Har handlet flere gange hos ShipShape i Rungsted Havn og er meget tilfreds. Vi har købt/bestilt en del udstyr til vores sejlbåd, og personalet har hver gang givet kyndig vejledning. De er rigtig go... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte en kikkert ( Focus aqua float Waterproof/Floating 7x50) på messen i Fredericia i foråret 2023 Kort tid efter sejl sæson startede opdragede vi at kompasset ikke virkede ( meldte fejl kurs) i... Ver mais
A empresa respondeu
Kan varmt anbefale ShipShape. Jeg har i forbindelse med jolle sejlads og løbende vedligehold af sejlbåde handlet der i flere år og finder stort set altid det jeg skal bruge i deres meget vel assorte... Ver mais
Rigtig god oplevelse ved at handle ved shipshape. Kyndig vejledning, god service og hurtig respons. Jeg kom i kontakt med Robert, der dygtigt guidede mig hen på det rigtig valg af sejlertøj - sup... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos ShipShape deler vi vores passion for at sejle. Vi er en af Danmark beste marinebutikker med et kæmpe udvalg af sejlertøj og udstyr til de bedste priser. Hos os sætter vii stor fokus på et bredt sortiment og kvalitetsprodukter. Vi vil gøre det nemt for dig at være bådejer, derfor har vi samlet alt det nødvendige, og det vi ikke har, skaffer vi. Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive bedre sejlende. Vi ses på www.shipshape.dk eller i vores butik.
Informações de contato
Rungsted Havn 1, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- info@shipshape.dk
- www.shipshape.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En oplevelse udover det sædvanlige
En oplevelse udover det sædvanlige. Fik bestilt seletøj i forkert størrelse. De byttede uden problemer, sendte endda nyt tøj afsted før de havde modtaget det der skulle retur.

Resposta da New ShipShape A/S
Super vejledning og service i…
Super vejledning og service i forbindelse med køb af elektronik.
Ved køb af dele til større ombygning af styresystem god betjening ved de fleste besøg og ingen problemer med ombytning ved fejlkøb.
Super god betjening og god rådgivning…
Super god betjening og god rådgivning fra kompetente ansatte.
Super høj service
Super høj service, rådgivning af høj kvalitet, hurtig og fleksibel leverance.
Virkelig en god oplevelse at handle hos Shipshape
God service…
Har købt en del udstyr online fra ShipShape og kan kun anbefale.
God service i telefon, så vi fik alle spørgsmål afklaret og efterfølgende har vi kunnet skrive og ringe med selv de mindste spørgsmål og fået god og reel hjælp og vejledning.
Hurtig service hurtig levering ⛵️
Betjening?
Hvad skal jeg sige …. Flad fornemmelse, butikken har meget og jeg har besøgt den flere gange igennem flere år. Dog må man altid gå derfra enten tomhændet eller en smule irriteret … kundeservice er lig 0 og ingen sans for det ejer de heller 🙂
Fin butik, besynderligt personale.

Resposta da New ShipShape A/S
Jeg har skrevet til 6 forskellige…
Jeg har skrevet til 6 forskellige forhandlere for at få et tilbud på noget Raymarine udstyr. Der er 2 der har svaret. Prisen var den samme hos dem begge, men Shipshape skal have 5 stjerne for at gide at svare. Der er åbenbart ikke alle der gider det. Tak.

Resposta da New ShipShape A/S
Jeg bestilte cockpitpresenningen i…
Jeg bestilte cockpitpresenningen i foråret.
Fik besked om at den først kunne leveres i hvilket jeg accepterede men først i går, den 15. oktober 2024 blev den leveret.
Ingen forklaring eller undskyldning medfulgte.

Helt håbløst foretagende
Helt håbløst foretagende, som man skal holde sig fra. Yder absolut ingen kundeservice og har intet ønske om at rette op på egne fejl. Hold jer væk fra denne butik.

Hurtig og god service!
Jeg havde set et godt tilbud på sejlertøj i nyhedsmailen fra Ship Shape og desværre lidt for sent da tilbuddet udløb kl. 23:59.
Så skrev jeg til Ship Shape, som tilbød sejlertøjet til den pris jeg havde set i mailen.
Burhan sendte varen med det samme, men desværre havde jeg overvurderet min størrelse.
Igen fik Burhan afsendt varen hurtigt i den rigtige størrelse.
Dette er super god service !

Håndblus
er der nogen der har erfaing med levering af Håndblus? skal nemlig til søs her til sommer og vi kunne godt tænke os at have et par stykker med hvis det skulle gå galt! mvh Nicolai
R E S P E K T
Jeg er netop kommet hjem, efter overlevering af min 36 fods sejlbåd til ny ejer. Handlen blev gennemført via et mæglersalg af New Ship Shape (Martin Rasmussen). Jeg føler en stor trang til at give udtryk for min oplevelse.
Det har helt igennem været en top professionel præstation fra start til slut af processen.
Jeg er MEGET imponeret over det jeg har oplevet og kan i den grad anbefale andre der ønsker at handle båd, at benytte New Ship Shape.
Det koster selvfølgelig lidt, men den ydelse der præsteres er uden tvivl et honorar som retfærdiggøres ved en perfekt gennemført handel, hvor både sælger og køber bliver fulgt helt igennem processen.
Stort tak og respekt herfra.
Mvh. Stefan Myrälf.

Bedste købs oplevelse
Da jeg havde lavet en fejl og bedt om hjælp til at få denne rettet i følge af et køb på nettet, fik jeg den bedste nærværende og personlige behandling jeg nogensinde har fået på nettet. Det skal i have stort tak for.
Dette er en super butik og i kan roligt købe alle jeres varer her.
God vind fra Peter.
Generelt bare super service.
Generelt bare super service i stort og småt. Det er altid en fornøjelse.
Jeg har besøgt deres butik i Rungsted…
Jeg har besøgt deres butik i Rungsted flere gange gennem årene, og det har altid været en fornøjelse at handle hos dem. De tilbyder fremragende service og et omfattende udvalg af produkter.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Mange tak Camilla! Hurgtig og positiv behandling af reklamation vedr. delvis manglende vare i leveret pakke.
Fantastisk service og godt resultat
Vi har fået en fantastisk service af New ShipShape, der skal deles specielt med bådejere.
Vores motorbåd, der normalt ligger i Skovshoved, skulle hurtigt på land, i forbindelse med ombehandling af bundmalingen, der var IKKE var udført af New ShipShape.
New ShipShape var meget hurtige til at få planlagt optagning, stativ og plads på land - alt med rigtig god service og opfølgning.
Arbejdet var planlagt til at tage 7 dage, men firmaet der skulle udføre reklamationsarbejdet leverede det ringeste stykke arbejde man kan forestille sig og brugte + 30 dage til blot at afrense bundmalingen, der blot var 2 måneder gammel!
Vi var nødt til at afbryde arbejdet med ovenstående firma og ShipShape overtog opgaven med meget kort varsel.
På blot 6 dage leverede New ShipShape et virkelig godt stykke arbejde, og vores båd kom tilbage i vandet til aftalt tid.
Tak til alle medarbejdere hos New ShipShape for en virkelig god kundeservice og et godt resultat.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.