Var på ribhouse i Roskilde og det var desværre en skuffelse. Er gennem årene kommet meget på de andre steder ( Hillerød Søborg og bagsværd) og det har altid været en fornøjelse. Men dette besøg var en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi var nede og skulle fejre 40 års bryllupsdag. Kedelig oplevelse 🙃 de var utrolig længe om at komme ved vores drikkevarer ( det skal siges der var 6 gæster ud over os , det er ikke okay ☹️) Vi... Ver mais
Forretterne lever ikke op til beskrivelsen Steget Tiger rejer var ikke stegte og størrelsen lignede store rejer mere en salat da den var kold. Den varm røgede laks mindede mere om en ferske laks uden... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Rib House er et steakhouse og en familie inspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill, af den bedste kvalitet. Der er altid en suveræn salatbar og selvføgelig andre specialiteter på menukortet. Et steakhouse i absolut top-klasse – samt et prisniveau hvor alle kan være med. Rib House åbnede den første restaurant i november 1997. Siden er der kommet flere til, ialt 6 restauranter beliggende i Helsingør, Hillerød, Køge, Roskilde, Holbæk og Slagelse. Restauranterne modtager op til 100 selskabsgæster og er samtidig et hyggeligt sted for to peroner eller sammen med venner og familie.Vores berømte frokostmenu byder på lidt for en hver smag både sandwich, salater og lune retter. Desuden har vi en stor salatbar med 60 forskellige råvarer. Børn er selvfølgelig velkomne og derfor har vi også en speciel børnemenu. Vi leverer også mad ud af huset. Både som Take Away og til store selskaber.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Smidt ud uden at få isen, Roskilde
Vi havde bestilt bord til 10 mennesker til fødselsdag.
Vi bestilte drikkevare efter 20 min. Madkortene blev hentet efter 40 min (så er halvdelen af tiden gået (ja, der er tidsbegrænsning så man skal ikke hygge sig med sin mad).
Vi bestilte menuer, så vi fik is, men der er åbenbart denne tidsbegrænsning. Så vi nåede ikke isen. Fedt der er gratis is til fødselsdagsbarnet. Kaffen og isen blev vi afvist på. Vi kommer ikke tilbage. Da vi spurgte om vi måtte blive siddende ville de ikke engang se om vi kunne beholde bordet. Rigtig trist at inviterer til fødselsdag, hvor folk kører fra hele landet og så blive smidt ud af en restaurant.
Holbæk afdeling
Vi havde et rigtig godt lukket arrangement lørdag den 11.01.2026, dejlig mad og rigeligt af det og dejligt personale som var meget hjælpsom.
Rigtig god og hyggelig oplevelse i Rib house Holbæk
Rigtig god og hyggelig oplevelse (privat brunch)
God betjening og god og rigelig mad og drikke
Holbæk
Holbæk
Var med min kæreste og vores 3 børn afsted.
Vi ventede 1:15 time maden og så havde de glemt os. Da maden kom var kyllingen tør spareribs var tørre. Og børnene havde mistet tålmodigheden.
Kedelig oplevelse.
Vi kommer ikke tilbage og kan heller ikke anbefale stedet.
Dårligste mad / betjening
Vores 2 rib eye
Og vores oksemørbrad var rå
Personalet kiggede selv og sagde det havde hun godt nok heller ikke spist
Hun tager så min ene retur og for den stegt mere
Jeg siger så jeg vil have en omgang kartofler mere mens jeg venter så jeg kan spise med med dem jeg var ude og spise med dem fik jeg heller aldrig
Synes det var en ringe oplevelse
Pigen der tager mod betalingen viste udmærket det med min bøf da det var hende der to den og hun siger ikke engang af høflighed her i for lige lidt rabat mm
Det skal jeg selv sige hvor hun siger skal lige se om jeg kan give dig det self kan du det det fanmde jeres ansvar og søger for jeres kunder har en god oplevelse og maden er god
Fik sølle 15% på to bøffer alt andet var fuld pris
Sidste gang jeg stiller mine ben der
Roskilde rib House
Ringede for at bestille take away i…
Ringede for at bestille take away i Køge ribhouse og blev mødt af en medarbejder som slet ikke var intresseret i at tage imod min bestilling. Jeg har aldrig fået at vide at “vi har for travlt lige nu, så du kan bestille inde på WOLT” jeg er i chok og har ellers været der mange gange ??? Måske der skulle overvejes en mundtlig advarsel til en medarbejder for der mistede de lige en loyal kunde og self også penge….
Køge
Betjeningen haltede virkelig her til aften, øv. Vi havde et bord til 4. Vi sad en halv time før tjeneren tog i mod ordren til drikkevarer, derefter 20 minutter hvor vi selv gik i baren og fik en tjener til at tage i mod ordren til mad. Ovenikøbet måtte vi vente 45 minutter på maden, da vi havde spist, måtte vi igen fange en tjener for at få vores dessert. Maden var, som vanligt, rigtig god. Men der var mange kunder og meget lidt personale. Kom nu Rib House, det plejer I at gøre bedre.
Dårlig oplevelse
Sammen med et hold venner, havde vi aftalt at mødes til brunch på Rib House i Holbæk.
Vi har tidligere besøgt restauranten og været tilfreds, men denne gang var det kaos. Ingen kaffe, intet brød, smør, juice, tomme fade. Vi henvendte os til den søde tjener der i den grad knoklede og åbenbart var den eneste til at betjene de mange mennesker. Hun gjorde hvad hun kunne, men det hjalp desværre ikke. Ting der manglede kom en halv time senere!
Vi har forsøgt at kontakte restauranten. De gider åbenbart ikke at svare på vores henvendelse. Sikke en ligegyldig måde at behandle deres kunder på.
Dårlig mad
Dårlig mad, dårlig service og dyre priser👎👎 sidste gang vi kommer her
Scam scam scam rib house Roskilde
Klokken er 13:45 og jeg kommer ind med min datter som har en kupon på 3 æbleskiver og en varm drik , andre fik får anvist et bord og der bliver informeret om nogen form for ventetid , men da jeg viser den kupon som min datter har til 3 æbleskrivee og varm drik fra Roskilde kalenderen så er der pludselig ventetid på 30 min for at få en varm drik og 3 æbleskiver . Totalt elendig kundeservice og hvis man ikke gider at servere folk burde man ikke være tilmeldt Roskilde julekalender . Men der var fint at få syn for sagen med andre dårlige anmeldelser så dette betyder bare at vi kommer aldrig til at sætte vores ben mere der og jeg vil selvfølge fortællle venner og bekendte om denne oplevelse og hvilket type forretning denne er 👎👎👎
RIBHOUSE Køge.. byens bedste brunch
Endnu en søndag på RIBHOUSE Køge, hvor vi gik om bord i den vilde brunch-buffet… så lækker og indbydende - alt, hvad hjertet begærer..
Hvis ikke man har været der før, så bør man prøve det.
Det er ALT FOR LÆKKERT
Der er altid imødekommende betjening og…
Der er altid imødekommende betjening og vi får lækker mørt og safyigt kød
Vi hygger os hver gang jeg kan varmt anbefale den
Vi kommer meget tit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rib House Slagelse
Mad.
Maden var rigtig god og smagfuld, godt saftigt kød👌 perfekte sovse passer lige til, bagekartoflerne og kødet👍
Betjening.
Da jeg kom var de klar med maden (bestilt som take away) - De var dejlige glade og søde😁
Rib House - Køge
Jeg vil gerne anbefale Rib House i Køge. Jeg har været der en del gange den sidste måneds tid og deres mad er bare i top klasse. Jeg har fået super lækker mad med masser af forskellig slags kød. Personalet var super flinke og maden kom med det samme.
Rib House Holbæk. Nej tak
Virkelig det dårligste sted at sætte sine ben. Mad serveret på ødelagt tallerken, klammeste rådden salat på tallerkenen til bøffen, bøf stegt til uigenkendelighed selvom bestilt medium rare, skind på sovsen, fuldstændig ligeglad tjener som ikke spørger om hvordan maden er, og heller ikke henter tallerkener efter maden og lader os vente +45 minutter for at betale fordi han havde travlt på sin telefon bag bare. Ville ikke betale en eneste krone dette sted og kan på ingen måde anbefale til andre.
Afvist i døren
Jeg fik den værste kundeservice hos Rib House Helsingør. Mine veninder og jeg tog derhen for at spise, hvor vi blev afvist i døren. Vi var 4 personer, som var klar på at bruge penge på mad og drikke, men blev afvist i døren, selvom der tydeligt var plads til at have os siddende.
Der var ingen klar eller lovgivende grund til, at vi ikke måtte sidde og spise der. Det var to piger der stod og tog imod folk, som afviste os uden yderligere årsag. Grim opførsel, kan ikke anbefales. I mistede en stor sjat penge, til at betale medarbejdernes løn.
Fantatisk mad og dygtige tjenere
Ribhouse slagelse, har gjort det igen. fremragende betjening af en ung mand, med et stort smil allerede da vi træder ind i restauranten. under hele oplevelser var de til stede tjenerne. selvom der var utrolig travlt, denne unge mand hed vist Lukas. maden var utrolig lækker, en god 350 gram ribeye, kan man aldrig være foruden. super dejlig oplevelse, trods travlheden.
Har I bestilt julefrokost hos Rib House…
Har I bestilt julefrokost hos Rib House Slagelse, så skynd jer at finde et andet sted.
Normalt er jeg glad for at spise her, både til aften og søndags brunch, så jeg havde set frem til vores firma julefrokost, men sikke en skuffelse.
Elendig mad, direkte uappetitligt anrettet, og vi måtte 2 gange bede om at få frisk mad ind på buffeten. Tarteletterne havde trukket skind, var smattede og kolde. Saucen var kold og med skind. Æg og rejer var 1 æg med 1 reje ovenpå. Færdigkøbte frikadeller og ris a la mande fra kløver. 1 slags rugbrød og ciabattabrød. Ingen kiks til osten. Og sådan kunne jeg desværre fortsætte. Var det billigt, næ, det var det absolut ikke.
Rib House det er simpelthen en ommer!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.