Poul Sejr Nielsen A/S Avaliações 1.683

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik akut besøg af Victor som er hurtigt effektiv og opfindsom. Et rør var gået fra på min varmtvandsbeholder som til slut faldt ud af væggen. Victor fandt hurtigt en løsning som fungerede til det blev... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selve installationen gik fint, men desværre blev der ikke vist meget respekt for vores have undervejs. En potte blev væltet og smadret, og planterne endte med at blive trampet ned i græsset. Det er sm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5.3.2026: Fjernvarmeanlæg. Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et pr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Eletricista
  3. Telhadista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade. Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 170 medarbejdere og 70 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag. Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og hurtig service til…

Altid god og hurtig service til rimelige priser

Tak Sille!
At få drysset 5 stjerner ned over PSN er værdsat! vi glæder os til at servicere dig igen en anden gang.

Glade hilsner

Os fra PSN :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Arbejdet fint udført men en startpris…

Arbejdet fint udført men en startpris på 1300 dkr for en opgave er lidt i overkanten.

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om det udførte arbejde.

Vi forstår din kommentar omkring startprisen og tager den med i vores løbende vurdering af priser og ydelser.

Servicebesøget er den mindste takst som vi fakturerer for opgaver som tager mindre end 1 time inkl. kørsel. Som der står på vores hjememside skal man være specielt opmærksom på, at uanset om opgaven tager 5 minutter eller 1 time at udføre, så faktureres der et servicebesøg.

Vi kan se du er tilfreds med arbejdet der er udført, så vi håber naturligvis at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Venlige hilsner
Alle os fra PSN

professionel og venlig

fin oplevelse og fik løst mit radiatorproblem. hurtig udrykning og venlig medarbejder. Blev også rådgivet så jeg fremover selv kan fikse en fastfrosset ventil. Helt billigt er det jo ikke med et servicebesøg. Men jeg er glad :D

9 de janeiro de 2026

Hej Birgitte.
Vi er glade for din anmeldelse, og dejligt du har fået gode råd med på vejen - det er lige som vi ønsker at fremstå hos PSN.
Held og lykke med at løsne ventilerne fremover, og skulle det ikke lykkedes - så ved du hvor du kan finde den gode service :-)

Venlige hilsner
Os fra PSN

virkelig god service

virkelig god service, venlig og hurtig

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Althea! Tusind tak for din korte og præcise anmeldelse, den gør os glad!

De venligste hilsner
PSN VVS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VVS svendens kamp med genstridige gamle rørsamlinger.

Kom til aftalt tid i en meget vanskelig situation pga de mange fridage mellem jul/nytår 2025. Udkaldet var akut og drejede sig om udskiftning af 2 styk ældre armaturer i håndvaske / badeværelse. Trods sine mange ihærdige forsøg var det ikke muligt for svenden at færdiggøre arbejdet inden for hans tidsramme. Ny tid blev straks aftalt med firmaet PSN.

26 de dezembro de 2025

Hej Kirsten
Ja, genstridige rørsamlinger kender vi alt til - og glade kunder som strøer med 5-stjernede anmeldelser kender vi også.
Tak for at tage dig tid til at fortælle om dit møde med PSN´s raske svende - det er vi glade for.

De bedste hilsner

Team PSN A/S

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hvad ville du selv synes om at skulle betale 7.000 kr. for at et besøg ca et kvarter af en ganske vist dygtig medarbejder som jeg nødtvunget måtte tilkalde i forbindelse med en fejl ved mit gaskomfur.

Hvad ville du selv synes om at skulle betale 7.000 kr. for et besøg ca et kvarter af en ganske vist dygtig medarbejder som jeg nødtvunget måtte tilkalde i forbindelse med en fejl ved mit gaskomfur.
Annette Budtz-Jørgensen
Jeg kunne jo ikke vide på forhånd at der ikke var nogen fejl. Det var jo derfor at jeg måtte have hjælp. og der var ingen hjælp i nærheden.
Medarbejderen sagde det ville koste 2-3000 kr og det ville jeg gerne ofre for at få en rolig jul.
Annette Budtz-Jørgensen

Til Poul Sejr Nielsen og Lars Kjellberg
Tak for svar, men jeg tillader mig alligevel at tilføje til mit forsvar at hvis jeg havde fået at vide at prisen på jeres hjælp kunne blive 7.000kr. ville jeg nok have tænkt mig om en gang til.
Desuden vil jeg tilføje til mit forsvar at når priserne kan være så høje må virksomheden som har ansvar for et område beboet af en hel del mennesker (her mener jeg Ibstrupparken) og med farlige gasapparater også tage akuttelefonen alvorligt og sørge for at den er bemandet konstant. Man kunne fx iværksætte en ekstra mulighed dvs. et ekstra kontaktled, så beboerne kan være sikre på hjælp den vej rundt når de har problemer med noget så farligt som deres gasapparat.

17 de dezembro de 2025

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at prisen kan virke høj i forhold til den tid, vores medarbejder var på adressen.

Du kontaktede os med mistanke om gasudslip, og af hensyn til sikkerheden blev sagen håndteret som et vagtudkald. Som noteret på ordren blev du ved bestilling gjort opmærksom på, at der var tale om et vagtudkald, og at selve kontrollen i nogle tilfælde kan være kort, hvis der ikke konstateres fejl.

Prisen dækker døgnberedskab, fremkaldelse med kort varsel, transport og fagligt ansvar – ikke kun tiden på stedet. Heldigvis blev der ikke konstateret gasudslip.

Lars Kjellberg - VVS Service

En kort og meget meget dyr oplevelse

En kort og meget meget dyr oplevelse

29 de dezembro de 2025

Hej Dan
Vi kan desværre ikke indetificere din henvendelse, og du er ikke vendt tilbage på vores henvendelse via Trustpilot. Vi har derfor ikke mulighed for at se på din sag.
Du er velkommen til at kontakte os på 4581 5577 for en snak.

Mvh.
PSN Service

Professionel og venlig

Super reaktiv, professionel og venlig service.
Vi havde brug for akut hjælp juleaften da vi havde en lække i vores bryggers og vi fik virkelig god service fra vagt VVSen og nogle dage efter af en af hans kollegaer. Vi fik forklaring, vejledning og alt i alt en super professionel service.

7 de janeiro de 2026

Hej Justine
Tusind tak for at bruge tiden til at anmelde din gode oplevelse med PSN´ vagtordning.
Det er rart at du sætter pris på den hjælp vi har ydet, det er ikke rart at skulle lukke for vandet juleaften. Vi er glade for at kunne hjælpe dig!

Team PSN

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kvalitet, men dyrt

Super flinke folk og aftaler bliver overholdt, dog noget dyrt i samlet opgaveløsning

30 de dezembro de 2025

Hej Thomas
Tak for at melde ærligt tilbage.
Vi ønsker at være den professionelle samarbejdspartner som vores kunder tilvælger for at få tryghed og god service. Det er vi glade for at du også har bemærket.
Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge en VVS installatør :-)

Os hos PSN

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

7.000+kr for at få skiftet en ny…

7.000+kr for at få skiftet en ny skorstens-top er LANGT over markedspris!
På trods af mail med udførlig beskrivelse af at det er den der skal skiftes, havde montør(er) den ikke med og var væk næste 1 t for at købe ny. Faktureret for samlet 6t for udskiftning som burde tage 2t. Ringklokke kamera er god til at registrere når folk kommer og går iøvrigt.
Kan desværre ikke anbefale Poul Sejr Nielsen!

9 de dezembro de 2025

Hej Thomas

Vi vil gerne knytte nogle kommentarer til sagen, så der er klarhed omkring forløbet.

Der er i alt anvendt ca. 3 timers effektiv arbejdstid på opgaven, udført af to montører, hvilket er påkrævet ved denne type arbejde af sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige årsager. Den samlede fakturering dækker både arbejdstid, kørsel samt materialer.

Det er korrekt, at vi forud for opgaven modtog en mail med oplysninger om kedelmodel og aftrækstype. De præcise rørdimensioner i skorstenen fremgik dog ikke, og disse viste sig ved ankomst at afvige fra det forventede. Derfor var det nødvendigt at fremskaffe korrekt materiale, før arbejdet kunne udføres korrekt og lovligt.

Arbejdet er udført fagmæssigt korrekt og inden for den tidsramme, der normalt kan forventes for denne type opgave, når der tages højde for de nødvendige tilpasninger på stedet.

Vi må samtidig konstatere, at tillidsgrundlaget fremadrettet ikke er til stede, og vi er derfor enige i, at det vil være mest hensigtsmæssigt, at kunden fremover benytter en anden VVS-installatør.

Lars Kjellberg - VVS Service

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Firmaet forstod vores problem

23 de dezembro de 2025

Hej Lone
Vi er også glade for at vi forstod dit problem - mon der er noget vi ikke fik klaret da vi besøgte dig?
Du har nemlig kun drysset 3 stjerner ned over vores besøg? Vi håber at se dig igen, så vil vi (som altid) gøre vores ypperste for at indfri dine forventninger.

Venlige hilsner PSN A/S

Stor omhyggelighed og kompetence

Stor omhyggelighed, venlighed, kommunikation og engageret hjælp til at finde hovede og hale i selv komplekse problemer både i det vvs-tekniske, men også når problemet ligger uden for deres faglighed slipper de ikke bare, men hjælper videre. Stor faglig kompetence og “simplificerer” ikke problemet unødigt (hvad jeg har oplevet med andre vvs’ere, jeg talte med i processen med at løse problem med manglende varme), men er lyttende og ydmyg - søger hjælp hos kolleger og ledelse ved egen tvivl, hvilket jeg ser som en stor styrke og tegn på omhyggelighed.

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tre timer for at skifte en vandhane

Jeg beder om at de sender en VVSer ud til at udskifte en vandhane inden i køkkenskabet, som er kalket fast. Der kommer to mand - en VVSer og en lærling. Kun lærlinge kan lave noget i skabet og bliver imens undervist af den anden. Jeg bliver faktureret for to VVS timer plus en lærlingetime. Det vil sige tre timer for at skifte en vandhane….. Uacceptabelt

22 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais