Purhus Kro Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige været på en enkelt overnatning med fuld forplejning. Super sødt værtspar der kun vil sine gæster det bedste. God mad og rigeligt af den både til aften og morgen. Tove og Jens sæby

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige fra ankomsten, blev vi modtaget af kokken, der anviste os indgang for vores kørestolsbruger for en let indgang med rampe. Herefter blev vi fulgt til krostuen, hvor krofatter anviste os et bord. H... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været på 2 dages ophold på Purhus Kro ,det var fantastisk hele vejen igennem .De fandt et værelse til os så vi kunne holde lige uden for døren (min kone går lidt dårligt ). Maden var fantastis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bestilte ophold via telefonen, nemt enkelt og meget venligt. Ordrebekræftelse inden for kort tid på mail, med alle relevante oplysninger, ved ankomst kunne vi bare mærke en behagelig og dejlig atmo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel
  2. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen til Purhus Kro - den hyggelige gamle kro, hvor du har mulighed for at overnatte og hvor vi servere traditionelt dansk mad.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God mad og skøn service

Har igen i dag haft en skøn madoplevelse på Purhus Kro. Stegt,røget og paneret flæsk ad litium, og som altid langt mere end man kan spise. Har fået mad ud af huset adskillige gange og hver gang til stor tilfredshed. Stedet er hyggeligt på den gode gammeldags måde og man føler sig velkommen hos det dejlige værtspar Bettina og Henrik. Vi kommer der rigtig gerne lige så tit vi kan
LENE FREDERIKSEN

17 de junho de 2020

Prøv lige at høre her

Prøv lige at høre her, jeg har aldrig spist så meget i mit liv ;O) Og ja det er rigtigt dejligt DANSK MAD som MORMOR lavede det, så dejligt, ikke en lille klat mad, nej der er mad nok ;O).
Min mand og jeg har lige været der i forlænget weekend, vi var bare så velkommen, vi følte os hjemme.
Ønsker man glimmer og guld ja så er det nok ikke der, men ønsker man noget helt nede på jorden, ja så er det et dejligt sted.
Så Bettina og Henrik tak for en dejlig weekend, tag godt hånd om min bedre halvdel, når han melder ankomst og er SULT ;O)

20 de maio de 2019
logotipo da Purhus Kro

Resposta da Purhus Kro

Til hver en tid :-)
Tak for den flotte anmeldelse.

PERFEKT

Jeg var sammen med min frue forbi Purhus Kro og vi ringede sidst på eftermiddagen og meddelte at vi ville komme omkring midnat og det var der ingen problemer med.

Værelset har i fin stand, det var rent og pænt og der var intet at komme efter her.

Morgenmaden var klar da vi kom over og det var bare i orden. bordene var pæne opdækket og maden var perfekt.

Vi kommer med garanti igen.

3 de março de 2017
logotipo da Purhus Kro

Resposta da Purhus Kro

Mange tak for den pæne anmeldelse, jeg håber vi ses igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service, dejlig kro, dejlige omgivelser.

Fik fat i kroen, da vi stod i Jylland og manglede et sted at overnatte. Jeg fik fat i "mutter" ca. kl. 17..... Ja, måske lidt senere.... Jeg sagde bare: "hjælp, vi er 3, der behøver en overnatning!"
Kort sagt: de klarede bare problemerne for os: også den ekstra opredning.
FINT værelse, MED eget bad!
Kroen ligger i hyggelige omgivelser. Der er masser at se på, og gå en tur i.
Der er også en fiskesø i gåafstand fra kroen........
Morgenmaden er fin, der er brød, ost, æg og "en lille en" til den tørre hals.
Mange hilsner Frantz Hansen

28 de outubro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kromad som vor mor/mormor lavede den

Er lige kommet hjem efter 3 dage på Purhus Kro. Fantastisk hyggeligt siger jeg bare ... Stemningen er familiær og masser af grin, men MADEN, man kan smage alt er lavet fra bunden, har aldrig fået så mør kalvesteg i hele mit liv. Eller så stor og velsmagende wienerschnitzel for den sags skyld.
Deres værelser er pæne og rene, ikke så meget luksus men hvad man forventer at en kro på landet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hilsen Margit og Allan, "Fyns-land".

8 de junho de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Adder genbrug af stegtflæsk

Vi var afsted til deres berømte stegtflæsk ad libitum som de kører hver onsdag. Det smagte super, og der kom rigeligt ind. Da jeg så skal betale foregår det, så jeg kan se ud i køkkenet. Der ser jeg tjeneren komme tilbage med fade med rester af stegtflæsk. Han sætter fadet ved kokken, som tager de overskydende stykker og smider dem i en alubakke, som bliver sat i ovnen. Adder - gad vide hvem der så har pillet ved det mad vi har spist. Total klamt at genbruge mad, der har været på bordene, ved andre gæster.

21 de maio de 2014

fantastisk dejligt week-end ophold

Min kone og jeg er netop kommet hjem fra et rigtig dejligt forlænget week-end ophold på Purhus Kro. Umiddelbart ser det lidt gammel og slidt ud, udefra, men der er dejligt rent og pænt indenfor. Der hersker en varme og hygge og man føler sig rigtig velkommen, straks man kommer ind på kroen. Enkle og nydelige værelser med gode senge. Skøn mad som der er kælet for. Alt er lavet fra bunden og den bliver serveret med et glimt i øjet og en kvik bemærkning. Det er ikke gourmet mad, men kro mad, hvor der er noget på tallerkenen...... Vi kommer meget gerne igen og kan på det varmeste anbefale Purhus Kro.

27 de abril de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Få aftaler på skrift, og hav ikke små børn med!

Vi var til julefrokost derude, som min Far havde inviteret os til. Han havde en aftale med dem vedr julebuffet, hvor det var halv pris for børnene. Den aftale havde de så "glemt". Derudover krævede de et fuldt beløb for vi havde vores lille dreng med (spædbarn på 4 måneder) som hverken optog stoleplads eller spiste mad. Meget lille julebuffet til 300 kr pr mand (god hjemmelavet rødkål og brune kartofler, den ros skal de dog have) men en flabet og arrogant tone fra servetrice (eller var det Kromutter :oO?), da min Far forsøgte at minde dem om aftalen om at børnene var halv pris (og forgæves ikke at skulle betale for spædbarnet) Fuld pris for et spædbarn, som hverken bruger service, plads eller spiser, det er sgu flot... og så har de ikke engang en pusleplads (kan man jo undre sig over, når de lejer ud til selskaber)

Da jeg så kommenterer dette på deres facebookside, sletter de det bare.. Sætter jo bare prikken over i'et over, hvilke type mennesker de åbenbart er, de "nye" ejere. God opførsel og God service er fremmed ord for Purhus Kro. Meget synd og skam, for noget som engang var godt...

30 de dezembro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais