Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Veja o que dizem as avaliações
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Ver mais
Venlig og hjælpsomme medarbejder. Var selv usikker på det jeg skulle bruge, men det lykkedes med fælles hjælp at finde den rigtige løsning - tak 👍
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contato
Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Oskar Hammer var virkelig god til at…
Oskar Hammer var virkelig god til at hjælpe mig

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Fik fantastisk service sidste gang jeg var nede i Silvan. Der var en meget fin ung herre der hed Oskar Hammer der servicerede mig. Super god, fortjener lønforhøjelse

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Oskar Hammer gav en super service🫣😉

Klasse
Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og forklare forskellen. Han var venlig, imødekommende og virkelig dygtig. Kan varmt anbefales!

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Oscar Hammer er en vidunderlig ung…
Oscar Hammer er en vidunderlig ung dreng, med massere af engagement, godt humør og ekspertise. Super god service, kommer ihvertfald igen

Oscar hammer
Sikke dog en service jeg fik af den unge flotte Oscar Hammer😘
Tror jeg ska skifte busker efter sådan en omgang. Kan også være vi ska prøve det nye flotte sengetøj😉 jeg fik købt mig
Oscar Risør Hammer er den bedste mand…
Oscar Risør Hammer er den bedste mand på jorden. I burde forfremme ham. Det kan blive stort
Jeg elsker Oskar hammer
Jeg elsker Oskar hammer, han er den største mussegøj i søborg
En god medarbejder
Der var en medarbejder der hedder oskar,
Som hjalp mig virkelig godt, og jeg fik også et kys af ham
Fremragende service i butikken hos…
Fremragende service i butikken hos Oskar Hammer

Rigtigt god mand ham Oscar Hammer
Rigtigt god mand ham Oscar Hammer

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Rigtig god kunde service fra oskar…
Rigtig god kunde service fra oskar virkelig smilende og hjælpsom handler kun her pga ham

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Jeg fik en medarbejde ved navn Oskar…
Jeg fik en medarbejde ved navn Oskar Hammer, alt spillede han viste lige hvor alt var og hjalp mig rigtig meget - god service af Oskar Hammer

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Det hele var perfekt,pakket og da jeg…
Det hele var perfekt,pakket og da jeg hentede mine vare. Den sødeste mand hjalp mig,kan kun anbefale silvan til andre
Bh Henrik Bek

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Fik fin service af en ung mand ved navn Alex

Håbløs service af helt unge medarbejdere
Håbløs service af helt unge medarbejdere

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.