Efter Royal Run havde vi lyst til italiensk - men desværre gik vi forgæves flere steder, hvor køkkenet var lukket kl. 21. Amalfi havde dog åbent da vi ankom ca. 21.45 og vi fik hurtigt bestilt et p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Amalfi, Århus Denne anmeldelse er først og fremmest for en ualmindelig behagelig betjening, på trods af, at vi blot bestilte 3 pizza'er, ingen sure miner eller forsøg på at presse os, og vi fik rest... Ver mais
Maden er uspiselig- det dårligste mad jeg nogensinde har smagt. Har afholdt nytårsaften sammen med en veninde til en menu pris på 899 kr. pr. Person. - kommer aldrig igen !! Halv kold dåsesuppe... Ver mais
Vi var 9 i et selskab med meget forskellig ønsker til en 3 retters menu som man vælger individuel efter kortet. Vi fik alle serveret maden samtidig, ved hver servering. Alt smagte øvrigt rigtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant Amalfi er en ægte italiensk restaurant i hjertet af København. En restaurant, hvor du kan nyde en god og hyggelig middag.
Informações de contato
Gråbrødretorv 21, 1154, København K, Dinamarca
- info@restaurantamalfi.dk
- www.restaurantamalfi.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I was there only once
I was there only once, but food and service was really good.
Amalfi Burger
Fik Amalfi burger med pommes frites og øl.
Vi fandt begge i burgeren et stykke meget hårdt bacon, som var uspiselig.
Ventede meget længe på regningen, selvom der ikke var travlt.
Super skøn mad og perfekt service ved…
Super skøn mad og perfekt service ved vores bryllup. En dag vi aldrig glemmer
God betjening
God betjening, men kedelig/dårlig mad - mon kokken var kok 😳
Rigtig hyggelig
Rigtig hyggelig, super god velsmag mad og flink betjening.
Kommer gerne igen
Meget dårlig gløgg
En rigtig kedelig oplevelse: Måske byens dårligste gløgg. Tilsyneladende bestod den af vand med essens, eller evt. meget meget tynd vin. Prisen på kr. 60,- forekommer helt ved siden af.
Beskidt restaurant og kedelig brunch
Beskidt restaurant, beskidte duge - og ualmindelig kedelig brunch.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Venligt smilende og ganske professionelt personale. Super lækker frokost menu II, og langt den bedste risotto jeg nogensinde har smagt! Hyggelig stemning med lav musik i baggrunden, der lige akkkurat overdøver det ellers travle italienske køkken.
Anbefaler meget gerne dette sted til andre.
Kan virkelig kun anbefales!
Fantastisk mad, fantastisk betjening, virkelig hyggelig stemning.
Vi kommer 100% igen!
Mvh. Oliver & Nynne
Bedste restaurant
Super hyggelig restaurant med masser af god mad, god service og super god stemning. Kan klart anbefale denne restaurant.
Kærlighed til Amalfi
En af de bedste restauranter i indre by! Tjenerne er mega søde, høflige, og utrolige gode. Jeg har smagt alt der kan fås der på menuen og der er næsten intet at klage over, det smager alt sammen godt og komme inden for rimelig tid. Der er selvfølgelig plads til lidt forberinger, men det er der alle steder. Prisen er god samt maden, så det er selvfølgelig 5/5 :)
Fuldstændig uacceptabelt
Har bestilt bord til 4 personer her til aften. Da vi kommer til restauranten, kender de ikke noget til bord bestillingen, trods det at jeg har bekræftelse på mail ?
Utrolig uhøflig behandling og mangel på service.
Det er et sted, man aldrig kommer mere og vil fraråde venner, familie og kollegaer at komme der.
Fuldstændig uprofessionelt 👎
Lækker italiensk mad til prisen
Lækker italiensk mad til prisen - tre retter for 300. Fik risotto med portobellosvampe, unghanebryst og creme brùle. God betjening - veloplagte tjenere. Kan anbefales
Fremragende mad i en hyggelig restaurant
Efter frokost i dag er jeg meget imponeret over god mad og høflig betjening selv om der var mange mennesker.
Jeg fik laks helt fantastisk.

Resposta da Amalfi Restaurant
Elendigt
En ivrig tjener fik os lokket ind til en frokost. Bordet vippede kraftigt, men sådan er det jo i København på brosten tænkte vi og glædede os til maden.
Desværre var den en mindre spændende oplevelse. Jeg fik en burger: elendig bøf med bismag i en tør bolle og smagsløs bolle, som hendledte tankerne på et billigt Nettokøb. Serveret på et bræt, som jo så fint ud, men ikke var egnet som tallerken. Troede kartofter hørte med, da tjener spurgte om de skulle til burgeren, men nej. Så jeg fik lov at betale for nogle kedelige fedtede kartofler i tillæg.
Vi bestilte også en pizza, som var tynd og slatten, og absolut heller ikke kan anbefales.
Tilgengæld fremstod tjeneren sur og arrogant, dog høflig.
Kan ikke anbefales!
Ubehagelig oplevelse og meget dårlig mad + uhøflig tjener
Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra denne restaurant Amalfi, med en desværre meget dårlig oplevelse. Det er ærgerlidt, da vi havde håbet på at kunne holde vores bryllupsmiddag hér - men det kommer dog ikke til at ske. Hér er vores oplevelse:
Den første tjener tog vores jakker, hvilket var pænt af ham. Stedet så hyggeligt ud, selvom musikken virkede alt for melankolsk og lidt for høj.
Den anden tjener som tilbød os menukortene virkede ikke særlig imødekommende eller i godt humør. Vi bestilte 2 x burgere (1 pulled kylling grilled, 1 classic) + 2 gange kartofler.
I menukortet stod der "tomatoes" for classic burgeren, hvilket jeg gik ud fra IKKE var ketchup.
Den dårlige oplevelse startede dog for alvor da maden kom. Først og fremmest var classic burgeren fyldt med ketchup, og jeg fortalte tjeneren at det havde jeg ikke bestilt. Tjeneren virkede alt andet end imødekommende og holdte stædigt fast på at jeg ikke havde sagt uden ketchup. En arrogance man sjældent møder på en restaurant.
Jeg prøver alligevel at give burgeren en chance. Desværre er burgeren af generel meget dårlig kvalitet, og jeg opgiver hurtigt pga følgende:
- Burgerbollen ligner noget fra en discount butik (Netto).
- Burgeren er gennemsyret af ketchup
- Kødet lugter dårligt, smager ikke af oksekød eller noget der minder om det
Min kæreste's burger med kylling smagte heller ikke godt, og bar præg af dårlig kyllingesmag, og med koldt kyllingekød.
Vi bliver hurtigt enige om at det hér er ikke restauranten for os til bryllup'et, eller i fremtiden. Specielt den arrogante atmosfære ift. betjening og den dårlige mad var en dealbreaker.
Dette sted kan desværre absolut ikke anbefales.
Kommer igen
VI havde fået en smartbox "smag på verden" for 2.
VI fik lov til at bestemme hvor vI ville sidde, omgående betjening, cava, brød og olie, valg på menukortet 4 - retter! Alt smagte perfekt, VI delte for- og mellemret, som vi med vilje havde valgt forskelligt, hovedretten: svinekæber var så mør at den kunne klares med gaflen! Husets vin var dejlig hertil.
Nabobordet kom der et par turister der var døv-stumme, VI fik "talt" os frem til at de var fra Australien på europatour,de fik ligeså en fin betjening, og virkede også glade og tilfredse da de gik.
Dejlig mad og dejlig oplevelse.
Super lækker mad
Havde købt to sweetdeals a 99kr for en 3 retters menu
Troede der var tale om en fast menu, men vi fik istedet mulighed for at vælge mellem flere forskellige retter. Super lækker mad i hyggelige omgivelser.
Kan varmt anbefales
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.