Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde i længere tid prøvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og både FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjælp, tværtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at købe bi... Ver mais
A empresa respondeu
Bedre hjælp findes ikke, jeg er desværre ny i import / frikøb af firmabiler og derved også afgifter. QuickImport er fantastisk til både vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Ansøgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overførsel tirsdag aften, senere fik jeg bekræftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, så jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 71994747
- kontakt@quickimport.dk
- www.quickimport.dk
Alt kørte glat igennem de bedste…
Alt kørte glat igennem de bedste anbefalinger herfra 😃
Hurtigt, let men dyrt
Det er utroligt let og hurtigt når man vil importere et køretøj, jeg syntes måske man betaler lidt for dyrt for ydelsen da det jo ikke er et større arbejde men som så mange andre valgte jeg den lette løsning og betalte derfor prisen, det blev løst til UG på få dage.
Det hele er bare gået glat igennem
Det hele er bare gået glat igennem.
Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få en straksoverførsel, gennemført samme dag som transaktionen forestår.
Jeg var vildt heldig, at det kun tog godt 3 timer.
Nu er jeg en glad mand, med et køretøj som er hjemtaget, toldsynet og med nummerplader på inden for 18 timer.
Skulle jo lige på arbejde ind i mellem.
👌👍💪🏼🤩
SUPER SERVICE !!!
Super professionelt team
Super professionelt team, højt service niveau, og hurtig svartid, de kan varmt anbefales.

Resposta de QuickImport.dk
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem - og god til at hjælpe undervejs.

Resposta de QuickImport.dk
Professionelt, kvikt, lydhør - godt!
Kun anerkendelse herfra, meget dialogorienteret og imødekommende og så var nedvejningen trygt og hurtigt gennemført, klart at anbefale, 2. gang jeg bruger Quickimport, klart også dem jeg bruger 3. Gang.

Resposta de QuickImport.dk
Alt gik som forventet og som oplyst
Alt gik som forventet ifb. med toldsyn og indregistrering af min SLK 250

Resposta de QuickImport.dk
Let forståelig vejledning og hurtig
Let forståelig vejledning og hurtig, effektiv service

Super service
Super service, hurtige svar og der var styr på det hele, det gør det nemt at købe køretøj i ulandet vil til en hver tid bruge Quickimport igen😊

Resposta de QuickImport.dk
Super hurtig respons fra Lasse og Ulrik…
Super hurtig respons fra Lasse og Ulrik
Top notch service

Resposta de QuickImport.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.