Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoØstre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
Veja o que dizem as avaliações
Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Ver mais
A empresa respondeu
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Informações de contato
Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Utrolig god service og meget kompetent…
Utrolig god service og meget kompetent og hjælpsom personale.
Kommer gerne igen.

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Den unge mand fortjener ros
Den unge mand som klargjorde min ordre, ringede til mig for at spørge nærmere ind til det. Stor ros til ham👌🏻

Silvan Esbjerg....kom nu!
Silvan Esbjerg....kom nu!
For lidt personale pinselørdag, og jeres bure med blomster, og sommerblomster generelt er en skandale!!
De er halvdøde, brækkede i stænglerne, stuvet sammen på burene uden plads til at strække sig og ikke mindst blive vandet.
Priserne er noget tilbuds agtigt, men jeres kasse apparater registrere det ikke.
I kan simpelthen ikke være det bekendt !!!

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Det var nemt og hurtig at hente og…
Det var nemt og hurtig at hente og aflevere. Sød og imødekommende personale. Værktøjet jeg lejet virket upåklagelig, med god instruktion til brugsanvisningen👍

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Jeg bestilte nogle terassebrædder samt…
Jeg bestilte nogle terassebrædder samt nogle regler som skal bruges til strøer.
De regler som var blevet lagt til side i “click and collect”, er så skæve at det ikke kan anvendes.

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Min ordre var ikke registreret trods…
Min ordre var ikke registreret trods betaling, medarbejder kunne ikke finde varen da vi bad om hjælp.

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Rigtig god service da jeg var nød til…
Rigtig god service da jeg var nød til at ændre levering af min pakke. Tak

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Godt oplevelse med bestil online og hent ½ time senere
Har bestilt 1 dunk algefjerner , til en god pris online, til afhentning i butik, fik et SMS / mail 20 minutter senere ,at varen var klar til afhentning.
Super hurtig service .

Resposta da SILVAN - Esbjerg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.