Offerte werd snel na inspectie opgesteld. Vergeleken met andere schilders zeker niet de duurste, prima prijs. Het schilderwerk is prima gedaan. Beleefde en vriendelijke schilders, keurig werk afgele... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik geef Dennis van Vastgoedonderhoud Zuid-Limburg nog liever geen ster. Dennis heeft meerdere malen mijn vakantiehuisngepoets. Dit ging altijd uitstekend. Vertrouwen was gekweekt. Totdat Denni... Ver mais
Dit bedrijf opdracht aanvaardt om schilderwerken uit te voeren. Voorschot betaald maar we zitten vanaf juli 2023 al te wachten op de schilder. Dit bedrijf meerdere malen gemaild, gebeld zonder enige v... Ver mais
RV Vastgoedonderhoud doet zelf niet altijd de werkzaamheden, die worden voornamelijk uitbesteed. Bij deze uitbesteding is waarschijnlijk een fout gemaakt, waardoor de eerste onderaannemer niet wist da... Ver mais
Detalhes da empresa
RV Vastgoedonderhoud B.V. is 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 50 medewerkers en werkzaam in heel Nederland. RV Vastgoedonderhoud B.V. heeft als specialisme het schilderwerk van particuliere woningen, vve's en zakelijke projecten. Door ons team van gepassioneerde schilders hebben wij de afgelopen jaren een groot bestand van vaste klanten weten op te bouwen. RV Vastgoedonderhoud B.V. is ook uw partner op het gebied van; - Schilderwerk particulier - Schilderwerk VVE - Schilderwerk Monumentaal - Schilderwerk Klein- en groot zakelijk - Schilderwerk industrieel RV Vastgoedonderhoud B.V. is tevens uw juiste partner op het gebied van volledige afbouw projecten.
Informações de contato
Lepelaar 5, 1628CZ, Hoorn, Holanda
- 088-6445000
- info@rvbv.nl
- www.rvbv.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Neem contact op met mij snel
Zal graag contact willen hebben met mensen die hierbij zijn opgelicht zo dat we samen een groep kunnen vormen tegen hun mijn nummer is 0630060558 bedrijf naam Mja allround bouw wel meer dan 10 duizenden euro van mij bestolen
They stole 600 euros from us
These guys took a 600 euro deposit from us in April 2023. They have done nothing to actually do the work, they take weeks to reply to emails, and their phone number no longer seems to work. They refuse to return the deposit. Like so many of the other reviewers here from the past year, I guess I was scammed by a company that looked reputable, and was very efficient at giving us a quote... but then just disappeared with our money.
Toentertijd heeft de schilder Roberto…
Toentertijd heeft de schilder Roberto puik werk afgeleverd.
Ik zou graag in contact met hem komen.
Oplichters!
mijn review - waarin ook ik mijn ervaring heb gedeeld met dit "bedrijf"- is verwijderd. Reden, de genen die mij en zovele anderen, hebben opgelicht, zijn van mening, dat mijn verhaal "laster"is. Ze hebben mij - net als zovele gedupeerden - steeds aan het lijntje gehouden. Op drachten terug gegeven, en vele malen een verzoek - email 14x telefonisch 2x - tot terug betaling van mijn aanbetaling van 30% - een bedrag van €372,78 - is steeds geweigerd. Er is niets laster aan mijn ervaring met dit oplichtersbende. Puur mijn ware ervaring gedeeld. niets meer en niets minder. Zij zijn hier niet de slachtoffers. Ze hebben willens en wetens, slachtoffers van anderen gemaakt.
Afspraken niet nagekomen. (Failliet of niet)
Hallo, ook ik ben benadeeld door deze club.
Op 9 september 2023 heb ik een offerte gekregen, waar ik na wat aanpassingen mee akkoord ben gegaan.
Op maan 18 december 2023 zouden zij beginnen met het schilderwerk. Op 15 december 2023 kreeg ik bericht dan i.v.m. het slechte weer er niet met de werkzaamheden begonnen kon worden en of ik het wilde uitstellen tot in het voorjaar van 2024. Het was inderdaad hondenweer en ik het schilderwerk uitgesteld naar 25 maart 2024. Hierop kreeg ik een schijven dat dit akkoord was. Op 18 september 2023 heb ik hierop een aanbetaling gedaan van € 270,- Op 20 maart 2024 heb ik een mail gestuurd om te vragen of alles nog doorging zoals geplant. daar kreeg ik geen antwoordt op. Op 22 maart 2024 nog maar eens gevraagd maar weer eens gevraagd maar weer geen antwoordt. Maar eens gegoogeld toen bleek dat er allemaal slechte recensies stonden en daar doe ik deze maar eens bij. De ene recensie zegt dat ze failliet zijn en de andere zegt dat ze dat niet zijn, ik weet het fijne daar niet van maar ik ga zeker aangifte doen. Groet ook een gedupeerde.
Beste allen,
Beste allen,
RV Vastgoedonderhoud bv zegt failliet te zijn, maar dat zijn ze niet! Doe aangifte bij de politie! Hoe meer, des te beter. En Willem: deel je info met de politie. De namen van de heren zijn ook al doorgegeven aan de politie in Haarlem.
Maar die t vooral ook in eigen woonplaats. Als er iemand is die al n advocaat in de hand heeft genomen, hoor ik dat graag. Mogelijk kunnen we met velen een vuist maken en onze
Aanbetaling terugeisen.
RVBV failliet.
Ze zijn failliet, vele schilders en klanten zijn hier de dupe van.
RVBV te Hoorn.
Tis inmiddels duidelijk.
Sluiten bedrijf ... Gewoon diefstal!
Buiten schilderwerk afgesproken. Aanbetaling van meer dan € 900,- gedaan. Ineens we stoppen er mee en je kan fluiten naar je geld. Hoezo, ze zijn een BV en niet failliet en er is dus geen curator. Als BV zijn ze dus hoofdelijk aansprakelijk. Zoals ook anderen hebben gemeld zijn ook de schilders opgelicht die geen behoefte om nog iets te doen. Ik heb aangifte van diefstal gedaan en adviseer iedereen ook om dit te doen. De politie geeft eerst aan dat je het beter via rechtsbijstand kan doen, maar nemen wel je aangifte op. Als er genoeg aangiftes zijn, is het aan het de Officier van Justitie om hier wat mee te gaan doen.
Ook ik ben opgelicht heb ruim 700 euro…
Ook ik ben opgelicht heb ruim 700 euro aanbetaald en krijg nu een mailtje dat de deuren dicht zijn had wel een tel.nr. van een schilder maar die vertelde mij dat hij zelf ook opgelicht is door dit bedrijf volgens de mail zou deze schilder een gedeelte van mijn aanbetaling ontvangen hebben dit is dus niet gebeurt deze man vertelde mij dat er een gezamenlijke aangifte gedaan is door gedupeerden weet iemand hier iets van
Ook hier opgelicht
Ook hier opgelicht.
Offerte traject ging eigenlijk al knullig.
persoon A kwam niet opdagen. Sorry daarvoor, sturen we persoon B langs.
Op afgesproken datum komt dan toch A langs...
Offerte zelf was wel in orde. Aanbetaling gedaan.
Na veel aandringen eindelijk een start datum gekregen, kon helaas toch niet doorgaan en nu "met pijn in hun hart" bericht van faillissement.
Niet mee in zee gaan, als het te mooi klinkt om waar te zijn is het dat meestal ook
Zeer vlotte opmaak van de offerte voor schilderwerk, scherpe prijs en aanbetaling gedaan. Eerste planningsdatum niets vernomen en er is niemand komen opdagen. Contact met ze verloopt zeer moeizaam want alleen via mail (waar veelal niet op gereageerd wordt). Tweede datum voor start werkzaamheden werd één week vantevoren op mijn verzoek nog bevestigd dat het zou doorgaan maar opnieuw geen schilders en niets van ze vernomen. Daarna (nu al 3 weken) geen reactie op mail waarin we de opdracht terugtrekken. Helaas moet dit tot juridische stappen leiden.
Oplichters, ga hier niet mee in zee, ook niet met dezelfde lui onder de nieuwe naam
Ook wij hebben de bekende ervaring met RV Vastgoedonderhoud: niet op komen dagen op de afgesproken dag in augustus en september, geen steiger, uitstel. Het schilderwerk werd uiteindelijk uitgesteld naar april 2024. Daarom in september 2023 verzocht om de aanbetaling teug te storten, maar dat was vanwege al "gemaakte" kosten niet mogelijk. Tja, dat toen maar geaccepteerd.
Op 11 maart de bekende email met het verhaal van de deuren sluiten.
Gewoon oplichterij, wij gaan aangifte doen.
Even een ervaring vanuit de schilders.
Even een ervaring vanuit de schilders.
De eerste paar klussen betaalde RV netjes uit zodat er vertrouwen was en er meer klussen werden aangenomen. Daarna begon de ellende.
Schilders nemen opdrachten aan voor dit bedrijf, krijgen geen voorschot om materiaal te kopen, waarvoor de aanbetaling eigenlijk bedoeld is. De aanbetaling ging in de zak van RV.
Op het moment dat de schilderklus klaar was werd er altijd moeilijk gedaan over betalen, er was niet goed gewerkt (terwijl er nooit eerder klachten waren) er was altijd wel iets.
Schilders moesten lang wachten, communicatie schilder met klant en klant met schilder liep via RV, waardoor oplossen van problemen ondanks welwillendheid onmogelijk was. RV was voor beide partijen zo goed als onbereikbaar.
Gevolg: schilders werden niet uitbetaald voor uitgevoerde klussen (tijd, reiskosten, verblijfkosten) en hebben ook uit eigen zak verf en materiaal (waaronder steigerkosten) moeten betalen.
Hierdoor waren de schilders dubbel de dupe en kwamen in financiele problemen, waardoor zij klussen die al aangenomen waren niet meer uit konden voeren of voort konden zetten.
Hiermee wil ik dus ook even de goede bedoelingen van de schilders belichten en de behandeling van RV naar de schilders toe.
Die kunnen nu ook fluiten naar hun centen, waar ze tijd en eigen geld in hebben zitten.
Verschrikkelijk bedrijf
OOk ik ben in de maling genomen door dit bedrijf. Vergelijkbare verhalen en ze gaan maar door....
We moeten 1 vuist maken kom op!
Suggesties en ideeën zijn van harte welkom
Pak een vliegtuig mensen ze zitten in…
Pak een vliegtuig mensen ze zitten in het buitenland
Let op
Aangifte gedaan na ingebreke stelling en niet terugbetalen aanbetaling loopt sinds juni 2023.
Ook wij zijn te grazen genomen door de…
Ook wij zijn te grazen genomen door de vrienden van RV. Door een onvakkundige schilder uit Roemenië. Daar was hij garagehouder en na 2 klussen bij RV kon hij aan de slag als schilder. Wij hebben voor 3500 euro aan glasschade omdat de schilder steeds uitschoot met de machine. Gelukkig niets aanbetaald en betaald. het schilderwerk is gecontroleerd door hun kwaliteitsmanager. alles moest opnieuw. Verder het bekende verhaal veel beloven weinig geven…. Ik heb foto’s van het schilderwerk en opnames van de telefoongesprekken. De nieuwe directie van Riedewald Holding (kan je op internet vinden) en Heeft zelf in 2016 een schildersbedrijf gehad dat failliet gegaan. Er valt veel te vinden op internet en FB. maar alle “vrienden”. hebben opeens alles afgeschermd.
Een faillissement is nog niet uitgesproken. dus stoppen met je onderneming wil niet zeggen dat je schulden verdwijnen
Zeer slecht bedrijf!!
Vorig jaar januari opdracht gegeven om het gehele huis te schilderen, planning in Mei.
In mei kwam er niemand opdagen, gebeld, schilder was met de noorder horizon verdwenen.. Ze zouden een andere schilder zoeken, planning doorgeschoven naar augustus..
Schilder kwam wel opdagen maar heeft mijn hele huis letterlijk ondergesmeerd.. muren, oprit alles onder de verf, elk kozijn meerdere fouten gemaakt..
Vanaf dat moment rechts bijstand ingeschakeld om zaken in orde te krijgen en geleden schade te verhalen, 8 maanden later nog geen cent gezien en alleen maar loze beloftes.. Rechtsbijstand heeft nu meerdere zaken tegen RV in behandeling en verwacht een faillissement op zeer korte termijn.. Benieuwd of er van een kale kip te plukken valt. Maar ik zit met de rotzooi..
Leven tussen hoop en angst
Net als ieder andere had ik in februari 2023 contact gezocht met RV Vastgoedonderhoud. De offerte voor het schilderwerk was binnen een paar min gemaakt. Aanbetalling zoals iedereen ook betaald 1269euro.
15 mei zouden ze komen starten, maar ik vroeg of ze eind augustus kunnen en dat was geen probleem. De 3e week van augustus nam ik contact met ze weer op via telefoon en mail geen gehoord.
Ik had elke dag een mail gestuurd met de vraag of ik mijn aanbetaling terug wilde. Excuses na Excuses korting na korting, maar ik wilde mijn geld terug. Ik zei dat mijn vertrouwen is geschonden. Dus ik wil mijn geld. Het duurt soms een maand voordat ik iets van ze terug horen. Kortom hebben ze probleem met de liquiditeit dus nog een korting aangeboden. Ik wil mijn geld terug.nog maand voorbij kreeg ik twee opties mijn geld in 5 termijnen terug te betalen of nog een korting van 5% en in April komen ze starten. Ik wil mijn geld terug in 2termijnen . Hun voorstel werd in 4termijnen te doen. Op 30 van de maand start november.
Eind november geen cent gezien. Weer Excuses en op 13 december kreeg ik de 1e termijn terugbetaling *yes*.
Eind december ze zijn dicht vanwege vakantie tot 8januari.
8januari mail gestuurd * jullie houden niet aan de afspraken. Weer Excuses 14 januari kreeg ik de 2e termijn terugbetaling. De derde termijn was bijna op tijd betaald. Eind februari (29 dagen in plaats van 31 ). Ik wacht nog steeds op de laatste termijn terugbetaling. Dat ze probleem hebben met de liquiditeit kan ik goed begrijpen, maar afspraak is afspraak. Nachtmerrie gehad, schok, angst. Ik ben nooit opgelicht en dit kon niet waar zijn. Mijn geduld is op, maar ik bied dat God hun hartjes raakt en dat ze geld van iedereen terug betalen zodat wij verder kunnen en hen met hun bedrij ook. Geld maakt alles kop. Vertrouwen is de meeste belangrijkste principe. Geld maakt geen mens. Wij hebben rechten en plichten. Het is nu hun plicht om geld terug te betalen. Ik wens iedereen de wijsheid.
Opgelicht
Ook ik kreeg bericht dat RV vastgoedonderhoud de deuren dichtdeed,700 euro aanbetaald voor het schilderen van mijn huis.vorig jaar al afgesproken maar iedere keer uitgesteld kreeg iedere keer te horen ziek zwak en misselijk.kan dus wel fluiten naar mijn centen.vraag mij af hoe je dit bedrijf kunt laten stoppen met zulke praktijken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.