Purhus Kro Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige været på en enkelt overnatning med fuld forplejning. Super sødt værtspar der kun vil sine gæster det bedste. God mad og rigeligt af den både til aften og morgen. Tove og Jens sæby

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige fra ankomsten, blev vi modtaget af kokken, der anviste os indgang for vores kørestolsbruger for en let indgang med rampe. Herefter blev vi fulgt til krostuen, hvor krofatter anviste os et bord. H... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været på 2 dages ophold på Purhus Kro ,det var fantastisk hele vejen igennem .De fandt et værelse til os så vi kunne holde lige uden for døren (min kone går lidt dårligt ). Maden var fantastis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bestilte ophold via telefonen, nemt enkelt og meget venligt. Ordrebekræftelse inden for kort tid på mail, med alle relevante oplysninger, ved ankomst kunne vi bare mærke en behagelig og dejlig atmo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel
  2. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen til Purhus Kro - den hyggelige gamle kro, hvor du har mulighed for at overnatte og hvor vi servere traditionelt dansk mad.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige holdt vores guldbryllup på…

Vi har lige holdt vores guldbryllup på Purhus kro og havde vi en super dejlig oplevelse. Lækker meny og et super opmærksomt og
venligt personale.

19 de outubro de 2024

Kære Finn
1000 tak for den flotte anmeldelse.
vi er kun glade for at alt levede op til forventningerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var på Purhus Kro med en Small…

Vi var på Purhus Kro med en Small Danish Hotels ophold med 2 nætter. Fra første sekund, vi trådte indenfor, følte vi os velkomne. Vi fik super god aftensmad og morgenmaden er et kapitel for sig selv. Vi kunne endda lave os en sandwich til at tage med.
Vi har allerede anbefalet jer til alle vi har mødt, siden vi kom retur til Sjælland.
I gør det så godt.
Helle og Erik

30 de agosto de 2024

Kære Helle og Erik
Med venlig hilsen Bettina og Henrik

Virkelig et besøg værd

Vi kom uanmeldt ind på Purhus kro da vi lige kom forbi og tænkte at vi skulle da have wienersnitzel til aften. Og de havde plads. Det er mega dejligt at komme på Purhus Kro, altid smilende personale der virkelig tager sig af deres kunne også selvom de har travlt, i laver lækker mad og der er altid nok af det.
Det er virkelig et besøg værd
Kunne jeg ville jeg give jer 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de setembro de 2024

Resposta da Purhus Kro

1000 tak for den flotte anmeldelse, det er altid dejligt at kunne overraske vores gæster med et JA der er plads i dag.
Hilsen Bettina og Henrik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk uge.

Tak for en fantastisk uge.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi har besøgt jeres Kro.
Vi blev dagligt mødt med smil, varme og imødekommenhed af jer begge.
Jeres morgenmad var et overflødighedshorn af lækkerrier, hvor især jeres rullepølse begejstrede os.
Aftensmaden var et kapitel for sig, rigtig mormor mad, med sovs der sagde spar 2.
Ingen gik sultne fra borde.

Klap til Ronja

Hilsen Joanne og Preben

18 de agosto de 2024

Resposta da Purhus Kro

1000 tak for den flotte anmeldelse, beklager det sene svar.
Håber på et gensyn, så I kan se hvor stor Ronja er blevet.
Hun er lige fyldt 10 måneder
Hilsen Ronja, Bettina og Henrik

Super oplevelse

Super oplevelse
Vi havde bookede et dages ophold med halv pension.
Det kom vi ikke til at fortryde,
Første aften bestod af hjemmerøget skinke med melon, derefter beuf stroganoff ( der er mere hvor det kommer fra, sagde Betina ) vi kunne ikke engang spise halvdelen, til dessert var der hjemmelavet is. MUMS.
Morgenmaden er også et kapitel for sig.
2 dagen bestod af hjemmerøget vildsvin….hold da op hvor det smagte.
Resten af aftensmaden holdt også høj kvalitet.
Man skal unde sig selv et besøg der.
Vi kommer ihvertfald igen.
Tak til Betina & Henrik

6 de agosto de 2024

Hej Mogens
1000 tak for den flotte anmeldelse, den luner virkelig, da vi gør alt for at vore gæster skal føle sig velkommen.
Det var en fornøjelse, at hilse på jer.
Hils Fruen.

MVH Bettina og Henrik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega hyggeligt sted hvor krofatter og…

Mega hyggeligt sted hvor krofatter og kromotter kraser omkring gæsterne så godt 🙂🙂
Go mad 👍🏻
Hyggeligt atmosfære 👍👍
Rigtig godt sted 👍🏻👍🏻👍🏻

27 de julho de 2024

Kære Jan
1000 tak for den flotte anmeldelse3.
Håber vi ses igen.
MVH Bettina og Henrik

Helt fantastiske stjerneskud!

Helt fantastiske stjerneskud!
Superlækre sprøde fisk og brød ristet i masser af dejlig smør!
Lækkert anrettet selv som takeaway!
Kun overgået af luksus stjerneskud også fra Purhus Kro!

2 de agosto de 2024

Hej Mads
Tak for din positive respons ang vores stjerneskud.
MVH

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin service!

Min kæreste og jeg bookede bord til kl. 19 til fredagens tilbud som kan fås frem til kl. 19. Men det var intet problem. Vi måtte dog desværre ringe kl 19:10 og meddele at vi var op til en halv time forsinkede. Men det var stadig ikke et problem. Vi skulle være meget velkomne. Der hang spindelvæv i hjørnet af hoveddøren da vi kom. Og der lugtede lidt gammelt. Men ikke værre end at vi hurtigt havde vænnet os til det. De var søde til at anvise et bord og komme med drikkevarer som var inkluderet i prisen. Jeg troede bare at vi ville få et glas sodavand, men vi fik en halv liters flaske hver. Maden smagte udemærket, gammeldags dansk mad. Og der var rigeligt til at blive mætte begge to. Da jeg gik på toilettet stod der til min overraskelse en kurv ved vasken med både, deo, hårlak, creme, tamponer og bind. Rigtig fin stil at sørge for sine gæster på den måde. De var også søde til at spørge flere gange undervejs om maden smagte os og alt var iorden. Da vi skulle gå fik jeg øje på en kurv fuld af små chokolader tæt på disken. Jeg var tæt på at udvælge mig et stykke da krofatter grinende sagde at vi skulle da endelig bare tage en til hver hånd.
Alt i alt en rigtig god og hyggelig oplevelse.

28 de junho de 2024

Hejsa
1000 tak for din anmeldelse, er ked af at lugten var til gene, men desværre bor vi jo på landet :-)
På gensyn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tag aldrig på Hvidsten Kro.

Tag aldrig på Hvidsten Kro.
Glem det, brug aldrig tid eller penge på det enormt dårlige sted. Navnet kunne nok gøre det til en rigtig god forretning, men ak ak, lad dem gå nedenom og hjem, de fortjener ikke bedre, med den service.
Skrev mail om, at vi, et selskab, ville komme forbi med dag og tid, og ville sikre mig bord/plads.
Men ak, ingen svar, og umulig at ringe op, i flere dage.
Men vi, dumme som vi var, kørte forbi, fordi der stod på deres hjemmeside, at de havde åbent, så vi prøvede, at glæde os. Men nu kan vi se på Trustpilot, at der ikke er noget som helst, at glæde sig over - madmæssigt!
Der var lukket, selvom hjemmesiden sagde, at der var åbent. Vi ventede og ventede i over en time, men ingen åbnede.
Da jeg dagen efter kom i telefonisk kontakt med dem, sagde de, at de først åbnede kl 16, selvom der stod 1130 på hjemmesiden, og “pigen” lød nærmest ligeglad med, om vi var der, og spildte vores tid.
Vor herre bevares, spring dette sted over, brug ikke din energi på, at spise et sted med så dårlig kunde service.
Vi fandt heldigvis et andet sted i nærheden, og det kan endog meget varmt anbefales. Her ved man hvad service er, og hvordan man laver rigtig god mad, selv æggekagen, er jeg næsten sikker på, kun kan være milevidt bedre, fra det man hører om Hvidstens æggekage.
Så i stedet for Hvidsten Kro, så prøv Purhus Kro!
Hold da oppe et smagfuldt måltid, og ikke mindst service.
Det var virkelig et sted, der var værd at besøge!

19 de junho de 2024

Resposta da Purhus Kro

Mange tak for din anmeldelse af Purhus kro, vi prøver jo alle at gøre vores bedste.

Mvh
Purhus kro

En oplevelse værd

bestilte ophold via telefonen, nemt enkelt og meget venligt.
Ordrebekræftelse inden for kort tid på mail, med alle relevante oplysninger, ved ankomst kunne vi bare mærke en behagelig og dejlig atmosfære, i restauranten hurtig og dejlig betjening, pragtfuld mad, værelset helt perfekt, der manglede intet.
morgenmaden, var også en oplevelse værd, og afregning mm. hurtig og nemt.
Kort og godt, tak for et dejligt ophold på jeres kro, jeres kro vil blive min / vores fortrukne valg når vi er o området. Et sted man virkelig føler sig velkommen

17 de maio de 2024

Resposta da Purhus Kro

1000 tak for din flotte anmeldelse, og beklager det sene svar.
På gensyn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig landevejskro med god atmosfære

Det er nemt at booke ophold på den lille hyggelige landevejs kro. Okay med parkingens muligheder (også for elbiler). Ved indtjekning træder man ind i en hyggelig atmosfære, og man mødes med venlighed, så man føler sig velkommen. Der er hurtigt god service/betjening både ved indtjekning, i restauranten,
Ved morgenmaden og ved udtjekningen. Maden er god lækker dansk mormor mad, lavet fra bunden og til rimelig pris og portionerne er store. Morgenmad er også lækkert og okay udvalg. Værelserne er store og lyse, med gode senge.

24 de abril de 2024

Kære Mette
1000 tak for den flotte anmeldelse, den luner virkelig vores hjerter.
Det er altid hyggeligt at have jer på besøg, selvom I endnu ikke har overtalt køkkenpersonalet til at skifte lokationen ud med jeres køkken :-)
God søndag.
Hilsen Bettina og Henrik

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Brugt værrelse

Fin service, men kom til et brugt værelse, hvor der hverken var reddet seng eller skiftet håndklæder fra den forrige beboer. Sikkert et fint sted, men var lidt ulækkert.

8 de abril de 2024

Hej
Virkelig beklageligt, men ville ønske I havde kontaktet receptionen ved ankomst. SÅ havde I fået et andet værelse.
Vil I evt kontakte os telefonisk?

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik serveret julefrokost

Fik serveret julefrokost. Virkelig dejligt og velsmagende mad, og der var masser af mad, og pænt serveret. Rigtig hyggelig gammel krostemning.
Ikke sidste gang vi kommer der.

2 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste service og vildt lækkert mad…

Den bedste service og vildt lækkert mad fra Bettina og Henrik 😘 Gamle nostalgiske omgivelser hvor hyggen smyger sig langs tapetet♥️ Vi vil varmt anbefale stedet og kommer helt sikkert selv igen. Tak for jer og et perfekt ophold. Alice&Thomas

4 de novembro de 2023

Kære Alice og Thomas.
1000 tak for den flotte anmeldelse, som bare luner helt vildt på en grå efterårsdag.
Håber I kom godt og sikkert hjem, på gensyn.
Mange hilsener

Alletiders hyggelige kro

Er lige kommet hjem efter et rigtigt dejligt besøg på Purhus Kro - alletiders hyggelige kro! Jeg blev meget venligt modtaget og oplevede stor opmærksomhed og god service fra værtsparret hele vejen igennem. Flere gange blev jeg spurgt, om alt var, som det skulle være og om jeg ønskede mere, for så kunne der fyldes op! Jeg fik stegt flæsk i tre varianter med gode kartofler, dejlig persillesovs og hjemmesyltede rødbeder til. Det var helt i top og portionen var rigelig, hvilket også var herligt. Med min bedste vilje kunne jeg ikke spise mere og lige knapt spise op, til gengæld kommer jeg gerne en anden dag og så tror jeg, at jeg skal prøve kalvestegen, der serveres om fredagen.
Atmosfæren på kroen var meget hyggelig og jeg kom til at tale med de to andre hold gæster, der sad i samme stue. Da jeg gik, oplevede jeg minsandten, at værtinden havde lagt mærke til mit fornavn og brugte det, da hun sagde farvel. Omhu, omtanke og hjemlig atmosfære hele vejen igennem!

26 de outubro de 2023

Hej Charlotte.
1000 tak for den flotte anmeldelse.
Håber bestem at se dig igen på Purhus Kro.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bookede et værelse til en enkelt nat…

Bookede et værelse til en enkelt nat for 1mdr siden. Kendte ikke kroen. Sagde jeg havde problemer/udfordringer med lufttrækning, så ikke noget med 1. sal. Ikke noget problem. Du får et værelse du kan køre til. Og det fik jeg. Derudover fik jeg også vist “genvejen/bagvejen” til restauranten så jeg ikke skulle gå så langt.
Og super mad. Jeg fik mine snegle ( som Bettina) kunne huske jeg havde nævnt, da jeg bookede. Og resten af kaffen til min dessert blev båret op til mit værelse. Dejlig morgenmad hvor jeg også kunne smøre en klapper til hjemturen. Så Super super service i dejlige omgivelser.

24 de agosto de 2023

Kære Helle
Mange tak for din flotte anmeldelse, som virkelig luner.
Vi ønsker jo bare vores gæster det bedste.
God søndag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige været på weekend ophold

Har lige været på weekend ophold. En dejlig kro og fantastisk service som værtsparet yder. Lige fra man ankommer til man rejser igen. Var så søde at bringe kaffen mm. over på værelset. Og rigtig god dansk mad. Og morgenmaden er rigtigt godt i portions anrettet. Så derfor 5 stjerner.

24 de setembro de 2023

Kære Leif.
Mange tak for den flotte anmeldelse, vi sætter stor pris på, at du vil bruge til på, at skrive til os.
Forhåbentlig på gensyn
Bettina Og Henrik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk, Italiensk aften.…

Vi var til italiensk aften på Purhus Kro, og det var den skønneste oplevelse. Dejlig mad, dejlig vin og skøn betjening. Stor tak til Bettina og Henrik. 🌻 Vi kommer igen!

2 de setembro de 2023

Kære Marianne.
1000 tak for din flotte anmeldelse, det var en fornøjelig aften, hvilket også var Thomas´ fortjeneste, men I skal være hjertelig velkommen igen.
Med venlig hilsen fra Bettina og Henrik (og personale).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En varm og venlig modtagelse

En varm og venlig modtagelse. Service i top.
Vi (4 Personer) tog af sted med drømmen om en god gang stegt flæsk med persillesovs.
Virkeligheden overgik vores drømme.
Veltillavet flæsk i rigelige mængder, masser af lækre kartofler og masser af super lækker sovs.
Dertil fik vi lækker øl og god vin, velafpasset til måltidet.
Det er ikke sidste gang vi kommer forbi.
Tak for en super oplevelse.
MVH Kim og co

31 de agosto de 2023

Resposta da Purhus Kro

Undskyld det sene svar Kim.
Men mange tak for din anmeldelse, den luner utrolig meget.
Bettina og Henrik

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais