Afstand bediening besteld voor de luifel. Terug gestuurd en dan accepteren ze het niet zeggen ze gebruikers sporen. Mensen let op!!!. Als je wat retour stuurt. Pure oplichting.
Veja o que dizem as avaliações
Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je op z'n minst een reactie, ook al is het zomervakantie. Tot nu toe nog steeds niets gehoord. Twee weken geleden kocht ik een rolluik. Op de webshop was ni... Ver mais
Ik heb bij jullie 26 lamellen gekocht van 123,5 cm. Daar heb ik nog over gebeld hoe dat ging. met de bestelling. Daarna heb ik ze besteld. Ik vind het wel jammer dat hij mijn niet geattendeerd heeft d... Ver mais
Ik heb in totaal 5 rolluiken besteld hiervan zijn er 3 beschadigd ze reageren nergens op, wat een slecht bedrijf ! Bestel hier nooit iets !!!!!
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De meeste keuze en laagste prijzen in rolluiken! 5 jaar GARANTIE Webshop Qshops gecertificeerd, dus veilig kopen
Informações de contato
Nij Toerenburg 9, 9076MA, St. Annaparochie, Holanda
- 0518-400380
- info@multilogo.nl
- www.rolluikentekoop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rolluik en bezorging en informatie …
Rolluik en bezorging en informatie betreffende meting en installatie was o.k.
Moet echter nog altijd geld terugkrijgen, teveel betaald door fout in website.
Is allemaal goed verlopen snel geleverd
Alles verliep vlot en correct
Snelle levering, goed verpakt en uitstekend product.
Overzichtelijke web-site en snelle …
Overzichtelijke web-site en snelle levering
Snel verzonden,werkt goed en beste …
Snel verzonden,werkt goed en beste prijs die ik zo snel kon vinden!
Top geregeld en snel geleverd!
Onderdeel ok
Onderdeel ok, prijs Beter koop dan andere leveranciers, enkel minpunt was de verzending die 2x is moeten gebeuren maar uiteindelijk onderdeel wel aangekomen.
Ik ben heel goed geholpen en het …
Ik ben heel goed geholpen en het product werkt perfect en hij is heel mooi.
Snel geleverd en correcte communicatie
goede en snelle levering
Helemaal volgens de verwachtingen
Helemaal volgens de verwachtingen. Gekregen wat ik besteld had en vrij vlot.
stalen bandopwinder …
De werking van de stalen bandopwinder beantwoordt niet volledig aan de verwachtingen
eerlijke en correcte afhandeling van de …
eerlijke en correcte afhandeling van de bestelling
Gewoon goed.
Het bestelde rolluik werd binnen een …
Het bestelde rolluik werd binnen een week al geleverd. Goed verpakt en met de montage instructies van de website eenvoudig (stap voor stap)te monteren. Alles paste precies en het rolluik werkt perfect.
priema rolluik
Correcte en snelle levering.
Correcte en snelle levering.
Geen negatieve ervaringen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.