Reclameland.nl Avaliações

2.072
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als ik een dibond nodig heb, bestel ik deze altijd bij Reclameland, want ben nog nooit door dit bedrijf teleurgesteld. Ook de laatste keer had ik een dibond besteld die helaas een beetje bol stond (we... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede prijs voor het geleverd resultaat. De 4 sterren komen vooral door het in 2 delen leveren van de Dibond plaatjes die hadden makkelijk in 2 doosje gekund en was voor jullie ook voordeliger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie reclameborden van dibond besteld. Na controle toch nog even contact gehad. Het bestand was minder kwaliteit dan dat ze wilde voor de beste kwaliteit. Gekozen akkoord te gaan met iets minder kwal... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik koos bij alle drie mijn opdrachten voor 'uitgebreide bestandscontrole'. De flyers en visitekaartjes werden netjes op tijd geleverd. Ik zag echter een dag voor de uiterste leverdatum dat het bestand... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Gráfica
  2. Fornecedor de Diesel
  3. Loja de impressões e placas
  4. Estamparia

Sobre Reclameland.nl

Reclameland B.V. is een Nederlandse online drukkerij. Ons pand, bestaande uit 700 m2 kantoor en 6.000 m2 productiehal, is gevestigd in het Groningse Westerbroek. Vanaf één locatie produceren wij dan ook, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. We werken met de beste offset en digitale drukpersen en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit.

Over Reclameland

Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van Nederland noemen.

In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp-ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers.

Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid.

Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.

Onze producten

Boeken drukken
Offertemappen drukken
Deurhangers drukken
Spandoeken bedrukken

Bekijk onze website voor vele andere drukwerk producten of neem contact op met onze drukwerkspecialisten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.072)

669 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan!

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben elke keer erg tevreden over de kwaliteit. Eén keer was er iets beschadigd tijdens de levering, maar dit werd uitstekend opgelost. Binnen twee dagen had ik al een nieuw product in huis. Topservice!

20 de abril de 2026

Hi Ramon,

Wat fijn dat je zo tevreden bent en dat je je positieve ervaringen deelt.
We zien je graag weer bij devolgende bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

2 de maio de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Fijn Ludo! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij met resultaat van mooi…

Blij met resultaat van mooi tijdschrift. Telefonisch goed geholpen, waardoor ik het bestand in de goede aanleverspecificaties kon aanleveren. Erg blij met het resultaat

15 de abril de 2026

Ontzettend fijn Dido!

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij doen nu al ruim 10 jaar zaken met…

Wij doen nu al ruim 10 jaar zaken met Reclameland. en ik kan zeggen dat 90% van de bestellingen goed verloopt qua kwaliteit, service en levering.

Resposta da Reclameland.nl

Wat ontzettend fijn dat jullie al jarenlang trouwe klant zijn en naar tevredenheid!
Dat waarderen wij enorm.

We zien jullie erg graag bij de volgende bestelling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt klaar met Reclameland

Ik ben echt klaar met Reclameland. Wat hier is gebeurd, is gewoon niet acceptabel.

Op 19 april heb ik een spandoek besteld met express levering, zodat deze uiterlijk 22 april bij mijn klant geleverd zou worden. Dat was cruciaal. Inmiddels is het 1 mei en ik heb nog steeds niets ontvangen.

De eerste levering op 22 april mislukte met de melding “bezorging verhinderd”. Op 24 april kreeg ik vervolgens de melding dat het pakket retour was gestuurd naar Reclameland. Direct contact opgenomen, en daar begrepen ze zelf ook niet wat er misging. Ze gaven aan het direct opnieuw te versturen.

Door het weekend werd het pas op 28 april opnieuw verzonden. Op 29 april wéér de melding “bezorging verhinderd”. Toen meteen gebeld, omdat dit duidelijk niet goed ging. Reclameland verzekerde mij dat het deze keer echt goed zou komen en dat het op 30 april geleverd zou worden.

Op 30 april kreeg ik eerst een mail dat ze het vervelend vonden en dat ik mijn geld terug zou krijgen (waar ik helemaal niet op zit te wachten – ik wil gewoon mijn bestelling geleverd krijgen), met de mededeling dat het pakket “over 15 minuten bezorgd zou worden”.

Twintig minuten later: opnieuw “bezorging verhinderd”.

Daarna zelf contact opgenomen met DHL en wat blijkt? Het pakket is simpelweg te groot voor reguliere levering – iets wat blijkbaar vaker misgaat bij Reclameland. Opvallend, want dit had ik de dag ervoor nog expliciet nagevraagd bij Reclameland en toen werd gezegd dat alles in orde was.

Alsof dat nog niet genoeg is: de klantenservice. Ik heb contact met medewerker Sybrand en ik vraag me serieus af wat hij daar doet. Geen enkele vorm van meedenken, geen oplossing, geen gevoel van urgentie. Het enige wat ik te horen krijg is dat ik maar moet wachten en blij moet zijn met mijn refund. Verzoeken om escalatie of contact met iemand die wél kan helpen? Niet mogelijk.

Door deze complete mislukking ben ik nu een belangrijke klant kwijtgeraakt.

Mijn advies: als je ook maar iets geeft om levertijden, betrouwbaarheid en service — bestel hier niet.

Hi Melle,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit je ervaring is.
Uiteraard is dit niet wat je mag verwachten van ons en dat betreur ik dan ook zeer.
Je kunt er van uit gaan dat ik deze casus intern zal bespreken en dat wij hier mee aan de slag geen ter verbetering van de dienstverlening.

Ik zie dat mijn collega het pakket heeft getraceerd en dat deze vandaag tussen nu en 14.00 uur wordt geleverd.
Ik zie dat wij de factuur ook al hebben gecrediteerd voor al het ongemak.

U kunt er van uit gaan dat wij dit intern bespreken maar ik zou u willen vragen om de naam van mijn collega uit deze review te halen. Dat zou ik zeer waarderen.

Ik hoop dat het hiermee naar tevredenheid is opgelost voor u.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De posters en flyers kwaliteit

De posters en flyers zijn van goede kwaliteit en de opgegeven levertijden worden ook altijd gerespecteerd! Dank voor de goede service

Heel graag gedaan Wilma!

Goede ervaring met Reclameland

Goede ervaring met Reclameland. Denken mee in oplossingen en spoedig geleverd.

24 de abril de 2026

Hi Alex!

Wat fijn dat je zo tevreden bent.
We zien je heel graag weer bij de volgende bestelling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De visitekaartjes zijn netjes en snel afgeleverd

De visitekaartjes zijn netjes en snel afgeleverd en zien er mooi uit zoals ik ze had ontworpen. Ik had helaas 1000 Nederlandstalige visitekaartjes ontvangen terwijl ik 2 bestellingen had gedaan met 500 Nederlandse en 500 Engelse visitekaartjes.

30 de abril de 2026

Hi Roel,

Fijn dat je tevreden bent over de service en kwaliteit!
Maar natuurlijk vervelend dat je niet de juiste aantallen hebt gekregen. WIl je ons je gegevens verstrekken?
Dan ga ik het voor je oplossen!

Karin

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering, mooi drukwerk! Vaste klant bij Reclameland, prima service.

30 de abril de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Snelle service en topkwaliteit

Zeer goede kwaliteitscontrole. Ik had het verkeerde formaat aangeleverd en kreeg direct een duidelijke terugkoppeling. Na het juiste formaat te hebben doorgestuurd, werd het resultaat snel geleverd. Erg tevreden met het eindresultaat.

Hi Wilco,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
We zien je graag weer bij de volgende bestelling.

Best goed en snel...

Best goed en snel...
Snijwerk mag voor mij wel iets beter uitgelijnd worden

Resposta da Reclameland.nl

Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om een review te schrijven.
Vervelend dat je niet tevreden bent over de snijlijnen.
Zou je een mail willen sturen naar info@reclameland.nl me eventueel foto's ter attentie van Karin?
Dan ga ik voor je kijken wat er aan de hand is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestand aangeleverd voor stickers doch…

Bestand aangeleverd voor stickers doch niet gecentreerd gedrukt. Nu leggen ze de fout bij mij.
Pfffff. Factuurnummer 2026233390
Als je besteld bij Drukland worden klachten behandeld door Reclameland blijkbaar. Dus uitleg dat ik elders besteld heb klopt ook al niet?

Hi Johan,

wat vervelend dat je niet tevreden bent.
Zoals al eerder aan je aangegeven willen we graag met je in contact komen om dit op te lossen en uit te leggen.
Verstrek je ons je gegevens?

NB 2-5
Hi Johan,

bedankt voor het verstrekken van je gegevens.
Ik heb het even nagekeken, maar je hebt je bestelling geplaatst bij een ander label van ons en niet bij Reclameland.
Maar gelukkig kon ik daar even navraag doen en zie ik dat er bij je aangeleverde bestand geen rekening is gehouden met de aanleverspecificaties zoals deze ook op de website staan vermeld.
Ik kan me voorstellen dat het soms niet helemaal duidelijk is als je wellicht nog niet vaker met dit soort bestanden hebt gewerkt.
En precies daarom hebben ze een uitgebreide bestandscontrole zodat we kunnen kijken of je de aanleverspecificaties hebt begrepen en verwerkt in je bestand.
Daar heb je echter niet voor gekozen.
En dan is het helaas zo dat wanneer je geen rekening houdt met de veiligheidsmarges en afloop de bestelling niet aan je wensen voldoet.
Wat ik echter ook door kreeg van mijn collega's is dat wij je vanuit coulance een gratis herdruk hebben aangeboden.

Ik hoop dat dit het een en ander opheldert namens Drukland.

2026527502

Geleverd gekregen. Zeer goede kwaliteit, gemakkelijk bestellen via hun site en supersnel geleverd.

18 de abril de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Bedankt voor je positieve review!

Groeten.

Snel en goed!

Poster besteld met A2 formaat. Was helemaal volgens verwachting en sneller bezorgd dan aangegeven. Mooie verpakking en niet lelijk opgerold. Erg blij mee dus!

22 de abril de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Wat fijn dat we de verwachtingen hebben overtroffen!

Prima service

Prima service, goede hulp via helpdesk!

28 de abril de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Heel fijn om te lezen Carlo!

Groeten.

Prachtige posters en bouwhekbanners

Prachtige posters en bouwhekbanners.
Zag er mooi uit en klein deel van de posters werd vlot nageleverd, ruim op tijd voor ons doel.
Ordernummer 2026512858

17 de abril de 2026

Ontzettend fijn Sjoerd!

Graag tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit is altijd goed

De kwaliteit is altijd goed. Mocht er toch iets zijn, dan weet Reclameland dit altijd op te lossen.

1 de abril de 2026

Resposta da Reclameland.nl

Fijn Thom dat je zo tevreden bent.
We zien je graag weer bij je volgende bestelling.