Heel goed bedrijf heb 2 shirtjes besteld helaas waren die te klein communicatie is heel goed kon de shirts makkelijk terug sturen kreeg toen een shoptegoed. Heb gelijk schoenen ervan besteld kwamen sn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had een trui besteld maar deze kwam maar niet binnen. Na een week contact met hen opgenomen en na een snelle reactie bleek dat PostNL mijn pakketje is kwijtgeraakt. Dit is heel netjes opgelost, ik kr... Ver mais
TOPPPPPP! Ik heb al diverse malen kleding en schoenen bij Rozzano Exclusive besteld en iedere keer weer perfect, alles conform afspraak, volgende dag in huis en natuurlijk zeer correcte prijzen. Een... Ver mais
De kwaliteit van hun spullen is heel goed echt A1 kwaliteit Retourneren kan maar duur dan betaal je 2x verzendkosten nl het terugsturen en de nieuwe verzendkosten dus niet echt interessant. Ze verze... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfect echt heel goed
Was goede services en top kwaliteit
Was goede services en top kwaliteit
Hier een bestelling geplaatst
Hier een bestelling geplaatst, snel antwoord gekregen en fijne communicatie.
Trui snel geleverd
Mooi assortiment en super kwaliteit!
Mooi assortiment, duidelijke site, snelle levering en super vriendelijk! Dik 5 sterren!!
Topkwaliteit
Alles wat ik tot nu toe heb gekocht is van topkwaliteit. Ben zeer tevreden.
Super zaak
Super zaak! Mooie kwaliteit kleding en snel in huis!
Zeer snelle levering en topkwaliteit
Zeer snelle levering en topkwaliteit.
Zeker een aanrader.
Goede service, website en afspraken worden nagekomen. Een aanrader
Perfecte jas
Top service
Had hier 6 truien besteld 1 ervan kwam kapot binnen hierna heb ik hun geïnformeerd hierover kreeg direct reactie en ze stuurde zonder enige twijfel een nieuwe trui op zonder extra kosten de kwaliteit en service is echt top ik raad zeker aan hier te bestellen 5 sterren van mij
Snel besteld en snel in huis
Super snelle levering en top kwaliteit kleding. Weinig zoals deze.
Goede communicatie en kwaliteit
Goede communicatie en kwaliteit
De bestelling is top binnengekomen en…
De bestelling is top binnengekomen en alles is naar wens
Snelle service en zeer goede kwaliteit
Snelle service en zeer goede kwaliteit. Prima prijzen
Altijd tevreden over de bestelling..top kwaliteit
Prima kwaliteit, betrouwbaar
Snelle levering en uitstekende…
Snelle levering en uitstekende kwaliteit!
Top qualiteit
Top qualiteit, snelle levering en betrouwbaar.
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Jammer dat het artikel te klein was, echter met het retourlabel en een nieuwe bestelling was dit ook zo opgelost.
Mooie kwaliteit!
Mooie kwaliteit en het bedrijf doet wat ze beloven. Kom hier zeker weer terug!