SILVAN - Aarhus Silkeborgvej Avaliações 55

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Silkeborgvej 39, 8000 Aarhus C, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte en multicutter, viste sig den ikke var på lager og blev refunderet - Blev tilbudt en udstillings model i stedet. Udstillings modellen, var defekt (manglede en del). Tog ind til den n... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fint produkt

Fint produkt, god service, ekspedienten huskede mig på hvad jeg havde brug for mhp at lime pladen op

1 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med produktet og den gode service. Tak for din positive tilbagemelding om hjælpen med at huske det nødvendige tilbehør!

Nice

Har altid hvad vi skal bruge, til gode priser og godt personale

6 de abril de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Maria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var blevet sendt i byen for at…

Jeg var blevet sendt i byen for at finde noget værktøj, men jeg blev forvirret da jeg kom ned i butikken. Der trådte en sød medarbejder til og hjalp mig med at finde alt hvad jeg skulle bruge. Hvor er det dog dejligt at vide unge mennesker stadig er hjælpsomme og tålmodige. Fremtiden ser lys ud hvis alle opfører sig som ham. Tusinde tak Bertram for denne oplevelse.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Det er dejligt, at en medarbejder kunne hjælpe dig med at finde det, du søgte. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker for din anmeldelse😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en god oplevelse da jeg kom tæt på lukketid

Havde en god oplevelse da jeg kom tæt på lukketid og skulle bruge nogle dimser jeg ikke kunne finde, men medarbejderen Bertram tog sig tid til at vi fandt det hele

10 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi er taknemmelige for, at vores medarbejder var hjælpsom og tog sig tid til at finde det, du søgte. Tak for din feedback!

Dejlig butik

Dejlig butik, god service, fik hjælp af en sød medarbejder (Bertram)

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken og at vores service var god. Tak for din positive anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bertram var sød og hjælpsom

Bertram var sød og hjælpsom. Fik en rigtig god service :)

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse og service. Tak for din positive anmeldelse.

Fantastiske Bertram!!

Jeg fik hjælp af en Bertram, og han gør et helt fantastisk stykke arbejde! Han hjalp med at finde det jeg skulle bruge!

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for. Tak for din positive anmeldelse 😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Matilde gav en god service og hurtig…

Matilde gav en god service og hurtig hjælp

9 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hurtig hjælp. Tak for din positive tilbagemelding.

Cecilie fra Silvan Silkeborgvej👌🏼

Cecilie fra Silvan Silkeborgvej reddede min dag, da hun guidede mig til at finde lige de redskaber jeg stod og manglede i min renoveringsproces! Kæmpe god medarbejder med god energi og et smil der smitter🌟

7 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik den rette hjælp til dit renoveringsprojekt. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejders gode energi og service. Tak for dit besøg😊

Virkelig god betjening af Cecilie

Virkelig god betjening af Cecilie

12 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre om den gode service. Tak for din positive tilbagemelding😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik yderst kompetent vejledning af…

Fik yderst kompetent vejledning af Cecilie på Silkeborgvej

14 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at du fik god vejledning i butikken. Tak for din positive tilbagemelding af vores medarbejder😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en rigtig god service af en ansat…

Fik en rigtig god service af en ansat ved navn william. Han var sød og sjov, og hjalp mig igennem at finde de nødvendige ting :)

2 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik den nødvendige hjælp. Tak for din positive anmeldelse.

Rigtig god service!

Rigtig god oplevelse i Silvan i dag. Jeg fik hjælp af medarbejderen William til at vælge et brusesæt, og han gav samtidig god og kyndig vejledning til montering. Super god service!

7 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse i vores butik og er tilfreds med den vejledning, du fik. Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service leveret af…

Fantastisk god service leveret af Cecilie. En fornøjelse at få hjælp, da jeg ikke kunne finde den lampe jeg skulle bruge 🤞🏼

10 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre om den gode serviceoplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dejlig oplevelse i butikken

Super dejlig oplevelse i butikken. Jeg blev ekspederet af en ung, kvindelig medarbejder med lyst, kort hår, som var meget venlig, imødekommende og hjælpsom. Hun tog sig tid til at hjælpe og gav en rigtig god service. Jeg vælger helt sikkert denne Silvan igen næste gang.

6 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Tak for din positive tilbagemelding om den gode service i butikken. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik hjælp til mit problem af Cecilie

Fik hjælp til mit problem af Cecilie, som kom med en god løsning, og hun var samtidig meget imødekomme og smilende.
Det er ikke sidste gang jeg kommer der, og kan kun anbefale afd. og ikke mindst Cecilie.

4 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og at du var tilfreds med den hjælp, du fik. Tak for din positive feedback og anbefaling. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var god service og fik god ekspedition af en der hed Maria

5 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at du oplevede god service og en behagelig betjening. Tak for din positive tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en mega nederen dag og var…

Havde en mega nederen dag og var ekstremt forvirret da jeg skulle ind og bytte en fejlbestilling - Maria (mener jeg) gav mig den bedst tænkelige hjælp og hun var så sjov, tryg og autentisk at jeg gik derfra med et betydeligt større smil end da jeg ankom 🫶

3 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik den bedst mulige hjælp. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

God service fra glade medarbejdere

God service fra glade medarbejdere

20 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at du oplevede god service fra vores medarbejdere! Tak for din positive anmeldelse.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais