Ieder jaar weer zeer tevreden over de schoolfoto’s! Geen saaie recht-toe-recht-aan foto’s maar mooie portretten van mijn kind zoals ze ècht is. We krijgen ruim van tevoren te horen welke achtergro... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn klassenfoto's uit het jaar 1985 zien er beter uit dan deze Fletse klassenfoto's van mijn kinderen. Hele dure foto's gekocht van slechte kwaliteit, ik ben bij de plaatselijke foto winkel g... Ver mais
Voor een jaarboek van leerlingen die nu in groep 8 zitten, waren wij (ouders) op zoek naar digitale klassenfoto's van hun kleuterjaren. Via e-mail gevraagd of sgoolfotografie hier iets in kon betekene... Ver mais
Helaas opnieuw slechte foto's. Elk jaar weer een of andere kleur als achtergrond waarbij lang niet elke huidskleur goed uitkomt (lees: kind lijkt spierwit bijvoorbeeld). Daarnaast wordt niet de moeite... Ver mais
Detalhes da empresa
Als schoolfotograaf gaan we verder dan alleen het nemen van schoolfoto’s. We begrijpen de waarde van een schoolfoto voor zowel ouders als kinderen. Daarom krijgt elke leerling, foto en afdruk de zorg en aandacht die het verdient. We streven ernaar om blijvende herinneringen te creëren.
Informações de contato
Snelliuslaan 10, 1222TE, Hilversum, Holanda
- 0900-FOTOGRAAF
- vragen@sgoolfotografie.nl
- www.sgoolfotografie.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Foto's zijn heel mooi gelukt
Foto's zijn heel mooi gelukt. Zeer tevreden goede kwaliteit. Er was een probleem met de levering. Zij hebben de foto's opnieuw verstuurd. Dit was heel fijn. Alsnog heel snel de foto's dus ontvangen.
Prachtige foto’s
Prachtige foto’s!
Supersnelle en behulpzame klantenservice 🙏
Niet ontvangen foto's kreeg ik kosteloos opnieuw bezorgd.
Ik bestelde schoolfoto's en een paar dagen later kreeg ik de melding van postnl dat ze bezorgd zouden zijn in de brievenbus. Helaas niets ontvangen. Een paar dagen later mailde ik Sgoolfotografie, en gelijk kreeg ik een mailtje terug dat de foto's opnieuw verzonden zouden worden. Twee dagen later mocht ik genieten van mooie foto's! Bedankt, Sgoolfotografie!
Top service
De foto die ik besteld heb is wegens de fout door Post NL niet aangekomen. Gemaild met Sgoolfotografie en ze hebben kostenloos de bestelling opnieuw verzonden. Fijne service!!
2e jaar dat de foto's verschikkelijk…
2e jaar dat de foto's verschikkelijk zijn. Rare poses rare gezichten die ze moeten zetten van de fotograaf. Volgend jaar komt mijn kind dus niet op de schoolfoto als hun weer de foto maken.

Resposta da Sgoolfotografie BV
Verleend goede service!
Prachtige foto's en een probleem was direct perfect opgelost
Er was een probleem met de levering van de foto's, we hebben via de mail kontakt hierover gehad en het probleem is perfect opgelost en de foto's zijn prachtig! Ik ben er erg blij mee!
Een top fotografie!
Onze school is al aantal jaren klant bij Sgoolfotografie. En wij, ouders,zijn wel dik tevreden over. Er wordt op een spelse manier foto's genomen. Kinderen zijn blij en wij oders hebben altijd prachtige foto's. Er zijn er verschillende opties om foto's te kiezen en snelle levering.
Echt aanrader!
Het waren hele leuke foto's dus ik heb…
Het waren hele leuke foto's dus ik heb ze allemaal besteld. Helaas waren de foto's nat geworden toen onze dochter ze mee naar huis nam. Na een mail werd het ook meteen opgelost. Perfecte service!
Prachtige foto's en goede service
Naast het feit dat ik prachtige foto's heb ontvangen heeft Sgoolfotografie ook een uitstekende service geleverd. De foto's waren beschadigd geleverd door het postbedrijf maar Sgoolfotografie heeft kosteloos nieuwe afdrukken toegestuurd!
Enthousiast
Ik ben echt heel blij met de (kleur en zwart/wit) schoolfoto's die Sgoolfotografie heeft gemaakt en vond het echt lastig om een keuze te maken uit de selectie mooie foto's die van mijn kinderen gemaakt is. De groepsfoto's zijn buiten genomen en zien er vrolijk uit.
In eerste instantie was de groepsfoto niet gekoppeld aan de foto's van mijn kinderen, maar na een mailtje van mijn kant kreeg ik binnen een kwartier antwoord en waren de groepsfoto's wel gekoppeld. Het bestellen ging vlot en soepel. Kortom: ik ben enthousiast!
Geweldige fotos
Eerste keer dat de school gebruik maakt van hun services en wat ben ik blij met de foto's!! Mijn jongens staan er geweldig op, wat resulteert dat geld op mijn bankrekening wat minder word want ik wil ze allemaal 🤣🤦♀️
Ik miste nog de foto van hen samen, maar ze waren heel snel via mail met het versturen van de code. Dus top en bedankt voor de snelle service!
Vriendelijk
Vriendelijk, snelle reactie en goede afhandeling van het bestel proces!
Leuke foto's, goede service, wel prijzig
Leuke foto's van mijn zoontje, gelukkig ook wat minder leuke, want als ik ze allemaal zou willen bestellen, wordt dat wel erg prijzig. Op de groepsfoto stond mijn zoontje echt heel raar en na contact met de servicedesk, heb ik hiervoor kosteloos een alternatief gekregen. Prima service!
Mooie foto’s, ruime keus!
Suzanne is een fijne fotografe! Mooie foto’s! Verschillende poses, gezellige broer/zus foto zonder stijf gedoe!
Al jaren mooie foto’s!
Leuke foto’s
Leuke foto’s
Veel mogelijkheden tot bestellen van de foto’s en een snelle service bij vragen!
Goede en snelle service
Prettige website, mooie foto's, klassenfoto gratis en snelle bezorging. Prima dus.
Super schoolfotograaf
Leuke fotograaf (de kinderen waren enthousiast), fijne website en een super snelle service. Een aanrader!
Grote teleurstelling!!
Dit jaar voor het eerst op school. Onze zoon staat er zeer geforceerd op. Meerdere houdingen cq poses die hem zeker niet passen. Je ziet het ongemak op zijn gezicht. Ik maak zelf mooiere foto’s. Ik heb foto’s besteld voor in zijn boek en heb de minst erge eruit gepakt. Maar had het liever niet gedaan. Grote teleurstelling!
Prijs/kwaliteit niet in verhouding
Al jaren maakt onze school gebruik van deze school fotograaf. Helaas elk jaar dezelfde (geforceerde) type foto’s. Mijn dochter moest van beiden handen een vinger door de lus van haar spijkerbroek doen, ziet er ongemakkelijk uit en niet hoe zij is. Daarnaast erg duur, voor 1 digitale foto 15 euro! Bij afdrukken kun je bij pakket niet kiezen uit verschillende foto’s, maar krijg je van 1 foto verschillende formaten, daar zit ik niet op te wachten. Met drie kinderen echt mega duur! Ik bestel ze dus ook niet.