Roskilde Køreskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god køreskole. Jeg havde Cüneyt, som kørelærer. Han hjalp mig hurtigt i mål med kørekortet og bestod også begge prøver i første forsøg. Fik en helt fair mængde af ekstra køretimer, blev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk nemt og overskueligt forløb

Fantastisk nemt og overskueligt forløb. Kan klart anbefale køreskolen og især kørerlæren Anees, som i øvrigt kører i den mest stilede mercedes amg. 10/10 meget fleksibelt forløb, samt god kommunikation mellem kørelærer og elev.

15 de novembro de 2023
logotipo da Roskilde Køreskole

Resposta da Roskilde Køreskole

kære Gabriel
1000 Tak for din anmeldese'
Du kørte suverænt til køreprøven idag
Godt klaret!!

Mvh Anees Roskilde køreskole

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse med Roskilde køreskole…

Min oplevelse med Roskilde køreskole har været super god! Jeg klarede det igennem et helt forløb på kun 2 måneder, hvilket var rigtig fedt. Jeg havde Anees som kørelærer og han fik mig til at føle mig tryg i at køre, fra starten og han gjorde også at jeg klarede den igennem forløbet uden nogle store problemer og med den viden jeg skulle have. Rigtig fed køreskole og virkelig gode kørelærere.

9 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skiftede til Roskilde Køreskole…

Jeg skiftede til Roskilde Køreskole efter jeg havde dumpet min køreprøve 3 gange, hos en anden køreskole i en anden by. Havde mistet modet, så tænkte jeg ville prøve en anden køreskole, og fik fat i Cüneyt som kørelærer. I løbet af 2 uger med køretimer og en afsluttende køreprøve kort efter, bestod jeg i første hug, endda i Roskilde som generelt vil blive betragtet som en sværere by at køre i, end den by jeg oprindeligt tog kørekort i. Kan varmt anbefale Cüneyt som kørelærer, han er super god til at lære fra sig, er tålmodig og sørger for at du får lært det du skal. Ville ønske jeg havde valgt denne køreskole fra start.

22 de setembro de 2023

God køreskole

God køreskole
God pris
Cuneyt er en god og rolig kørelærer der er god til at lære en at køre bilen godt og samtidig god til at lære en nogle situationer i trafikken

18 de outubro de 2023

Fantastisk!

Jeg tog lynkursus og var done på ca. 1 1/2 måned. Jeg havde Anees som kørelærer og jeg kan klart anbefale ham. Så tålmodig og dygtigt en kørelærer. En fantastisk oplevelse, hvor jeg bestod køreprøven i første forsøg!

17 de outubro de 2023

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Vedstod i første hug både teori og praktisk prøve. Kan klart anbefale køreskolen.
Havde Cüneyt som er en mega fed kørelærer
5 stjerner her fra

14 de setembro de 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! undervisningen samt kørelærerne er rigtig søde og behjælpelige. Min kørelærer Anees er simpelthen så tålmodig og er god til at lære fra sig!

13 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil anbefale Roskilde køreskole til…

Jeg vil anbefale Roskilde køreskole til enver, da de er mestre til deres job. Min kørelære var Cüneyt, som var med mig igennem hele mit forløb. Han er dybt professionel til sit arbejde. Han søger får sin elev, har ro igennem hele forløbet, uden og stresse om noget som helst. Cüneyt i sig selv er også bare en god og rar mand og tale med imens man køre sine køretimer.💪😊

4 de setembro de 2023

Glad elev herfra

Fede og venlige lærere, godt struktureret forløb, og let at få aftalt tider
Tak for køretiden Cüneyt! :)

30 de agosto de 2023

Så godt

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse på denne køreskole. Teori-undervisningen var god, og alt var super struktureret og vel-planlagt. Køreundervisningen var især god. Jeg havde Cüneyt som kørelærer og han var rigtig god til at få mig til at føle mig tryg bag rattet og lære tingene hurtigt. Rigtig god og sød kørelærer, som man kan mærke hepper på en gennem det hele.

10 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anbefaling af Roskilde køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at tage kørekort hos Roskilde køreskole. Cüneyt var min kørelærer, jeg følte mig hurtigt sikker og rolig når vi ude at køre. Han kan klart anbefales som kørelære. Jeg bestod alt i første huk, og det kunne ikke gøres uden den super gode teori og køreundervisning.

Forløbet gik alt i alt tilpas stærkt, og var effektivt. Det hele blev gjordt på ca 3,5 måned.

10 de julho de 2023

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse som køreskole elev hos Roskilde Køreskole. Jeg havde Anees som både teori og kørelære, og det har været en fornøjelse! Vi lærte først teorien og prøvede den derefter i praksis. Anees formåede at skabte rammerne for en tryg og god oplevelse som ny bilist i trafikken.
Mit forløb har taget lidt under 4 måneder, og været problemfrit.
Kan klart anbefale både køreskolen og Anees :)

28 de junho de 2023

Fantastisk oplevelse

Super god køreskole, de er venlige og hjælpsomme. Jeg havde Anees som teorilærer, han var virkelig god til at lære fra sig, og til at tage sig tid til sine elever.
Som kørelære havde jeg Ramus, og det var fantastisk. Alle køretimer var sjove og med godt humør, man lære en masse og kommer hurtigt ind i rytmen til at køre bil. Timerne handler om hvad med har brug for og kan altid tilpasses, hvilket var super fedt! :)
Klart en anbefaling at tage denne køreskole :)

27 de junho de 2023

Skide god køreskole

Jeg startede på køreskolen i Corona tiden og er virkelig blevet hjulpet godt igennem den periode af Anees, som er en rigtig god kørelærer. Han har god forståelse for at møde folk i øjenhøjde, motivere når det har været krævet, hans pragtfulde undervisning og gode holdninger hjalp rigtig meget, under kørslen. jeg bestod teori og køreprøve i første hug. igen mange tak. Kan varmt anbefales.

1 de junho de 2023

Roskildes bedste køreskole

Super sødt personale & gode priser. Alt ved Roskilde køreskole har været en kæmpe fornøjelse. Jeg havde Cuneyt som kørelærer og alle køretimer har været vildt chill og super lærerige. Klart en anbefaling her fra!

9 de maio de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais