Uffe fra Silvan Randers nord har lige givet mig verdens bedste service! Hold da fast! Jeg har aldrig oplevet noget lignende 🤩 Sød, hjælpsom og løsnings orienteret ! Jeg kommer 100% igen!!
Localização
Trocar localizaçãoYdervangen 2, 8920 Randers NV, DK
Veja o que dizem as avaliações
Kære Silvan Randers. I forbindelse med en reklamation på en grill købt i Silvan Randers. Hurtig respons fra Silvan kundeservice. En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjæ... Ver mais
A empresa respondeu
Ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder. Uopfordret kom hun os til hjælp, på en yderst professionel måde. Stor ros til Michell.
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Informações de contato
Ydervangen 2, 8920, Randers NV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flabet ligeglad medarbejder
Flabet ligeglad medarbejder, der ikke engang gjorde et forsøg på at vejlede/hjælpe på konkret spørgsmål til produkt. Han havde mere travlt med at involvere sig i en anden medarbejders dialog med kunde.
Så kørte i Bauhaus med helt andet service niveau.

Simpel og hurtig process
Simpel og hurtig process. Påmindelser om aflevering og venligt personale.

Resposta da SILVAN - Randers
Klinge til stenskærer var helt slide…
Klinge til stenskærer var helt slide ned og der manglede bundprop i bunden

God stor butik
God stor butik - og desuden det eneste sted (både online og fysisk) hvor jeg har kunnet finde vinduesfilm ned rigtigt klister (ikke statist).
Hvilken befrielse - alle statiske produkter falder nemlig af mine skråvinduer.
Filmen er derudover rigtig flot; hvid, neutral og reducerer UV-stråling.

Resposta da SILVAN - Randers
Personalet er altid villige til at…
Personalet er altid villige til at hjælpe og er meget venlige- altid en god oplevelse at handle i Silvan Randers.

Alt fungerede
Alt fungerede, bestilling på nettet og afhentning samme dag i butikken.

Gamle produkter i Silvan Randers
Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor til han svarede at det var jo ikke hans skyld. Jeg svarede: at dette ville jeg give videre.

Flink og hurtig personale hos Silvan Randers
Flink og hurtig personale i Silvan Randers

God levering
Var i Randers for at købe men have det ikke, men jeg kunne bestille over nettet inden kl. 14.30 så vil den komme dagen efter og det gjorde den det var dejlig

Rented machine
I have rented carpet washing machine, it was a great experience. 👍 It was a slight issue but Silvan was so helpful, fix everything perfectly and amazing customer service. 😊

Yderst venlig personale betjening
Yderst venlig personale betjening, med styr på tingene

Resposta da SILVAN - Randers
Virkelig god service i Randers.
Virkelig god service i Randers.
Skulle op og købe en haveslange boks, hvor ekspedienten gik ud og hentede den på lageret og kom helt hen til kassen med den for mig.

Resposta da SILVAN - Randers
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.