Profilmetal A/S - Ståltag og facade Avaliações

2.621
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik et tilbud på ståltag. I tilbuddet var indregnet alt hvad der bruges. Virkelig fint ! Levering var super hurtig . Kan kun anbefale Profilmetal i Slagelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De leverede lidt langt fra hjemmet men da de fik det at vide rettede de fejlen hurtigt og alt andet gik super godt godt sted at handlr

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good quality product, helpful staff. The only reason i give 4 is because i order something else and get something else and it could not be returned plus no any compensation although it was their mist... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtigt med både tilbud og klart til afhentning hurtigere end vi forventede. Pæne og vi er glade. Tak for god service!

Detalhes da empresa

1. Negociante de Máquinas para Construção
  2. também em
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Loja de Ferramentas
  5. Telhadista

Sobre Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Escrito pela empresa

Profilmetal har leveret ståltag til det danske folk siden 1994. Vi startede op på Københavnsvej i Køge, men i dag bor vi på:

Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse
og
C F Tietgens Vej 10, 6000 Kolding

Se åbningstider her

Vi bor tæt på E20 Motorvejen. Vi råder i øjeblikket over hele 13 profiler, hvis vi tæller både tag og væg med. Tjek vores hjemmeside for mere information. www.profilmetal.dk

Populære produkter:
  • Lagersalg
  • Profilmetal - Ståltag og facade, direkte leveret fra egen fabrik

Escrito pela empresa

Godkendt af e-mærket
    Profilmetal er godkendt af e-mærket. Det er din garanti for sikker nethandel.
    Fast lav pris
    Vi har egen produktion og har fjernet alle fordyrende mellemled, for derved at kunne sikre dig en høj kvalitet til en lav pris.
    Tilskåret på længde efter dit ønske!
    Vælg mellem standard mål, eller få skåret dine ståltagplader på ønsket længde.
    Gratis råd
    Vi sidder klar med seriøs vejledning, uanset om du vælger at gøre det selv eller som færdig monteres løsning.
    40 års garanti
    Vi yder op til 40 års garanti. Du slipper for vedligeholdelse de næste mange år.
    Levering i hele landet
    Vores chauffører leverer i hele landet (brofast) til fast pris. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt os for tilbud. Alternativt kan vi levere i nærmeste havn.
    Hurtig levering
    Tagrender og tilbehør sendes fra dag-til-tag.

Aktuelle tilbud

Bestil dine stålplader på mål

Kig forbi vores webshop og bestil dine nye ståltagplader på mål. Det gælder både Trapez-, Sinus- og Tagstensplader.

Se desuden på vores Lagersalg, der indeholder både plader og inddækninger.

Vi glæder os til at se dig på Profilmetal.dk

Informações de contato

4 estrelas
    3 estrelas
    2 estrelas
    1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.621)

139 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Præcise svar

Præcise svar, hurtig levering, godt design..🤓

26 de junho de 2026

Hej Jens, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God sommer

God og præcist aflevering

God og præcist aflevering
    Ikke noget at komme efter👌

10 de junho de 2026

Hej Sven, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God sommer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop afsluttet en handel med…

Jeg har netop afsluttet en handel med tagplader og er MEGET tilfreds. Ikke nok med at jeg lynhurtigt fik svar på mine mange spørgsmål, så var det også kompetente svar og input, der gjorde, at jeg husker at købe de ting med, som jeg ikke selv havde tænkt over.

Kæmpe ros herfra til Terkel!

/Mikael

2 de julho de 2026
    Avaliação não solicitada

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Mikael, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. Vi giver din ros videre. God sommer

Kort ventetid

Kort ventetid. Jeg kunne hente min ordre efter et par dage. Perfekt handel

2 de junho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Leo, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du fik dine varer i en fart. God sommer

Hurtig leverancer

Hurtig leverancer, alt ok. Vognmand yderst venlig og fleksibel med hensyn til, hvor jeg ønskede pladerne lagt.
    Tak.

2 de junho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Lis, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du havde en god oplevelse. God sommer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og varen var i orden

Hurtig levering og varen var i orden. Alt passede til det jeg skulle bruge det til.
    A.o.

1 de junho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Anders, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at alt var i orden. God sommer

Kvaliteten er tip top.

Super god service og kvalitet.

29 de maio de 2026

Hej Aase, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Meget tilfreds med taget

Meget tilfreds med taget. Kvaliteten er som jeg håbet på. Bestilling og levering gik udmærket. Det eneste jeg savnede var en mail på at pladerne var klare i produktionen og afventede levering. Hørt ikke noget mellem bekræftelse på køb og at levering lige pludselig var der om et par timer. Over all en meget positiv oplevelse.

29 de maio de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Sara, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at det meste var i orden.

Når en ordre er færdig i produktionen, bliver den automatisk booket hos vognmanden og faktureret. Derfor skulle du gerne have modtaget en faktura, som fungerer som den besked, vi sender, når ordren er klar til afsendelse. Herefter har vognmanden typisk 1–3 hverdage til at levere ordren til dig.

God weekend

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pris

Pris er ok levering var lidt langsom produktet ser godt ud men er stadig ikke brugt

22 de junho de 2026
    Avaliação não solicitada

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Jürgen, tusind tak for din anmeldelse. Ja kan se klarmelding fra lageret til vognmanden har trukket lidt ud, der gik desværre for lang tid. Beklager forsinkelsen. God weekend

Hurtig levering

Hurtig levering, varen passede.

18 de maio de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Jan, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. God dag

super god service

super god service
    kan varmt anbefales

20 de maio de 2026

Hej Michael, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Hurtig

Hurtig, præcis og effektiv ordrehandling samt meget fin service ved afhentning.

19 de maio de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Poul, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du havde en god oplevelse. God dag

God og tjep service

God og tjep service. Også en overraskende fin pris

1 de junho de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej David, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at alt var i orden. God dag

Venlig og hjælpsom betjening

Venlig og hjælpsom betjening. Levarance til aftalt tid.
    fair pris. Det bliver ikke meget bedre - tak

10 de abril de 2026

Hej Jan, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig gode produkter af høj…

Virkelig gode produkter af høj kvalitet, lynhurtig levering og god service. Jeg er yderst rilfreds.

12 de maio de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Niels, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at alt var i orden. God dag

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais