Puttgarten - Rødby onsdag d. 22-07-2026 Uanstændige aflysninger af færgeafgange uden yderligere info. Vi checkede ind in 21.14 med forventet afgang 21.45. Først var færgen forsinket dereft... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heute 24.07 war es eine Katastrophe. Wir hatten die Fähre für 18:45 Uhr fest gebucht und waren bereits gegen 18:00 Uhr vor Ort. Leider staute es sich vor den Schaltern, da nicht alle geöffnet ware... Ver mais
Vorsicht! Sehr fragwürge und unseriöse Geschäftspraktiken. In unserem Fall ein Kombiticket für Puttgarden-Rödby + Öresund Brücke online gekauft. Auf dem Ticket dann die Brücke nicht enthalten. Auf tel... Ver mais
Vi ventede 45 min på at kunne checke ind og missede derfor vores færge. Touchskærmen virkede kun virkede hver 5 gang man trykkede på den. efter vi endelig kom ind kunne vi ikke komme på færgen 30 min... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Scandlines stands as a symbol of a historical and close cooperation between Denmark and Germany. Scandlines runs two ferry routes with high capacity and frequency as well as with a green vision for the future. The core business is to provide an efficient and reliable transport service for both passengers and freight customers. The main focus for all activities in Scandlines is to create value for our customers on board the ferries as well as in our shops. With more than 41,500 departures on 8 ferries, in 2019 Scandlines transported 7.2 million passengers, 1.7 million cars and around 700,000 freight units on the routes Puttgarden-Rødby and Rostock-Gedser.
Informações de contato
Færgestationsvej 5, 4970, Rødby, Dinamarca
- scandlines@scandlines.com
- www.scandlines.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig information om ustabil drift
Dårlig information om ustabil drift. Færgen sejlede før tid
Armutszeugnis
Ein Stern weil muss! Wenn man dem scandlines Kundendienst mitteilt, dass die Eingabe der IBAN nicht funktioniert und vielleicht ein bug in der Webseite ist, dann wird man als Kunde darüber belehrt, wie IBANs funktionieren und das die des Kunden falsch ist. Kunde hat mehrmals probiert und mal funkt es, mal nicht, aber der Kunde ist natürlich zu dumm, seine seit 2008 verwendete IBAN richtig einzugeben. Da scheine beim Kundendienst viele Menschen mit groben Persönlichkeitsstörungen zu sitzen. Überhaupt schein scandlines es darauf anzulegen, Pleite zu gehen, bevor der Tunnel fertig ist.
Absolut unglaublich
Absolut unglaublich. Eine Woche vorher Fahrt gebucht (zu relativ günstigen Konditionen) und bezahlt. Noch am Fahrttag Eine Bestätigungse-mail mit allen wichtigen Informationen enthalten. Als wir die Fähre befahren wollten, konnte der QR Code nicht gelesen werden. Der Mitarbeiter, der nicht wirklich interessiert war sagte nur plump, dass er nichts dran ändern könne und wir nochmal jetzt bei ihm buchen müssten für 960 dänische Kronen. Dieses haben wir erstmal abgelehnt. Unser Geld, welches bereits bezahlt war, müssten wir über eine Hotline zurück fordern. Die nächste mögliche Fähre wäre erst am nächsten Morgen via Internet zu buchen gewesen...also sind wir den Weg über Dänemark nach Flensburg gefahren mit 350 km Umweg :(((((
Manglende opmærksomhed på gæsterne
Mange mennesker med på turen, og dårligt plads, så forkert at indendørs siddeområde på øverste etage var lukket. Men det giver jo mindre for personalet at rengøre.
Personalet var larmende da de undervejes skulle tømme servicevogne; unødvendig meget skramlen med porcelænet når der sidder gæster lige bag ved.
Forkert information om ankomst, hvor der over højtaleren bliver sagt "Færgen er i havn om få minutter", men reelt er der 15 minutter til at vi lægger til kaj. Det fremstår som om man blot ønsker at få gæsterne væk fra siddeområdet, så man kan gøre rent. Så sig dog det, frem for at lyve.
Personalet tog vores uåbnede sodavandsflasker fra vores søn der sad alene da personalet ryddede bordet ved turen afslutning !!! De er jo nærmest tyveri. Og da jeg som voksen så efterfølgende sagde til dem, fik jeg to nye, så noget var der jo galt !!!
Manglende dirigering ved udkørsel, så nogle biler der var kommet senere ind end vores begynde at møve sig ud; noget rod.
Men vejret var heldigvis fint :-D
Nie szanują klienta
Nie szanują klienta. Przytrzymują na bramkach tak długo żebyś nie zdazyl na szybszy prom i proponują absurdalna dopłatę za wpuszczenie na szybszy prom.
Selbst ein Stern ist noch zuviel.
Selbst ein Stern ist noch zuviel.
Abzocke am Hafen 60€ mehr +15€
am Hafen. Online nur 2Std.vorher möglich. Was für eine Abzockermafia.
Geht's denen so schlecht das Sie ihre
Kunden abzocken müssen?
Das selbe Chaos bei der Konkurrenz
da werden die Abfahrtzeiten einfach mal schnell geändert.
Willkommen im Fährtransportwesen
nach Dänemark und Schweden.
Leider keine Alternativen!
Also den Abzockern ausgeliefert!
Havde bestilt handicap plads til Rødby-Puttgarden overfarten.
Havde bestilt handicap plads til Rødby-Puttgarden overfarten 13/4 med angivelse af hvilken side (højre side) den person, der er dårligt gående, sad. Blev dirigeret til en plads, hvor man knap kunne åbne bildøren på højre side. Personen kunne kun med nød og næppe kante sig ud med hjælp fra medpassager. Foran på den”rigtige” handicap plads holdt en stor pick-up truck og blokerede. Hvordan kan man tilbyde såkaldte “handicap pladser” og så placere folk så tåbeligt? Nytteløst tilsyneladende at bestille handicap plads.
Sidder her og rådner i rødby på 3 time…
Sidder her og rådner i rødby på 3 time på trods af at jeg havde pladsbillet kunne systemet ikke kende qr kode eller bookingkode . Så jeg måtte købe ny billet .
Tak til Storebæltsbroen!
Tak til Storebæltsbroen som leverede 1. klasses service, da vi skulle over broen istedet for at tage Scandlines færgen. Heldigvis opdagede vi, samme morgen som vi skulle afsted, at der ikke var sendt nogle billetter til den oplyste email adresse, til trods for at pengene var reserveret på Mobilepay. Scandlines havde nok håbet at vi ikke havde opdaget det før vi holdt i køen, for da vi talte med “kundeservice” undskyldte medarbejderen og sagde at der var sket en fejl mellem Mobilepay og dem, og derfor havde vi ikke nogen billet. Og helt tilfældigt var billetten nu dobbelt så dyr. Ellers tak for et svindelnummer, vi skal aldrig med jeres færger igen.
Aldrig mere Scanline!
Har sejlet på Rødby/Putgarden siden 1968 - I går blev min absolutte sidste...
For en 5,90 meter personbil kræver scanline Kr. 1.264,49 for en envejs billet - Og så en elendig og dyr grillbar-mad -
Per H Kristensen.
Jag är så j…a förbannad ..
Jag är så j…a förbannad ..
Köpte en biljett för att åka med Scandlinefärjorna från Tyskland - Danmark Danmark- Sverige .
Det finns INTE nån Scandline terminal i Helsingör !
Inte nån j…a skylt som talar om att ÖRESUNDSLINJEN ÄR SAMMA SAK SOM SCANDLINE ..Hur ska man då veta det ???
Om ingen informerar om det !
Missade färjan med 1 min när vi förstod hur korkat dumt det var !
SKÄRP ER ! SÄTT UPP EN SKYLT SÅ ATT MAN FÖRSTÅR VART MAN SKA NÅNSTANS !
Skitdyrt är det också en 20 min tur för 200 euro ????
Jag önskar att jag hade kunnat simma över istället !
Online ticket didn't count
I bought a ticket online, and couldn't check it because i was exactly 5min late because of traffic jam. And it was a must to buy a new one. The money from the online ticket just got lost and do not count! What a disaster! Not just to pay something additional but to lost money and buy a new ticket! I was an every month customer, but never again😡😡
Min hustru havde booket vores billet i…
Min hustru havde booket vores billet i euro istedet for kroner, og kundeservice kunne derfor ikke ombooke vores billet. I stedet skulle jeg ringe til et tysk nummer som omstillede mig til kundeservice et sted i Indien - ingen måder at ombooke uden mundtligt at skulle opgive private betalingsoplysninger til Indien. Det er klart at jeg ikke ønsker at have mine kreditkortinformationer solgt online. Det er tydeligvis et bevidst valg fra Scandlines at man ikke selv kan ændre sine billetter, og at de ikke er i stand til at tilbyde en sikker betalingsform. På den måde er man sikker på at kunder er tvunget til at købe en ny billet til fuld pris, hvis de ikke ønsker at gå på kompromis med deres datasikkerhed. Glæder mig til tunnellen åbner!
Færgen afsejlet FØR tiden
Vi ankom d. 14/3-25 til Puttgarden kl. 23:40 i god tid før næste afgang kl. 23:59.
Vi får så at vide ved billetlugen, at færgen allerede ER afsejlet!
Vi kan først komme med afgangen kl. 00:40 - altså en time senere, og præcist der tidspunkt, vi skulle være ankommet i Rødby.
Den søde tysker i billetlugen beklagede dybt, men han havde blot fået besked på at lukke for rejsende til færgen 25 min. før afgang, og så var de simpelthen afsejlet.
Det går simpelthen ikke Scandlines - vi glæder os til tunnelen er færdig, og I får kun 1 stjerne, fordi vi ikke kan give nul.
Invalide ingen adgang
Invalide ingen adgang
eller i skal betale det dobbelte for en indkøbstur 3 timer til border shoppen,
det er fuldstændigt umuligt for os handikappet at nå at handle i den butik før vi skal nå tilbage til færgen, indfør dog at man med invalideskilt /bil kan få udsat jeres stramme tid,
det sku en ommer Scandlines
Selbst 1 Stern ist noch zuviel
Selbst 1 Stern ist noch zuviel. Online frühbuchen funktioniert nicht und Kundenservice schreibt nur Blödsinn.am hafen kann ich mit meiner Karte bezahlen,online frühbucher nicht.das ist abzocke liebe Scandlines. Am Hafen Ticket vor Ort 248 Euro,online nur 160.online funktioniert nur nicht.besser zu tt line wechseln,da klappt der Service auch.
Skandale service
Skandale service. Kundeservice kan heller ikke bruges til noget.
Dålig frukostmeny - dyrt, krångligt och tidskrävande
Vi är ett rätt stort sällskap som varje år reser till Alperna och åker skidor på sportlovet med buss från Sverige. Hemresan sker alltid via Scandlines mellan Puttgarden och Rödby. Vi passerar alltid där på morgonen, efter en lång nattresa på bussen brukar vi vara framme vid ca 8 och har alltid ätit en rejäl frukostbuffé. Nu i år har Scandlines tagit bort buffén ur sitt sortiment och säljer i stället lösa frallor som man ska köpa smör och pålägg till. Fullständigt vedervärdigt. Speciellt eftersom det kan vara många bussar där samtidigt, i dag var vi 5 bussar x 50 personer som samtidigt ville äta frukost, de skapade köer som tog 40 - 50 min innan alla slingrat sig igenom, - Fy vad dåligt!
Laaang kø og alt for lidt kapacitet!!
Ankommer til færgen i Helsingborg den 15 februar kl 21.20. kommer først med 22.40. Der er enorm kø hele vejen ud af havnen til den anden store rundkørsel. Mange drejer fra til broen. Scandlines søger ikke for at antallet af færger passer med behovet!! Det er rigtigt dårligt de nu har monopol. Også meget dyrt for den korte tur!
0 stjerner om muligt
0 stjerner om muligt. Opfører sig som det monopol på sine ruter, de er. Billigbillet er 0 værd hvis du checker ind 10 min før afgang. Molslinjen kan, hvorfor ikke jer? Skam jer. 965 kr for en ny billet og færgen virkede kun halvfyldt. 45 min langsom sejlads med gammel færge. ....en ynkelig version af DSB færgerne - nu ved jeg hvorfor jeg kører udenom næste gang igen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.