SilkeFoto siger de står for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobøger og meget meget mere. Det gør de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gør det kun nemme... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
VERDENSKLASSE service! Ringede 15:47 og klagede min nød over min egen dårlige evne til at planlægge. Panik panik, skulle bruge 8 indrammede billeder i A3, fra en PDF fil, senest morgenen efter. kl. 1... Ver mais
Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere år - det seneste år bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobøger. Jeg føler derfor, at jeg med god grund kan stå ved ovennæv... Ver mais
Jeg havde en dejlig oplevelse med min handel hos SilkeFoto. Jeg sendte 4 ruller til fremkaldelse og print og fik dem ret hurtigt tilbage, trods at de lige er flyttet lokation og derfor var bagud med... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos SilkeFoto står vi for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobøger og meget meget mere.
Informações de contato
Ørstedsvej 1, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- info@silkefoto.dk
- www.silkefoto.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Som altid hurtig ekspedition og god…
Som altid hurtig ekspedition og god service....
Altid en fornøjelse at handle med…
Altid en fornøjelse at handle med SilkeFoto
God service og dygtige folk
God service og dygtige folk. En stor bonus er at de er lette et komme i kontakt med.
Kan varmt anbefales!
Jeg havde en dejlig oplevelse med min handel hos SilkeFoto. Jeg sendte 4 ruller til fremkaldelse og print og fik dem ret hurtigt tilbage, trods at de lige er flyttet lokation og derfor var bagud med ordre.
God service og hurtig behandlingstid.
Kan varmt anbefales at handle hos SilkeFoto!
SilkeFoto en af Danmarks bedste
Det gør de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gør det kun nemmer at komme i den fysiske butik og de levere hver gang. Bum den er ikke længere, så ud af byen og op til Danmarks bedste print leverandør
Det eneste sted i DK, du skal få fremkaldt!
Uden tvivl de eneste, jeg vil sende min film til fremkaldelse hos. Har aldrig oplevet bedre kundeservice et andet sted. Det er nogle kæmpe nørder og eksperter, som virkelig kan deres kram, og som svarer på alle spørgsmål, som man kunne have. Super gode folk!
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service
Altid hurtig fremkaldelse og super gode…
Altid hurtig fremkaldelse og super gode scan. Kan klart anbefales
Fantastisk service! ⭐️
Har fået fremkaldt negativer ved Silkefoto en del gange efterhånden og er altid blevet mødt med virkelig god service, venlighed og ikke mindst virkelig gode resultater! Skud ud til Silkefoto herfra og God jul! 🎄⭐️
Top Service
Brugt Silkefoto mange gange, og det har altid været en fantastisk service udover det sædvanlige. En "Rigtig" fotobutik ! :)
Bedste fotobutik i Silkeborg
Jeg har været kunde i Silkefoto i over et år nu. Altid den bedste service. Vil 100% anbefale, især hvis filmfotografi er noget for en.
Personale
Ubehøvlet personale. Kommer ind for at få skåret nogle billeder til, som er printet i en butik, som nu ikke længere eksisterer. Bliver mødt af personale med ordene “ det kan vi sgu ikke” og “det har vi sgu ikke tid til” i en meget nedladende facon.
Synd at man ikke vil gøre dette, selvfølgelig mod betaling og dermed også mister salg på de rammer, der skulle være købt til, pga. dårlig opførsel.

Resposta da SilkeFoto
ADVARSEL!
Handel ikke hos Silkefoto - du bliver ganske enkelt snydt!!!
Fik lavet pasfoto som på ingen måde levede op til lovkravene derom!
Værste "service" - penge lige ud af vinduet.
ADVARSEL 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Resposta da SilkeFoto
Super god betjening:)
En helt igennem serviceminded virksonhed
Hurtig og præcis levering.
Hurtig og præcis levering.
Jeg synes det er "luksus" at der bliver medsendt et kontaktkopi af billederne på de film der skulle fremkaldes :-)
Good prices and quality
Grundig og kompetent vejledning og…
Grundig og kompetent vejledning og betjening v. fremkaldelse af analog film.
Super oplevelse
Fik fremkaldt gamle filmruller. Ole ringede til mig og informerede mig om alt fra filmrullernes tilstand og hvad jeg kunne forvente mig.
Fuld refundering af de filmruller der ikke blev til noget.
Kæmpe god service og venlige hjælpsomme medarbejdere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.