en god oplevelse af både levering og evt. problemer. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De leverede lidt langt fra hjemmet men…

21 de setembro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Hermann, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at vi fik løst problemet, vognmanden plejer ellers at ringe før levering, så det kan undgås. Så ved ikke hvor det smuttede. God dag

God service.
    Hurtig levering.
    Fornuftig pris.
    Hilsen Morten Gregersen.

22 de setembro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Morten, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at pris og levering var i orden. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, godt tilbud, perfekt leveret og god kvalitet.

22 de setembro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej, tusind tak for anmeldelsen, det glæder os at alt var i orden. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, kun 4 dage, af plader på specialmål.

7 de setembro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Heidi, tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at høre. God dag

Professionelt hele vejen igennem

Professionelt hele vejen igennem
    Ren fornøjelse at købe tag hos profilmetal tak 🤩

24 de setembro de 2026
    Avaliação não solicitada

Hej Torben, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God weekend

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais