Veja o que dizem as avaliações
Ik hou van deze natuurlijke producten, ze zijn goed, Tot zo ver blij met alle producten die ik bij Puur Mieke heb gekocht
Detalhes da empresa
Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. Alle producten zijn: glutenvrij, lactosevrij, geraffineerde suikervrij, E-nummervrij, gistvrij, GMO-vrij en soja-vrij
Informações de contato
Schutboom 2b, 5427 CG, Boekel, Holanda
- 0853030730
- klantenservice@puurmieke.nl
- www.puurmieke.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Ik hou van deze natuurlijke producten
Ik hou van deze natuurlijke producten, ze zijn goed,
Tot zo ver blij met alle producten die ik bij Puur Mieke heb gekocht
Hele fijne en duidelijke website
Hele fijne en duidelijke website. Bij alle producten staan de ingrediënten vermeldt en meteen ook waar je het voor kunt gebruiken. Ook zijn ze helder in het gebruik van eerlijke ingrediënten en dat proef je ook. De meelsoorten zijn erg lekker en handig, vooral als je wat intolerantie hebt. Ik ben er erg blij mee
Goede en snelle leveringen van fijne producten
De bestellingen worden altijd vlot verzonden. Het is een keer voorgekomen dat mijn bestelling door Post.NL zoek is geraakt en toen werd er na een telefoontje met PuurMieke adequaat gehandeld en heb ik alsnog mijn bestelling ontvangen.
Goede produkten en snel verzonden.
Mooie website met uitgebreid…
Mooie website met uitgebreid assortiment en een zeer goede service.
Beste kwaliteit.
Het bedrijf Puur Mieke is, zo lees ik steeds, voortdurend bezig producten van de beste kwaliteit te vinden.
Fijne en eerlijke webshop met heel veel…
Fijne en eerlijke webshop met heel veel keus in producten en goede uitleg erbij.

Resposta da Puur Mieke
Ik heb nog helemaal niks ontvangen
Ik heb nog helemaal niks ontvangen, ook geen verzendbewijs!
Dit ben ik overigens niet gewend van Puur Mieke!
Super dom van mij…
Blijkbaar zelf aangegeven dat ik het overmorgen pas wilde ontvangen!!

Goede producten
Goede producten, snelle levering, prima dus!
Alles verloopt erg makkelijk
Alles verloopt erg makkelijk. Besteĺlen en snelle bezorging.
Fijne artikelen. Gezond en vooral puur. Bedankt

Resposta da Puur Mieke
Puur Mieke heeft ontzettend ruime keuze
Puur Mieke heeft ontzettend veel biologische en verantwoorde producten op ieder gebied. De levering is altijd super snel, soms met een sample van het een of ander. Regelmatig zijn er aanbiedingen. De uitleg bij de producten is helder. Vaak zitten er bruikbare reviews bij. Je spaart ook punten bij je aankoop.

Speedy
De bestelling bij Puur Mieke wordt vlug geleverd in het afhaalpunt van mijn keuze
Fijn bedrijf met fijne producten
Fijn bedrijf met fijne producten. Hier weet ik zeker dat alles van goede kwaliteit is en zonder troep. Alles wordt ook netjes geleverd. Top!
Een negatief review plaatsen ze niet op hun website
Ik heb een negatieve beoordeling gegeven, niet op het product zelf maar op het gewicht wat je ontvangt. Ze noemen het gewicht inclusief de verpakking. Na een eerste email een reactie ontvangen met tegoedbon. Na een tweede email (waarbij ik geschreven heb geen tegoedbon te willen), hoor je niks. Vervolgens vragen ze om het produkt e.d. te beoordelen. Die beoordeling plaatsen ze niet, waarom niet? Misschien te negatief over het gewicht?

Resposta da Puur Mieke
Puur Mieke is niet helemaal puur…
Puur Mieke claimt dat al hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen. Helaas ben ik al enkele producten tegengekomen die rode E-nummers bevatten. Als je hierover wilt communiceren krijg je geen enkele reactie terug. Puur Mieke is niet zo puur als ze zich voordoen. Met name, wat betreft voedingsmiddelen en supplementen behoort dit gewoon wél te kloppen.

Top producten top service
Altijd tevreden als ik iets bestel. Het wordt met liefde ingepakt, altijd een persoonlijk kaartje erbij. Ooit is er bij mijn bestelling iets mis gegaan. Ik ben gelijk teruggebeld en de volgende dag was het opgelost. Top producten top service!
Besteld maar nooit iets ontvangen (opgelost)
Had wat verwarring over wanneer het aan zou komen, maar is uiteindelijk goed gekomen.

Negatieve review
hier een airfryer gekocht welke zeer slecht bevalt, daar een negatieve revieuw over geschreven maar helaas worden slechte reviews niet geplaatst. Op een klacht her over ook totaal geen reactie. Ronduit slecht.