Afstand bediening besteld voor de luifel. Terug gestuurd en dan accepteren ze het niet zeggen ze gebruikers sporen. Mensen let op!!!. Als je wat retour stuurt. Pure oplichting.
Veja o que dizem as avaliações
Goed materiaal en best snel klaar in de fabriek. Maar de communicatie met de planner van de monteurs was ronduit slecht. Onduidelijke informatie, niet komen terwijl wel gezegd enz. Eerste twee ro... Ver mais
Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je op z'n minst een reactie, ook al is het zomervakantie. Tot nu toe nog steeds niets gehoord. Twee weken geleden kocht ik een rolluik. Op de webshop was ni... Ver mais
Ik heb bij jullie 26 lamellen gekocht van 123,5 cm. Daar heb ik nog over gebeld hoe dat ging. met de bestelling. Daarna heb ik ze besteld. Ik vind het wel jammer dat hij mijn niet geattendeerd heeft d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De meeste keuze en laagste prijzen in rolluiken! 5 jaar GARANTIE Webshop Qshops gecertificeerd, dus veilig kopen
Informações de contato
Nij Toerenburg 9, 9076MA, St. Annaparochie, Holanda
- 0518-400380
- info@multilogo.nl
- www.rolluikentekoop.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Afstand bediening besteld voor de…
Goed materiaal, gedoe met montage
Onduidelijke informatie, niet komen terwijl wel gezegd enz.
Eerste twee rolluiken eerder gemonteerd.
Bij derde een andere monteur die de knop veel netter monteerde. Dit had dus achteraf ook bij de andere twee gekund.
Juiste onderdeeel en snel geleverd en…
Juiste onderdeeel en snel geleverd en de prijs dik oke
Levering sneller dan aangegeven bij…
Levering sneller dan aangegeven bij koop. Prima service ! Juiste produkt.
Perfecte en snelle levering
Zelden zo’n goede afterservice en…
Zelden zo’n goede afterservice en flexibiliteit meegemaakt!! Top
Snelle levering van correct product…
Snelle levering van correct product voor vervanging van een item dat nochtans reeds lang in gebruik was.
Jullie bieden arreteernokjes aan per 50…
Jullie bieden arreteernokjes aan per 50 stuks leveren er 48 en zetten op de pakbon dat er 2 nageleverd worden .... VREEMD ...je kunt ze alleen per 50 bestellen en die 2 moet ik nog zien dat ik deze ooit ga krijgen

Resposta da Rolluikentekoop
2de bestelling bij jullie
2de bestelling bij jullie, helemaal tevreden met het product en levering!
Goede prijs en betrouwbare levering.
Goede prijs en betrouwbare levering.
Dit is niet mijn eerste bestelling, ook onze buren hebben hier gekocht.
goede prijs kwaliteit en snelle levering
De onderdeel wass perfect en van goede…
De onderdeel wass perfect en van goede kwaliteit en was mkelijk te plaatsen met goede instrukties
Prima afspraken en zelf eerder geleverd.
Heel erg behulpzaam ook kort erna…
Heel erg behulpzaam ook kort erna levering bezorgt er was een kap beschadig .
Meteen een nieuwe gestuurd zonder extra kosten super bedrijf complex waardig
Het Kerkrade h.haas
zeer goede service
snelle correcte levering
Amplement satisfait de mon achat
Amplement satisfait de l'achat d'un moteur de volet. Transaction parfaite à tous points de vue. Excellente prise en compte des questions et réponses par courriel. Envoi immédiat pris en charge par le vendeur après paiement d'un prix très très compétitif. Merci.
De bandopwinder raakte defect bij…
De bandopwinder raakte defect bij plaatsing. Mij werd een nieuwe gestuurd zonder mij de porto in rekening te brengen. Geweldige service!
goede service snel product gekregen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.