Jeg var blevet sendt i byen for at finde noget værktøj, men jeg blev forvirret da jeg kom ned i butikken. Der trådte en sød medarbejder til og hjalp mig med at finde alt hvad jeg skulle bruge. Hvor er... Ver mais
Silkeborgvej 39, 8000 Aarhus C, DK
A empresa respondeu
Super dejlig oplevelse i butikken. Jeg blev ekspederet af en ung, kvindelig medarbejder med lyst, kort hår, som var meget venlig, imødekommende og hjælpsom. Hun tog sig tid til at hjælpe og gav en rig... Ver mais
A empresa respondeu
Købte en multicutter, viste sig den ikke var på lager og blev refunderet - Blev tilbudt en udstillings model i stedet. Udstillings modellen, var defekt (manglede en del). Tog ind til den n... Ver mais
A empresa respondeu
Cecilie fra Silvan Silkeborgvej reddede min dag, da hun guidede mig til at finde lige de redskaber jeg stod og manglede i min renoveringsproces! Kæmpe god medarbejder med god energi og et smil der smi... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito pela empresa

Silkeborgvej 39, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik hjælp til mit problem af Cecilie, som kom med en god løsning, og hun var samtidig meget imødekomme og smilende.
Det er ikke sidste gang jeg kommer der, og kan kun anbefale afd. og ikke mindst Cecilie.

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Det var god service og fik god ekspedition af en der hed Maria

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Havde en mega nederen dag og var ekstremt forvirret da jeg skulle ind og bytte en fejlbestilling - Maria (mener jeg) gav mig den bedst tænkelige hjælp og hun var så sjov, tryg og autentisk at jeg gik derfra med et betydeligt større smil end da jeg ankom 🫶

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
God service fra glade medarbejdere

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Fik hjælp af en venlig pige ved navn Maria. Hun var sød og smilende. Super service 👍

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Medarbejderne var fantastiske til at hjælpe og de kunne forklare mig alle de ting, som jeg ikke selv helt forstod :)) 10/10 oplevelse!

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Personalet er imødekommende og smilende. De hjælper gerne med at finde det man skal bruge.
Maria brugte tid på at finde den helt rigtige plug så jeg kunne hænge et skab op på en gips væg.

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Dejligt personale, som altid er klar og glade til at hjælpe og så er der rent og fint i butikken :)

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Fandt det jeg ledte efter
Meget flink personale

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Jeg bestilte et par julestjerner til ophæng og de var klar til afhentning 10 minutter efter :) Perfekt!

Jeg havde bestilt via Click & Collect og det virkede perfekt 😉

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Spørg ganske simpel om en reklamation sag og bliver mødt med beskyldninger af en krølhåret ekspedient som før man nærmst har sagt et ord ikke mener at der kan være tale om reklamation.
Handler udelukkende kun i silvan fordi det er et byggemarkede der ligger tæt på, ellers er der service elendig inkompetent og deres produkter for dyre.

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Vi lejede noget værktøj, og de var super venlige og hjælpsomme med at vejlede os i, hvilket værktøj vi skulle bruge. Vi havde nogle problemer med lejen, da vi først havde lejet det forkerte værktøj, og de løste det på stedet.

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Click & Collect fungerede fint sammen med den udmærkede hjemmeside med fyldig beskrivelse af varene.

Resposta da SILVAN - Aarhus Silkeborgvej
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.