Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Veja o que dizem as avaliações
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Ver mais
Venlig og hjælpsomme medarbejder. Var selv usikker på det jeg skulle bruge, men det lykkedes med fælles hjælp at finde den rigtige løsning - tak 👍
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contato
Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enestående service
Det er altid en fornøjelse at handle i Silvan. Man får præcis det man kommer efter, og servicen er i top. En særlig tak til Magnus og Berat som gav en fremragende hjælp og kørte de store pakker med parket gulv hele vejen ud til traileren. Uanset hvad de får i løn, så er det for lidt. Deres indsats var helt i særklasse.

Top service i skranken
Hurtig og kompetent service i skranken. Super service med erstatningsvare (bedre vare til samme pris) for en vare, der var blevet udsolgt

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Ekstremt lang ventetid ved Click og…
Ekstremt lang ventetid ved Click og Collect

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Et dejligt roligt sted at handle, god betjening.
Et dejligt roligt sted at handle. God betjening af kompetente medarbejdere.
Sasja er en særlig god oplevelse at blive betjent af. Hun er god til kundekontakt og kompetente.

Benytter ofte Silvans Click& Collect
Benytter ofte Silvans Click& Collect. Det fungerer altid

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Jeres hjemmeside var ikke opdateret på…
Jeres hjemmeside var ikke opdateret på lagervarer i butik,så kørte forgæves. Da jeg gik ud af butikken havde de opdateret, men for sent for mig…bliv bedre til opdateringer. Det er ikke første gang jeg oplever dette problem. Da jeg kom hjem ..købte jeg vare på nettet med dyrere pga fragten. Vil jo helst købe i butikken.

Ingen hjælp den dag
Den unge ekspedient jeg bad hjælpe mig med noget, skulle hele spørge en anden og lod mig vente flere gange uden at løse problemet, som var om jeg kunne få at vide hvornår en vare der var udsolgt ville komme igen i butikken. Da jeg skulle hente min klik and collect fik jeg halvdelen af ordren og så skulle jeg vente og minde dem om at der var to ting mere.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
En fin service i snedkeriet…
En fantastisk fin service i snedkeriet i Gladsaxe

Super gode medarbejdere
Sasja som står i kassen er en super rart og smilende ekspedient og altid hjælpsom, når jeg har været i butikken :-)

Let Click and Click afhentning af varmeblæsere
Det kunne næsten ikke være lettere. Bestilte to varmeblæsere med click and collect i Gladsaxe og havde super let ved at hente dem.

Enkel udlejningsløsning
Enkel udlejningsløsning, men bøvlet afhentning, dog enkelt at returnere.

Sød ekspedient
Jeg var i Silvan i søndags kl 14 for at købe skruer og en pære til lampen. Jeg blev ekspederet i kassen af Viktor, en meget sød og venlig ekspedient.

Click og collect
Click og collect: lav tydelig skiltning af jeres selvbetjening. Har ikke set den, står pænt i kø og bliver bedt om at taste ind på selvbetjening og dermed bagerst i køen.
Produktet jeg købte var håbløst at samle så ikke min bedste dag i Silvan ;0)

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.