Efter Royal Run havde vi lyst til italiensk - men desværre gik vi forgæves flere steder, hvor køkkenet var lukket kl. 21. Amalfi havde dog åbent da vi ankom ca. 21.45 og vi fik hurtigt bestilt et p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Amalfi, Århus Denne anmeldelse er først og fremmest for en ualmindelig behagelig betjening, på trods af, at vi blot bestilte 3 pizza'er, ingen sure miner eller forsøg på at presse os, og vi fik rest... Ver mais
Maden er uspiselig- det dårligste mad jeg nogensinde har smagt. Har afholdt nytårsaften sammen med en veninde til en menu pris på 899 kr. pr. Person. - kommer aldrig igen !! Halv kold dåsesuppe... Ver mais
Vi var 9 i et selskab med meget forskellig ønsker til en 3 retters menu som man vælger individuel efter kortet. Vi fik alle serveret maden samtidig, ved hver servering. Alt smagte øvrigt rigtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant Amalfi er en ægte italiensk restaurant i hjertet af København. En restaurant, hvor du kan nyde en god og hyggelig middag.
Informações de contato
Gråbrødretorv 21, 1154, København K, Dinamarca
- info@restaurantamalfi.dk
- www.restaurantamalfi.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nice Burgers
Me and my family was here last week for lunch, we eate burgers, there was choice of Classic Burger, BBQ Pulled Chicken Burger, Pulled Pork Burger and Vegetarian Burger, and you can buy ekstra potatoes baked in butter. Taste was delicious. Good service. We will come again.
Restaurant i Verdensklasse
Jeg elsker at komme på Amalfi, mad i høj klasse til en rigtig fornuftig pris. Betjeningen er altid super god samt rigtig hyggelige omgivelser.
Er vild med deres altid friske dessertkort samt deres varme gode italienske kaffe
Har ikke set noget ligende
Vores oplevelse var desværre ikke lige den bedste. Vi blev fristet af et skilt med et billede af nogle lækre burger på gaden og besluttede at tage et bord på restauranten. Tjenerne virkede ikke til at være i godt humør eller særligt imødekommende. Vi bestiller 4 burger (2 pulled chicken, 1 alm. pulled pork og 1 classic), som kom hurtigt efter. Desværre så ingen af dem særlig appetitlige ud - og var langt fra samme standard som der var skiltet med på gaden. Burgerbollerne var af samme type som dem man kan købe i den lokale netto, bøffen lignede en færdiglavet fra samme, og kyllingen havde en bismag af laks. Dugene var ikke blevet gjort rent siden sidste besøg og det lignede at den ene havde været i lidt for tæt kontakt med en gang opkast. Alt i alt var det desværre en lidt skuffende oplevelse for 425kr.
Perfekt aften!
Jeg har købt et gavekort på en caféburger for 2 og inviteret min veninde.
Vi blev mødt at en meget sød tjener, som gav os en super god og venlig service hele aftenen!
De to burgere, som i øvrigt var go'e og saftige, gav ikke det fulde beløb på gavekortet, men det var ikke noget problem, for vi fik drikkevarer for resten af beløbet.
Min veninde og jeg havede en dejlig oplevelse på Restaurant Amalfi :-)
Kan varmt anbefales!
Man skal have god tid
Jeg spiste frokost på Amalfi i dag.
vi blev placeret ved et bord og så tjeneren igen efter 30 min. Der bestilte vi drikkevarer og mad, begge dele kom efter 50 min. Vi havde valgt to små frokostretter og måtte rykke for ret nr. 2 ,da vi skulle videre og ikke havde regnet med at det ville tage 2 timer at spise en lille let frokost. Blev lidt stressede over at skulle vente så længe at det gik ud over den samlede oplevelse. Maden var fin og smagte godt, til prisen. Ved bordet ved siden af kom maden uden de havde bestik og måtte vente mens den varme mad blev kold .Som om bemandingen slet ikke passede til antal pladser i restauranten. Ærgerligt at skulle blive irriteret.
Perfekt aften
Tak for en helt fantastisk lækker aften hos jer. Gråbrødre torv i solskin med hyggelig stemning, lækker og yderst velsmagende menu og en betjening i top. Meget opmærksom og engageret personale. Amalfi er bestemt et besøg værd og gør i den grad en forskel.
Helt utrolig kontrol over hele vores arrangement
Vi havde valgt AMALFI til Personaleforeningens sommerfest. 30 personer deltog. 30 forskellige ønsker til Menuen (menu ønskerne var sendt på forhånd). Det blev klaret perfekt, INGEN fik forkerte retter.
Personalet var i godt humør, meget hurtige, behagelige, hjælpsomme og opmærksomme 5 ***** til dem.
Maden var rigtig god, smagte rigtig godt. Dog var portionerne til nogle af deltagerne alt for små, andre passede det fint og en enkelt kunne ikke spise op.
Jeg kan anbefale Amalfi også til større selvskaber.
Skønherligt
Jeg havde købt sweetdeal kuponer til mors dag.
Min mor og jeg havde en skøn oplevelse!
Vi havde ikke nogen forhåbninger på forhånd, andet end vi glædede os til at prøve noget nyt.
Vi blev mødt af skønt personale og vi fik lækker mad! Stor ros!
Vi kommer gerne igen, med eller uden sweetdeal kupon! Dette sted er værd at besøge! Jeg har allerede anbefalet stedet til flere veninder.
I liked the food in this restaurant, really awesome!
It was a great evening to have dinner with friends over there. I liked the wine and hot plate, it is a cool place to relax. the service was great. the weather is cold there, but it's Denmark.
I tried different restaurant there, this Amalfi is clean, and people are helpful.
Love from USA
It is a nice place to eat in
I was with friend in a visit in Scandinavia, this Amalfi restaurant was a great place to have rest in and eat yummy food. thanks to the stuff, very welcoming to foreigners.
Fantastisk oplevelse på en regnfuld mandag aften
Havde købt en Sweetdeal som efterhånden var ved at løbe ud - 2 x 3 retters aftenmenu. Havde prøvet at booke en tid via deres hjemmeside, men der var fuldt optaget. Ringede der ind, og blev mødt med megen positivitet og "vi skal nok klare det" attitude. Der var nogle gæster som havde afmeldt, så jeg kunne godt få en plads. Ankom mandag kl. 17.30 og blev anvist et bord udenfor under parasoller med varmelamper. Udendørspejsen var også tændt. Regnen stod ned som i et skybrud. Helt igennem hyggelig atmosfære.
Tjenerne var venlige, smilende og med en god humor. Vi fik serveret vores mad, fik hele tiden skænket vin op - servicen var i top, og maden pragtfuld. Helt igennem en god oplevelse - som vi gentager igen. Jeg har ikke noget negativt at sige om oplevelsen, og kan kun anbefale andre at besøge restauranten.
Exelent in everything
This weekend I was in Copenhagen. We walked on the part of the city and we found in Gråbrødretorv Strade the Amalfi Restaurant.We Enjoyed Italian food and Italian wines. Everything was perfect. A quality service and a pleasant environment. I want to thank the staff that works there for everything they did for us..... Thank you.......
Vi kommer gerne igen
Vi har i dag - igen - spist frokost på Amalfi Restaurant, og som tidligere var vi meget tilfredse med maden, den søde og venlige betjening og med omgivelserne.
God restaurant
Lækker brunch og frokost. Vi kommer helt sikkert igen.
Træls Sweetdeal-oplevelse med Restaurant Amalfi
Vi havde købt et Sweetdeal værdibevis til måltid hos restaurant Amalfi. Vi forsøgte at booke bord den 27/4 på deres hjemmeside, men alle borde til Sweetdeal kunder var fuldt bookede frem til dealen sluttede 15/5. Det virker temmelig sært, at der er en afdeling til Sweetdeal-kunder og en til "almindelige" kunder. Troede ikke det var meningen med denne metode, at der er splittet op på den måde. Så selv om der er mange pladser i den "almindelige" afdeling, kan man altså ikke bestille bord som Sweetdeal-kunde, selvom man har betalt for pladsen.
Er også meget negativt overrasket over bordbestillingssiden på deres hjemmeside, der indeholder en hel side med hvad man skal og ikke skal for at kunne spise hos dem.
En rigtig dum måde at reklamere for sig selv på, der skaber så meget dårlig omtale. Især når de ellers får så fin omtale.
På denne side af Trustpilot skal man skrive et købsbekræftelsesnr. Det skal man ikke på de andre anmeldelsessider af restauranter.
Restaurant Amalfi er helt sikkert et besøg værd.
Vi har besøgt restauranten før, og den gang fik vi 4 retters aften menu.
Ved vores nyeste besøg spiste vi pizza og den var ganske udmærket.
Betjening var venlig som altid og vi gik glade derfra.
På gensyn.
Køb ikke deals til denne restaurant ...
Vi havde for et godt stykke tid siden købt Sweetdeals til Amalfi, fordi vi før har været der - også med Sweetdeals - hvor vi fik dejlig mad og fin betjening. Nu er reglerne for deals åbenbart lavet om, så man umuligt kan få et bord, medmindre man vil spise middag kl. 16.00 !! Ved bordreservation kræver restauranten, at man oplyser, om det er en Sweetdeal. Når man bekræfter dette, forsvinder alle de ledige tider og efterlader tider udenfor normal spisetid et godt stykke tid fremover. Vi fik pengene tilbage for vores værdibeviser af Sweetdeal, der også kunne se det urimelige i behandlingen.

Resposta da Amalfi Restaurant
Perfekt madoplevelse med perfekt betjening
Vi var af sted på en på en sweetdeal og forventede derfor lidt mindre portioner. Men vi blev yderst positivt overrasket; vi fik masser af dejlig perfekt tilberedt og anrettet mad! Uanset om det var forret, hovedret eller dessert, så var det en smagsoplevelse af de store! Betjeningen var supersød og hurtigt og professionel. Vi kan anbefale Amalfi 100 %! Prøv det og få en god oplevelse .
Ris og ros til Amalfi
Jeg har spist der en hel del gange i gennem årene. Det er en af det bedste sted.
Service : Smilende, venlige og yderst professionelle tjenere, der også bød ind med deres mad anbefalinger og kendskab til mad når man spurgte ind
Kvalitet : Jeg må indrømme, at smagsoplevelse, anretning var på niveau med de dyre restauranter i byen,
god oplevelse
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.