Meget tilfreds med SH-energiteknik. Sherwin kom hurtigt og løste problemet samme dag og lavede et super pænt arbejde. Jeg kan kun anbefale dem. 5 stjerner fra mig
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Lige fra start til slut var det en god oplevelse at have SH-Energiteknik til at klare problemet med opvaskemaskinen. Hurtig og nem kontakt, hurtigt tilsyn, venlig og imødekommende, og ikke mindst... Ver mais
Detalhes da empresa
- Encanador
- Reforma de Banheiros
- Empreiteira
- Empresa de Aquecedores
- Prestador de serviços de climatização
- Loja de suprimentos para encanamento
Escrito pela empresa
SH-ENERGITEKNIK – din pålidelige partner til energi- og VVS-løsninger Hos SH-ENERGITEKNIK står vi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt – stort som småt. Vi tilbyder en bred vifte af services, der spænder fra almindelig service og vedligeholdelse til komplette badeværelsesrenoveringer. Derudover har vi stor erfaring med montering af luft/vand-varmepumper, gaskedler, fjernvarmeanlæg og mange andre energiløsninger, der kan gøre din bolig både mere komfortabel og mere energieffektiv. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at aftaler bliver overholdt, og at arbejdet udføres ordentligt. Derfor lægger vi stor vægt på en god dialog gennem hele processen. Når du vælger os, kan du være sikker på, at vi lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen finder den bedste løsning. Tryghed og tillid er nøgleord for os. Vi vil gerne være det firma, du ringer til med ro i maven – fordi du ved, at vi leverer kvalitet, professionalisme og håndværk, du kan stole på. Vi går aldrig på kompromis med materialer eller løsninger, og vi tager os altid tid til at forklare mulighederne, så du føler dig godt rådgivet. Hos SH-ENERGITEKNIK glæder vi os til at samarbejde med dig om dit næste projekt. Uanset om det handler om en lille reparation, en større renovering eller en moderne energiløsning, er vi klar til at levere et resultat, du bliver 100 % tilfreds med. Din tilfredshed er vores succes.
Informações de contato
Bybjergvej 31, 3060, Espergærde, Dinamarca
- +4540779911
- info@sh-energiteknik.dk
- www.sh-energiteknik.dk
Meget tilfreds med SH-energiteknik
God oplevelse
Det er første gang, vi har benyttet SH Energiteknik til et problem med vores gulvvarme.
De kom hurtigt og løste problemet og fulgte telefonisk op på sagen bagefter for at høre, om alt var ok.
Sherwin er imødekommende og behagelig.
Alt i alt en positiv oplevelse.
Vi har benyttet SH Energiteknik to…
Vi har benyttet SH Energiteknik to gange nu. Der er fem stjerner til alt: akut hjælp da gasfyret gik ud lige op til jul, god service, kompetent og fagligt arbejde, god rådgivning - og forklaring så man forstår hvad der er galt. Tager altid telefonen, eller ringer tilbage. Faktura er udspecificeret med forståelig forklaring på det udførte arbejde. Vi er meget tilfredse.
Virkede helt igennem fint
Jeg har ikke fået regningen endnu, men er den ok, har jeg kun rosende ting at sige.
Jeg har ikke haft forbindelse til firmaet tidligere.
De var meget venlige både i telefonen og ved besøget. Forklarede mig flere ting, som jeg er meget taknemmelig for.
Very competent, friendly, fast
Very competent, friendly, and fast. Can recommend!
Gennemstrømnings vandvarmer
En venlig og omhyggelig ung mand, som forklarede hvad problemet var og foreslog løsninger. Kom til aftalt tid og rydde pænt op efter sig. KAN ANBEFALES.
Lige fra start til slut var det en god oplevelse. …
Hurtig og nem kontakt, hurtigt tilsyn, venlig og imødekommende, og ikke mindst opklaring og løsning af problemet på ganske kort tid.
Blev også efterfølgende ringet op med spørgsmålet om hvordan maskinen virker!
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Sherwin.
Jeg synes at anmeldelserne taler for…
Jeg synes at anmeldelserne taler for sig selv. Sherwin er en sød, dygtig og stabil fyr, der har styr på sine ting. Vigtigt når det er vvs.
Fremragende kundeoplevelse
Fremragende kundeoplevelse! Pålidelig, professionel og højt serviceniveau.
Hurtig respons
Hurtig respons på henvendelse og diagnose for defekt vandvarmer blev stillet. Ny monteret hurtigt til den aftalte tid af sød og imødekommende montør.5 store stjerner herfra.
Kan 100% anbefales
Det er anden gang, jeg har brugt Sh Energiteknik og begge gang med fuld tilfredshed.
Er meget serviceminded og kommer til tiden.
Jeg kan 100% anbefale Sh Energiteknik.
Hanne
Professionel hjælp
Jeg fik hurtig og professionel hjælp til min stoppede køkkenvask. VVS-manden kom med det samme, fandt hurtigt problemet og fik det løst uden besvær. Han var både venlig og effektiv-virkelig god service. Kan varmt anbefales. Nu ved jeg hvem jeg vil ringe til hvis jeg får andre problemer.
SH Energiteknik gør et godt arbejde og…
SH Energiteknik gør et godt arbejde og så bliver aftalte tider overholdt. Sker der noget uventet, får jeg altid besked.

Varmeste anbefaling til SH Energiteknik
Vi havde i flere måneder ledt efter en VVS'er som kunne hjælpe med at udlæse fejl på vores gulvvarmestyring og gasfyr. Det var først da vi kom i kontakt med SH Energiteknik, at problemet blev løst. Han er virkelig professionel, høflig og hurtig! Efterfølgende har han også lavet en udendørshane, hjulpet med at trække gulvvarmeslanger, lavet kloakafløb til vores fyr, samt forberedt vand til vaskemaskine i vores bryggers. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger SH Energiteknik!

Vores bedste anbefaling
Vi har haft Sherwin ude hos os flere gange, og han har vores varmeste anbefaling. Vi føler os altid trygge ved hans arbejde og vil fortsat bruge ham i fremtiden.

Resposta de Sh Energiteknik
Jeg havde en hasteopgave og kontaktede…
Jeg havde en hasteopgave og kontaktede Sherwin der viste interesse for opgaven og bad mig sende lidt billeder så han kunne forberede sig på et opgave besøg som han prompte arrangerede. Dagen efter besøget ringede han og foreslog et par dage og der gik få dage så var han på opgaven. Jeg var hjemme hele dagen og jeg må sige at Sherwin er en af de der håndværkere der er mega faglig dygtig, ærekær om sit fag og arbejde, og en utrolig venlig personlighed. Stor ros, jeg har fundet min VVS mand 😀😀😀

Resposta de Sh Energiteknik
I have a summer house in Denmark
I have a summer house in Denmark, and I visited it recently after being away for a year. I noticed the water tank was dripping, so I called SH-Energiteknik. They came out quickly, found the problem, fixed it right away, and even cleaned up after themselves.
I’d definitely recommend them!

Kan varmt anbefale SH Energiteknik
Kan varmt anbefale SH Energiteknik.
Kommer den aftale dag og tid. Behagelig personlighed, rimelig i pris og fantastisk i service.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

Jeg har brugt SH-Energiteknik til
Jeg har brugt SH-Energiteknik til
opsætning af nye radiatorer, håndklædetørren og diverse sanitet. Kæmpe anbefaling herfra. Sherwin er professionel, grundig og overholder alle aftalerne. Vil helt sikkert bruge dette firma i fremtiden til flere projekter.

Resposta de Sh Energiteknik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.