Ik koos bij alle drie mijn opdrachten voor 'uitgebreide bestandscontrole'. De flyers en visitekaartjes werden netjes op tijd geleverd. Ik zag echter een dag voor de uiterste leverdatum dat het bestand... Ver mais
Bijzonder klantvriendelijk, klantgericht en professioneel. Van tevoren gebeld voor advies en dat ook gekregen, en dat was zeker niet de duurste optie. De posters werden vlot geleverd, maar de doo... Ver mais
Heel blij met mijn bestelling. Eerst even telefonische hulp gehad waardoor ik vlot de juiste aanleverbestanden had en door het bestelproces ging. Het resultaat is precies zoals ik gehoopt had. Daarn... Ver mais
Hele snelle service, zelfs sneller in huis dan was aangekondigd in orderbevestiging. Drukkwaliteit van rollup banners is prima! Klein minpuntje, een van de aluminium cassettes was beetje beschadigd (m... Ver mais
Madepolderweg 7A, 9608 PX, Westerbroek, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Al meerdere keren producten besteld. Spandoeken in diverse maten.
had deze snel nodig i.v.m. Events. Alles netjes en zeer snel op tijd geleverd. Super kwaliteit van de geleverde producten. Een aanrader voor wie iets moet laten drukken. Mijn volgende bestelling is al weer onderweg!

Resposta da Reclameland.nl
Hele mooie X-Banner gehaald. Met spoed besteld en kwam wel iets later. Maar contact opgenomen en Reclameland kwam met mooie passende oplossing.

Resposta da Reclameland.nl
Spandoek zag eruit zoals verwacht en snel geleverd. Mooi kwaliteit.

Resposta da Reclameland.nl
Ik geef niet snel 5 sterren, maar 4,9 kan niet. De bestelling en de levering waren gewoon goed. Prijs/kwaliteit is ook prima.

Resposta da Reclameland.nl
Ik heb vorige week dinsdag 26 mei 6 beachflags besteld met express verzending. Deze zouden donderdag 28 mei aankomen. Ze waren voor een evenement op maandag 1 juni bestemd. We kregen donderdag 28 pas een track & trace (dus verstuurd op de dag waarop we het zouden ontvangen). 1 van de pakketten is vrijdag bezorgd. Voor het evenement op maandag hadden we geen vlaggen. Maandagmiddag kreeg ik nog een bezorgd-melding maar bij aankomst op kantoor bleek er niks te staan. Er is voor ontvangst getekend maar het is onbekend door wie (er is dus geen persoonlijke handtekening nodig). Voor het evenement op maandag hebben wij extra kosten moeten maken voor het huren van ander soort vlaggen. Maar er komt op dinsdag 9 juni nog een evenement aan waarvoor we de vlaggen nodig hebben. Dus we hebben opnieuw gebeld en er is dinsdag gelijk een onderzoek ingesteld bij DHL en woensdag een herdruk met de allerhoogste spoed ingezet. Zodat wij vandaag (donderdag 4-6) de vlaggen in huis zouden krijgen. Nu is het donderdag 4 juni 17.00u en hebben we nog niet eens een track & trace ontvangen. Kortom: de allerhoogste spoed betekend niks bij Reclameland. En Express verzending ook niet. En zakelijke klanten behouden is kennelijk ook niet belangrijk. Ongelooflijk dat wij na bijna 2 weken en in totaal 4 uur in de wacht bij jullie klantenservice nog steeds alleen nog maar loze beloftes hebben en geen vlaggen. Allemaal verloren tijd en geld. Als wij maandag 8 juni nog steeds geen vlaggen hebben dan gaan we jullie in gebreke stellen.

Resposta da Reclameland.nl
Alles kwam netjes en optijd binnen!
Ordernummer 2026574642

Resposta da Reclameland.nl
Twee wegenkaarten laten drukken. Goede kwaliteit en snelle service. Al eerder gebruikt om grote sticker te printen, ook daar was niks mis mee. Aan te raden.

Resposta da Reclameland.nl
I received several recommendations about Reclameland, all from experienced designers who were fed up with waiting around for printers and getting a mediocre result. Happily, my order arrived on time, with no complaints about the quality or the delivery. It's a great alternative to the labor intensive practice of having to find a good printer and foster a relationship with them. No fuss, only great products.

Resposta da Reclameland.nl
Bij de eerste levering van mijn roll-up greenscreen bleek een van de palen flink ingedeukt en was de handleiding onjuist. De verpakking was bovendien erg matig: geen bubbeltjesplastic of andere bescherming, waardoor er waarschijnlijk transportschade is ontstaan.
De klantenservice reageerde in eerste instantie vlot en beloofde op 21 mei dat er een 'herdruk' was ingezet die "naar verwachting binnen enkele werkdagen" bezorgd zou worden. Uiteindelijk heeft het tot vandaag, 1 juni, geduurd voordat het vervangende product er was. Een erg ruime interpretatie van 'enkele werkdagen', waardoor mijn studio-planning dagenlang heeft stilgelegd.
De communicatie tussendoor verliep moeizaam. Er werden beloftes gedaan over verzendtijden die niet werden nagekomen (er werd woensdag gezegd dat de banner "waarschijnlijk vandaag" nog wegging, maar dit werd uiteindelijk pas vrijdag). Toen ik na herhaaldelijke vertraging een harde deadline stelde voor het ontvangen van een werkende track & trace-code, werd hier voor het verstrijken van de deadline niet op gereageerd. Pas na het weekend kreeg ik te horen dat het op vrijdag te druk was om mijn bericht tijdig in behandeling te nemen.
Het product is uiteindelijk vandaag heel aangekomen, maar dat is puur geluk. De verpakking van de nalevering was namelijk weer ondermaats: opnieuw geen bubbeltjesplastic en de kartonnen doos was aan beide uiteinden al deels opengesprongen bij bezorging. Er is intern dus niets met de feedback gedaan.
Het product is nu gelukkig in orde, maar het proces eromheen was wegens de trage nalevering, de slechte kwaliteitscontrole op de verpakking en het niet tijdig reageren op deadlines simpelweg ondermaats voor een zakelijke klant.
Update (6 juni 2026): Ik heb deze review aangepast van 2 naar 3 sterren. Kort na het plaatsen van de review ontving ik via de reguliere klantenservice het bericht dat de factuur volledig is gecrediteerd als compensatie voor het ongemak. Het geld stond al snel weer op mijn rekening. Hoewel de interne communicatie tot op het laatste moment wat chaotisch bleef (ik ontving uiteindelijk zowel van Karin als via de reguliere klantenservice een mail met excuses) is de uiteindelijke financiële oplossing uitstekend.

Resposta da Reclameland.nl
Ca. 8 dagen voor een belangrijk event beurswand besteld. Zou volgens dit bedrijf op tijd geleverd worden. Helaas, dus niet. De klantenserice is zeer moeilijk bereikbaar of je moet één uur in de wacht willen blijven staan. Op mails wordt niet gereageerd. Hele slechte ervaring en nooit meer.

Resposta da Reclameland.nl
Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.
Snelle levering.
Goede kwaliteit van de bestelde producten.

Resposta da Reclameland.nl
Spoed bestelling ingediend voor beachflags (+- €900,-). Voor een evenement. Nagebeld om te vragen of het echt op tijd geleverd kan worden. ''Ja, geen probleem''.
Alles op tijd aangeleverd en direct betaald. Reclameland vergeet het pakket op tijd op de post te doen. Oeps! 1 dag vertraging. Kan gebeuren. Pakket komt aan op vrijdagmiddag (maandag nodig), ontbreken de beachflags. Enkel de poten ontvangen. Top jongens! ;)
Na tweemaal 40 min+ in de wacht te hangen gedurende week is de uiteindelijke reactie ''sorry, kunnen we niks aan doen. We doen 5000 pakketjes per dag. Vul maar een klachtenformulier in''.
Helaas €900,- voor niks uitgegeven...

Resposta da Reclameland.nl
Pakket is kwijt bij DHL. Al heel vaak proberen te bellen met de klachtenservice, maar die is amper te bereiken. Pakket heb ik nog steeds niet en is al 2 weken geleden besteld

Resposta da Reclameland.nl
Wat een enorme slechte service, spandoek tijdig besteld en gekozen voor spoedlevering wat aangeboden werd. Een dag na de uiterste leverdatum die werd gegeven gebeld en pakket is nog niet eens verstuurd naar de vervoerder. Je bestel een spandoek tijdig voor een gelegenheid, dat deze er dan niet is is natuurlijk enorm jammer dat het bedrijf zijn belofte niet nakomt en niet met een update komt.

Resposta da Reclameland.nl
Stoepbordposters en flyers besteld en enkel flyers ontvangen. Nu gaan wij aankomende maandag open en hebben we de posters echt nodig. Reclameland is echt onmogelijk te bereiken. Op het contactformulier wordt niet gereageerd. Bellen is helemaal zinloos en tijdverspilling. Je komt telkens in een hele lange wachtrij en als je dan bijna aan de beurt ben wordt je opgehangen. Het lijkt bijna express. Net heb ik 20 minuten in de wachtrij gestaan, van positie 6 naar 2 en wordt ik gewoon opgehangen. Ook geen mail of verdere communicatie vanuit reclameland. Dingen kunnen fout gaan maar niet bereikbaar zijn vind ik echt heel erg slecht. Voor ons een keer en nooit meer. Nu hopen dat we ergens anders nog optijd poster kunnen bestellen, zodat onze opening niet wordt verpest. Graag willen wij ons geld terug.

Resposta da Reclameland.nl
Bestellen gaat makkelijk. Duidelijke instructies om bestanden aan te leveren en/of zelf ontwerpen.
Levering was vlot. En niet onbelangrijk: geen torenhoge prijzen.

Resposta da Reclameland.nl
Ik heb een banner besteld op reclameland en dat is mij goed bevallen. Mooie tekst foto goed duidelijk dus hartstikke tevreden

Resposta da Reclameland.nl
Zeer tevreden over de service en het resultaat. Professioneel, snel en prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!

Resposta da Reclameland.nl
De afbeeldingen die ik had aangeleverd waren niet optimaal. De mensen van Reclameland hebben me uitstekend geholpen om het mooiste resultaat te bereiken.