SILVAN - Esbjerg Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunne ikke have kassen i bilen, ingen mulighed for en trailer, så kørte i drive in og fik lov til at pakke kassen ud og ind i min bil, god service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.064 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Click and collekt afhentning…

Click and collekt afhentning perfekt....hurtigt

19 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at din Click&Collect-afhentning var hurtig. Tak for din positive feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good and supportive supplier

Silvan is a really good house and DIY equipment and products. Very helpful team and a good range of products always on shelves.

18 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Thank you for your positive review. We are glad to hear that you were satisfied with the product range and the help from our staff.

Kind regards

Jeg har brugt Silvans Click & Collect

Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i den fysiske butik i Esbjerg, hvor det kan være svært at finde rundt og finde de varer, man leder efter. Derfor kan jeg klart anbefale Click & Collect.

8 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Tusind tak for din positive feedback. Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nemt og effektivt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ydede en meget god service.

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål.
Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig.
"Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomme, jeg har mødt i en trælasthandel.
Han læssede det hele på min anhænger, og da jeg skulle bruge tre brædder mere, hentede han dem selv.
Jeg fik desværre ikke dit navn, men mange tak for den hjælp du ydede, det er ikke hverdagskost!
Du gjorde forskellen fra mange andre firmaer, og jeg håber denne ros, når til dig.

8 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nemt og effektivt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levede op til mine forventninger

Jeg oplevede hvad jeg forventede. God service og afslappet positiv holdning.

5 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og betjening.

Hjælpsom og imødekommende kundeservice

Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen i butikken for at få pengene tilbage for den ene (havde købt 2 forskellige farver hjem i udvalg). Ingen problemer. Hjælpsom og imødekommende kundeservice

28 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og afhentningen. Mange tak for din positive anmeldelse!

23 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Mange tak for din positive feedback (:

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var i Silvan Esbjerg i går

Vi var i Silvan Esbjerg i går, og sikke en kundeservice de har der. Jeg gik hen til kassen for at få hjælp til at finde noget, da jeg ikke ser så godt går jeg med blindestok. Den unge fyr ved kassen peger ud i luften, og siger den ligger på den hylde der over. Jeg spurgte så om han ikke kunne se min blindestok, det fik jeg aldrig noget svar på. Og han havde i øvrigt heller ikke i sinde at hjælpe med, at lede efter det jeg ledte efter. Så skal man havde dårlig kundeservice, så skal man bare gå i Silvan og handel. Det ente med at vi gik uden at købe noget, så vi tog i BAUHAUS i stedet for, hvor vi fik købt det vi skulle. Så det var sidste gang, vi satte vores ben i en Silvan butik!!!

24 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bruger altid deres click og collect og…

Bruger altid deres click og collect og det fungerer perfekt, altid god service.

22 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at vores Click&Collect-service fungerer perfekt for dig. Tak for din positive feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt ekspedition via click og…

Hurtigt ekspedition via click og collect, samt var prisen 600kr billiger end Bauhaus

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores click and collect. Tak for din feedback!

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais