SILVAN - Græsted Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7.970 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik så fantastisk servicering af en…

Vi fik så fantastisk servicering af en yngre medarbejder, da vi spurgte, om han ville vise os, hvordan man strammer kæden på en motorsav 🤗
Den blev renset og strammet. Rigtig sød medarbejder. TAK for det.
Susanne Rysgaard
Dronningmølle

8 de agosto de 2026

God service 👍😀

29 de julho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Meget god service

Meget god service. Tak.

4 de agosto de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Robin hos Silvan i Græsted er en champ…

Robin hos Silvan i Græsted er en champ !
Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og frisk - han tog den retur og vi byttede den til en anden model. Ikke Stiga !
Ingen bøvl - ingen problemer- bare god service- tak til Robin 💪

15 de julho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse med vores medarbejder. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med at finde en god løsning. Vi sætter stor pris på din feedback om den gode service.

God og lokal service

God og lokal service, venlige kolleger

6 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede god og lokal service samt venlige kolleger.

Mega god kundeservice

5 de julho de 2026

Super

Søde personaler

28 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Altid nemt og IO

Altid nemt og IO. Gode maskiner som virker.

24 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder det nemt og ligetil at bruge vores maskiner, og at de fungerer godt for dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og supergod service.

Venlig service

5 de junho de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt lige de produkter jeg ledte…

Fandt lige de produkter jeg ledte efter. Rimelige priser og hurtig ekspedition :-)

18 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at du fandt det du ledte efter.

Hurtig og effektiv betjening

Hurtig og effektiv betjening
Venlige og behjælpelige medarbejdere

6 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og som forventet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lidt sjusket

En af de varer, jeg havde bestilt og betalt på Click & Collect, manglede.
Ellers alt OK

7 de junho de 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en ufuldstændig ordre.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super søde og hjælpsomme medarbejdere

Super søde og hjælpsomme medarbejdere, som går langt for at man kommer hjem med de rigtige ting. Kan varmt anbefale et besøg i butikken.

2 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet og fik den rette vejledning 😊

Fantastisk service og personale

Fantastisk service og personale, meget flot udvalg af blomster 🌷

29 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at I nød vores service og udvalg. Tak for jeres venlige ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for god hjælp og vejledning

Tak Silvan Græsted, og særligt Nicki, for virkelig god hjælp og vejledning. Altid en fornøjelse at handle hos jer :-)

26 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god hjælp i vores butik😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte nogle varer online til afhentning

Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service

22 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Græsted

Det glæder os at høre, at din onlinebestilling var klar til afhentning så hurtigt, og at alt var som ønsket. Tak for din positive feedback!

Silvan

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais