Fantastisk kundeservice, professionel tilgang og tryghed. Jeg har gennem længere tid haft rigtig dårlige erfaringer med mekanikere der ikke har været troværdige eller levede op til forventningerne. Je... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Jeg vil fremover kun varmt anbefalet dette værksted. Fantastisk service og imødekommenhed. Vejledning og reparation blev udført med stort smil, super rådgivning og alt med udgangspunkt i mit og bile... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi udfører opgaver inden for serviceeftersyn, dæk, bremser, styretøj, autoreparation, motor, gearkasse mv. Vi er grundige og gennemgår arbejdet med vores kunder. Vi er serviceminded og klar til at give god personlig service.
Informações de contato
Kuldyssen 13c, 2630, Taastrup
- 71999197
- info@quickauto.dk
- www.quickauto.dk
Super mekaniker
Super mekaniker! Min gamle kassevogn brød sammen, men jeg fik afsat liget, og fik en fin transporter til en god pris!
De har virkelig styr på deres ting, og er til at snakke med
Stor anbefaling herfra
Hurtig hjælp til skift af pærer
Begge mine nærlys gik i stykker i weekenden og jeg ved fra egen mekaniker (var på ferie), at de meget svære at skifte. Mandag morgen googlede jeg værkstedshjælp og kom frem til QuickAuto. De fik mig klemt ind i kalenderen og pærerne blev skiftet, mens jeg drak kaffe.
Rigtig fin service.
De varmeste anbefalinger!
De varmeste anbefalinger af Quick Auto Taastrup. Super god service og meget behageligt at komme på værkstedet. Alt bliver forklaret i mindste detalje, fair og reel vejledning som tager udgangspunkt i kundens behov samt bilens udgangspunkt - hvad kan betale sig at ordne og hvad kan ikke.
Vi har nu haft vores ældre Audi på værkstedet et par gange, og Quick Auto Taastrup har formået at løse opgaver, som andre værksteder har mislykkedes.
Vi er blevet trofaste kunder, og kan til enhver tid stå indefor servicen, betjeningen og de meget venlige personaler hos Quick Auto Taastrup.
Ganske fin service
Ganske fin service, var omkring 1000,- billigere end tilsvarende tilbud vi modtog ifm. skift af motorolie og bremseskift. Lånebil blev stillet til rådighed. Vil bruge dem igen
Super god service!
Super god service! Meget meget tilfreds, anbefaler dette værksted stærkt
Et perfekt værkstedsbesøg.
Havde for nyligt min efterhånden lidt gamle Toyota Avensis til reperation hos Quickauto. Der skulle udbedres flere ting før bilen kunne gennemgå syn. Quickauto klarede alle reperationer til næste dag og leverede bilen nysynet. Ved afhentning blev faktura grundigt gennemgået og der blev endda sat rigeligt tid af til at fremvise de reservedele der var blevet skiftet. Alt i alt er jeg yderst tilfreds med mit besøg hos quickauto og vil uden tvivl komme igen.
3 års service yderst mangelfuld
Jeg fik et godt tilbud på 3 års service på min Hyundai i10, men blev slemt skuffet.
Den første mangel jeg lagde mærke til var støvsugningen og aftørring af dørtrin.
Derefter tjekkede jeg sprinklervæske, som ikke var påfyldt. Jeg kontakter værkstedet, som fortæller at jeg kan få bilen testet hos FDM, hvis jeg betvivler deres arbejde.
Dagen efter var jeg forbi Hyundais værksted og bad dem tjekke pollenfilteret, som tydeligvis ikke var skiftet. Dybt skuffet kontaktede jeg igen værkstedet for en ny gennemgang og et ønske om kompensation for manglerne og spild af min tid.
Værkstedet tilbød, at pudse mine ruder indvendig, hvilket de ikke trængte til.
Hvilket jeg ikke mener, kan kaldes en kompensation.
Quickauto brugte en fin checkliste, hvor ovenstående var afkrydset, men ikke udført.
Det virker som om, at Quickauto er lidt for hurtige og "glemmer" en del. Man skulle tror, at de tænkte "går den, så går den".
Så nej, jeg kan ikke anbefale Quickauto, medmindre du er selv vil rette op på manglerne efterfølgende.

Top professionelt værksted
Mit til dato bedste værksteds besøg var hos Quick Auto Taastrup.
Jeg fik en super god behandling fra jeg trådte ind ad døren og til jeg kørte igen. Værkstedet var hurtige til at lokalisere problemet med bilen.
På trods af travlhed så blev bilen fixet på 1 dag og endda færdig før aftalt tid.
Der blev fortalt hvad der var lavet og jeg fik vist de dele som blevet udskiftet. Helt igennem en rigtig god oplevelse !
Det er absolut ikke mit sidste besøg hos Quick Auto..
De varmeste anbefalinger herfra :-)
Billig pris og super hurtigt udført mens man venter :)
Skift af tandrem, olie samt filter og tårnlejer.
Venligt imødekommende personale. Rigtig konkurrencedygtig pris i.fht. De andre tilbud vi fik.
Der var ingen misforståelser og vi gennemgik arbejdet før og efter. Nu kører bilen som en drøm. Klart anbefalelsesværdigt.
super services
Jeg har nu 2 gange benytte Quick Auto , 1 gang var da kæderne i min bil skulle skiftes , her fik jeg en rigtig fin pris i forhold til hvad andre kunne tilbyde, da jeg hente bilen fik jeg en gennem gang af hvad der var lavet og en grundig forklaring det var super.
Her 2 gang skulle der skifte et par bøsninger i undervogne og olie på gearkassen , ligeledes en super oplevelse .
Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer hos Quick Auto.
jeg vil klart andefalde andre at benytte dette super værksted.
tak for en god oplevelse.
Bedste service
Altid meget venlige og super servicemindede.
Gode priser :-)

Resposta de QuickAuto
Et ungt team med en super dejlig indstilling til god service! Jeg er fuld ud tilfreds..... Og kan til enhver tid anbefale Quick Auto.....
En rigtig god oplevelse! Det er helt klart der min lille bil skal til service/rep. også næste gang :-)
Tina Rasmussen

Som altid en fornøjelse
Top professionelt, og behageligt personale. Og fornuftige priser :). Og aller vigtigst til af snakke med, og har forståelse for ens situation uanset hvad det måtte omhandle. Det eneste rigtige værksted for mig.

Resposta de QuickAuto
kundepleje samt bilpleje er helt igennem fantastisk
Magen til perfektionisme og grundig behandling af kunder og biler, findes ingen lignende. Ihvertfald ikke til prisen... er helt igennem tilfreds. De svarer på alle spørgsmål man har, samt viser alle de dele de skifter ud. Efter den service jeg har fået, er jeg fremover fast kunde hos quick auto.

Resposta de QuickAuto
Super service og god behandling
Fik en helt igennem super betjening og udførlig redegørelse for diverse reparationer. Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til.

HELT IGENNEM EN SUPER OPLEVELSE
Fik en super service på trods af at opgaven absolut hørte til de små af slagsen, kan kun sige til jer - Kør derud og oplev det selv :-)

VW DSG skifte til UG
Jeg har for nylig fået skiftet min defekte VW DSG gearkasse på min Touran hos Quickauto / Quickspeciale. Det er jo en lidt større reparation, men jeg fik klart det bedste tilbud og den bedste vejledning hos Quickauto. De tog vognen ind og klarede den omfattende reparation på rekordtid. Bilen kører og skifter nu bedre end den nogensinde har gjort. Jeg er meget tilfreds med det arbejde og den kundeservice jeg har oplevet.

Resposta de QuickAuto
Stjerne kvalitet og service med pil op
Ærgerligt man kun kan give 5 stjerner, så må vel nøjes med at give 5 stjerner med pil op af.
Jeg har fået lavet bil nogle gange hos Quick Auto, og jeg altid bliver mødt af søde og rare mennesker, som altid har ekstra overskud til at gå i detaljen med hvad der er lavet, hvorfor og hvad jeg skal være påpasselig med fremover. Og prisen, den kan man bestemt ikke klage over, da kvaliteten definitivt ligger langt højere end man kunne forvente til prisen.
Ved ikke om de er autoriseret, men jeg da uden tøven kalde dem favoriseret. :)
Det skal også tilføjes, at når jeg nu har været der et par gange, så er det altså nye ting der er galt, jeg har endnu ikke en finger, at sætte på deres arbejde, så de gentagne besøg må jeg desværre nok ligge i min egen kørsel. :)
Jeg kan altså heller ikke lade være at kommentere anmeldelsen nedenfor, da jeg undrer mig meget over, hvordan alle andre jeg møder på gaden (og ja, jeg møder gudhjælpemig folk på gaden) eller folk herinde altid skriver så positivt og kommer igen, jeg mener, det lader til at de rent faktisk præsterer, at yde en service der er så god til en billig penge, så andre større værksteder, bør ryste i buksen. Det er altså bare ikke noget man lige gør, det kræver sin mand og et stykke arbejde, som bare er bedre end de andre..
Så det der pludselig kommer en yderst nedværdigende nærmest artikellignende udtalelse om Quick Auto blandt de andre, er da underligt og lyder snare som ren troll eller mon der ligger en skjult dagsorden i udtalelsen?
Jeg tænker bare vi kan vel alle godt blive enige om, at sidde i venteværelset på et autoværksted ikke just bør tilsidesættes med en tur i tivoli og samtidig, at Olie skal være sort.. :) Så hvorfor overhovedet køre på værksted, hvis man kan klare det hele selv og hellere vil bruge en hvid/blå/grøn eller rød olie. jeg spørger bare.
Jeg kan ihvertfald kun sige, at skal du have lavet bil og vil sikre dig at kunne efterlade den med ro i maven og vide du kommer tilbage til det du forventer, altså en fixet vogn - så kør på Quick Auto, så er din søgen nemlig forbi og jeg vil blive MEGET overrasket hvis du ikke kommer igen.
P.s. der er ikke vin involveret her, det er lige fra hjertet efter en dejlig køretur i min ny fixede bil. :D
Hvis noget er for billigt...
Jeg kan næste ikke tro at jeg har været på samme værksted som øvrige anmeldere. Værkstedet er umiddelbart pænt, når man tager placeringen i betragtning i en baggårdsgarage i Tåstrups industrikvarter.
Førstehåndsindtrykket er mildest talt ikke særlig venlig og imødekommende, nærmest lidt skræmmende og frastødende. Dog er der en meget veltalende og venlig fyr i skranken, som taler meget om gode intentioner, professionel stolthed, FDM-kontrol og meget andet godt.
Den gratis lånebil var desværre ikke tilgængelig alligevel, så jeg valgte at blive og vente på et 1. års service. Hvad kan man forvente af et service eftersyn for 1250 kr. - spurgte jeg mig selv, men jeg havde jo bedt om et service som lever op til bilproducentens krav til opretholdelse af garanti og det var hvad jeg forventede.
Jeg fik dog ikke lov til at overvære noget som foregik i værkstedet (selvom jeg spurgte pænt), men bliv i stedet henvist til venteværelset. Blot til kontrast ift. anden anmelder, så er venteværelset et mekaniker-køkken og jeg ville aldrig spise noget fra en vandret flade i dette rum - jeg blev endda mistænkelig overfor kaffen.
Ca. 8 timer efter mit besøg hos Quickauto, kontrollerede jeg umiddelbart tilgængelige elementer, da jeg intuitivt ikke stolede på konceptet. Det viste sig at motorolien var efterfyldt (endda overfyldt) uden aftapning med en tyndtflydende kul-sort masse, som jeg vil betegne som spildolie - uden at vide præcist hvad det er. Desuden var hverken oliefilter eller luftfilter skiftet. Kabine-/pollenfiltret var dog skiftet, men til gengæld havde man knækket en spjæld-lås i processen.
Min kølervæske var kontrolleret (iht. rapporten) og efterfyldt, men sprinkler-væsken var ikke. Jeg har efterfølgende konstateret at et serviceeftersyn også indbefatter støvsugning - det var i hvert fald ikke foretaget.
Mange elementer af deres 60-punktseftersyn er i sagens natur svære at efterprøve, da det jo blot iht. rapporten er "eftersyn af" - men lur mig om ikke man har sprunget over hvor gæret er lavest.
Værst af alt var alle de formaninger om at jeg skulle være påpasselig med at køre for langt over service-interval pga. oliens nedsatte smøreevne, samt bemærkningen om at bilens tilstand var tip-top efter deres service med 60-punktseftersyn - når man så vælger at undlade at skifte oliefilter og efterfylder olie oven i den der i forvejen har kørt for mange kilometer. Hvordan mon min bil havde haft det hvis jeg godtroende havde kørt 30.000 km under disse forhold.
Jeg ønsker ikke godtgørelse eller på anden vis flere ydelser fra Quickauto, men har blot taget læresætningen til efterretning: Hvis noget næsten er for billigt til at være sandt - så er det det nok.

Resposta de QuickAuto
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.