Efter Royal Run havde vi lyst til italiensk - men desværre gik vi forgæves flere steder, hvor køkkenet var lukket kl. 21. Amalfi havde dog åbent da vi ankom ca. 21.45 og vi fik hurtigt bestilt et p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Amalfi, Århus Denne anmeldelse er først og fremmest for en ualmindelig behagelig betjening, på trods af, at vi blot bestilte 3 pizza'er, ingen sure miner eller forsøg på at presse os, og vi fik rest... Ver mais
Maden er uspiselig- det dårligste mad jeg nogensinde har smagt. Har afholdt nytårsaften sammen med en veninde til en menu pris på 899 kr. pr. Person. - kommer aldrig igen !! Halv kold dåsesuppe... Ver mais
Vi var 9 i et selskab med meget forskellig ønsker til en 3 retters menu som man vælger individuel efter kortet. Vi fik alle serveret maden samtidig, ved hver servering. Alt smagte øvrigt rigtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant Amalfi er en ægte italiensk restaurant i hjertet af København. En restaurant, hvor du kan nyde en god og hyggelig middag.
Informações de contato
Gråbrødretorv 21, 1154, København K, Dinamarca
- info@restaurantamalfi.dk
- www.restaurantamalfi.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Amalfi
Rigtig god oplevelse i Amalfi hyggeligt sted God mad og god betjening
Man kan virkelig mærke at der er nye…
Man kan virkelig mærke at der er nye ejere og oplevede Idag venligt og opmærksomt personale - god stemning og aldeles god mad serveret med dedikation
Well done
Fremragende og nærværende service
Fremragende og nærværende service. Ægte Italiens stemning i hyggeligt indrettet restaurant, som jeg kan anbefale både til Brunch, frokost eller dejligt middagsselskab med gode venner.
This restaurant food quality is so good.
We visit today restaurant Amalfi me and…
We visit today restaurant Amalfi me and my friends we didn’t have a reservation we got inside the staff is very friendly they recommend three delicious menu and we got them it was very good salmon Rosso mean we get one Filetto do Manzo with truffle sauce ,tiramisu alI was good nice .atmosphere Italian live music we come back as soon again
Good food ,perfect service
Good food ,perfect service, nice atmosphere, we had enjoyed so much with nice Italian live music
På vinkortet står "ROSÉ
På vinkortet står "ROSÉ
CALDORA CERASUOLO 399,-KR
Vinen er fyldig og saftig med tung struktur, afbalanceret og vedvarende aromatisk dvælende finish." som vi bestilte. Tjeneren kom med en karaffel og ikke en flaske. De burde meddele at den var udsolgt og kun havde husets vin til en uhørt høj pris 399,- kr. for en papvin. Ikke mere på den restaurant. Maden var ok.
lækker mad og dejlig og hyggelig
Var i går på Amalfi med en spotdeal…
Var i går på Amalfi med en spotdeal gældende til en 3-retters menu! Vi kunne vælge mellem 3 forretter og 3 hovedretter. Forret blev risotto, hovedret var pasta og til dessert fik vi 3 små anretninger med is, bær og flødeskum! Alle 3 retter var særdeles velsmagende og i passende størrelser! Det var fjerde gang vi spiste på Amalfi og vi er aldrig blevet skuffet!! Personalet var smilende og imødekommende. Kan varmt anbefales og kommer gerne igen!
Ødelagt aften “OPS” LÆS FØR DU VÆLGER!
Min kæreste og jeg, har lige været forbi denne restaurant, for at få en romantisk og eksotisk oplevelse, som det også fremstår på deres beskrivelse og billeder.
Men det var en helt anden oplevelse vi var ude for!
Vi bestilte en 3 retters menu.
Forretten hed “forskellige bruschettaer”.
Det vi fik, var en billig flute fra netto, med noget hakket tomat, parmaskinke og chorizo.
Så kom vi til hovedretten, som var deres “MEST EKLUSIVE” hovedret, som kostede 239kr.
Hovedretten bestod af kalvemørbrad med trøffelsovs og garniture.
Det vi fik, var en overstegt tør kalvemørbrad, som tydeligvis har ligget i fryseren, da den har mistet al smag. Derudover fik vi en skilt trøffelsovs, som slog vores maver samt appetit ud!
Vi nåede aldrig desserten, det turde vi ikke.
Besøg ikke dette sted
Vi - 2 voksne og 1 barn - spiste frokost på Amalfi 29/7. Der var mange tjenere men den ene havde kun det job at lokke turister i fælden. Drikkevarerne blev serveret mindre end 2 min. efter vi havde bestilt (en alm. fælde, idet man så mener at kunderne bestiller yderligere drikkevarer såfremt man trækker det i langdrag med at servere maden) og jeg skal lige love for at vi ventede - i 3 kvarter - på at få serveret 3 stykker smørebrød ! Menuen foreskrev 1 stk. med fiskefilet, 1 stk. med æg & rejer samt 1 stk. med roastbeef. Det eneste positive der kan anmeldes her er, at fisken var varm. 3 halve stykker tørt rugbrød - fiskefileten var den mindste jeg nogensinde har set, og dækkede kun brødet halvt. Der var 4 stk. rejer og et halvt æg sat på brødet, roastbeefen eksisterede ikke - det var en papirstynd skive skinke af ubestemmelig art. Ingen smør - kun et sparsom salatblad på hvert stykke brød. Jeg kunne have lavet denne "formidable" ret selv med den ene arm på ryggen på ca. 2 minutter. For dette "festmåltid" måtte vi betale kr. 110,00 pr. person og for første gang i mange år følte jeg mig bondefanget så det slasker. Hold Jer væk fra denne restaurant - det er en turistfælde af format.
Absolut ikke pengene værd!!!
Dårligt, dyrt og spild af 600kr smartbox. Gå langt uden om Amalfi. Kold, sjusket uinspirerende mad. Du spiser bedre i en pølsevogn. Vi sprang desserten over og gik.
Stadigvæk elendigt 8 år senere
Havde ellers sagt jeg aldrig ville komme der igen efter oplevelsen for 8 år siden, men her i weekenden var jeg ude og spise frokost med nogle venner og de ville så gerne spise hos Amalfi.
Jeg tænkte OK, lad os se om det er blevet bedre.
Det var det så på ingen måde.
Vi ventede lang tid på maden og da den kom var det en lettere skuffende anretning.
Ventetiden er mig en gåde for eneste forskel på tallerkenen var kødet, alt andet var det samme.
Dagens garniture var et par strimler gulerod og så en glat rødkål og rødkålen var taget direkte fra en spand, dette kunne man tydeligt smage.
Man fik kartoffelbåde svarende til én kartoffel og så var kødet overhældt med sovs.
Bøffen var understegt i forhold til at den skulle være medium.
Jeg fatter ikke hvad den rådkål skulle på den tallerken.
Den passer på ingen måde til retten og gav bare en virkelig dårlig smagsoplevelse.
Trist at man ikke har rykket sig på 8 år og dette var definitivt mit sidste besøg hos Amalfi.
Lørdag aften d. 13. juli kedelig oplevelse
Lørdag aften d. 13. juli fik vi dansk spegepølse mv. serveret som antipasti. Kedelige slatne kartofler opvarmet ad flere omgange med forkogte grøntsager. Serveret til kylling i kedelig brun sovs. Det så ud til på nabobordene at det kedelige tilbehør og brun sovs var det samme uanset det kød man valgte.
Kan man give nul-stjerner?
Kan man give nul-stjerner? Vil fraråde alle at spise på Amalfi. Maden var ringe og forretten var større end den medanjon bøf jeg fik, som i øvrigt blev serveret med sovs og to små halve kartofler - til grin!
Jeg kommer der aldrig igen.
Man får 20% med MenuPay men den ordning vil Amalfi ikke vedkende sig så måtte betale fuld pris. Dårlig service!
Great dishes prepared for your and much…
Great dishes prepared for your and much more at an affordable price
Middelmådig kønsløs mad - for lang ventetid
Middelmådig mad, ringe service, alt for lang ventetid.
Vi var 2 der fik 3 retter på en 'Godream' gave, og fik forret, hovedret og dessert. Pris 350 kr. excl. drikkevarer, så incl. vin til 399 (som ikke kan gøre billigere hvid du ikke vil nøjes med husets vin), så ender regningen i 1.100 kr. for 2 - hvilket jo ikke er billigt. Til den pris kan man forlange bedre mad og bedre service. Maden var kønsløs, uden ordenlig og god smag. Råvarerne fortjente en bedre kok. Flink tjener, men: alt for lang ventetid, ca. 45 min. mellem hovedret og dessert!
Gå på Trustpilot og find bedre forhold mellem pris og kvalitet.
Fantastisk Brunch
En fantastisk oplevelse. Klar anbefaling herfra.
By fare the worst brunch we ever had
By fare the worst brunch we ever had. It is so boring, everything bought from Netto or a similar local supermarket. No smoothie available and when we left, we were asked if we wanted coffee!!!
We had a great Experience at restaurant…
We had a great Experience at restaurant Amalfi. Really generous waiters and Amazing food.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.