Købte mini ovn hos Silvan i Sønderborg. Viste sig, at termostaten var kaput. Kom ind i butikken igen..fremlagde problemet, og så kunne vi vælge,at få penge tilbage eller en ny ovn. Der var ingen p... Ver mais
Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK
A empresa respondeu
Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den be... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Grundtvigs Allé 188, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flinkt personale, gode produkter og god service. Men når jeg skal købe hårdt-træs-briketter, er det et knokkel, fordi de ligger inde i butikken og ikke i "drive in". De er godt nok tæt på "drive in" lageret,- men der er ingen vogne. Så man skal ud foran og hente en vogn og køre dem hen til bilen og bagefter aflevere vognen foran butikken igen og så gå ind og betale ved udkørslen. Brænde burde ligge på en hylde i "drive in". Eller er alt fino bedino.

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Varen lå klar til afhentning. Nu håber vi at alarmen kan stoppe besøg af et egern på loftet.

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et lille håndmundstykke er meget hårdt. Fortalte ovenstående ved aflevering hvor svaret var : nå det må vi se på. Tænker ikke at leje igen

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Utrolig hjælpsomhed og tålmodighed hos ekspedient

Fantastisk medarbejder.
Da det ønskede produkt desværre ikke var til rådighed kom medarbejderen med et godt tilbud på noget tilsvarende.vi kunne derefter fortsætte vort projekt

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Silvan havde ikke det flethegn som jeg havde bestilt på click og collect. Da jeg hentede flethegnet var det et helt andet produkt.

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Jeg har handlet click og collect i Sønderborg, og har begge gange fået mega hurtig besked om at ordren er klar. Sidst var det store varer, og de stod fint pakket på en vogn som jeg lige kunne trille ud til bilen med; nemt og bekvemt. Personalet er også altid super flinke :-)

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Fin fin rådgivning fra lokal butik i Sønderborg ang en online levering .

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Alt var perfekt. God betjening - god betjening af personale - kan ikke gøres bedre.

Resposta da SILVAN - Sønderborg
varer leveret til tiden og stillet på rigtige sted ingen bøvl

Nem bestilling og levering 2 dage efter lige til døren 😀

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Bedste service da vi skulle købe maling til mine børns legehus. Ham vi blev betjent af tog sig god tid til at spørge min søn ind til projektet, viste ham hvordan maskinen tonede malingen og gav ham lov til at trykke på knappen til at blande maling. En lille ting der betyder enormt meget for et barn. Tusind tak for oplevelsen :-)

Hurtigt og nemt
Bestilte online og var pakket da jeg ankom til butikken

Betjent af Ib
Bedste service nogensinde, mega flink og hjælpsom.
Ib ved hvad han snakker om!
Tusind tak for hjælpen endnu engang.
Hilsen stig

Resposta da SILVAN - Sønderborg
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.