A kommunikáció nehézkes volt a megrendelt plusz kiegészítők kapcsán. Miután ez megoldódott, gördülékeny volt. Sajnos a szállítást követően hiányosság volt. Ennek a kommunikációja is nehézkes volt. Tö... Ver mais
A empresa respondeu
Nagyon pozitív tapasztalataink vannak! Rugalmasak, segítőkészek, azonnal segítettek megoldani a szállítás során felmerült problémát és pótolták a hiányzó csomagunkat. A termék kiváló minőségű, amit vá... Ver mais
A empresa respondeu
2 db fehér Deluxe (6*3m és 4*3 m) pergolát vettem tőlük 6 db oldal fal panellel. A pergolákat és az oldalfal panelokat 1 héten belül kiszállították. A cég kapcsolattartója, rendkívül segítőkész, kommu... Ver mais
Escrito pela empresa
| Fedezze fel széles választékunkat |
Escrito pela empresa

Gutenbergring 1-5, 22848, Norderstedt / Hamburg, Alemanha

Pede aos clientes que avaliem
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kiválló segítő kész szolgáltatást kaptam. Az ötlet megfogalmazásától ki indulva, beszerzési tanácsok, szállítási információk, utólagos egyeztetések, Ember közeli, valóságos és gyors formában zajlottak!

Resposta da Satorpartner
Pontos gyors ügyintézés, rendelés nyomon követése, segítőkész ügyintézés.

Resposta da Satorpartner
A telefonos beszélgetéskor is kedves volt a hölgy és mindenben segített mert még csak most rendeltem innen először. A termék rendesen be van csomagolva, és 3 nappal korábban kihozták mint ahogy meg beszéltük, és ez nagyon jó dolog. Az hogy telefonon is lehet rendelni na az igazán nagy pozitívum!

Resposta da Satorpartner
Már van a családba innen rendelt sátor,nagyon meg voltunk elégedve vele. Most kocsi tárolására vásároltunk ismét innen. Rendben volt minden a rendelés self, egy kis ügyfélszolgálatos segítség után. Kedvesek segítőkészek.

Resposta da Satorpartner
Álmomban se gondoltam volna hogy ennyire koreckttek és több mint egy év rendelés után ingyen segítettek a sátor helyre állitásban legelább egy hónapig gondolkoztam rajta hogy jelezem e a bajt vagy nincs értelme még egyszer köszönöm

Resposta da Satorpartner
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.