SILVAN - Sønderborg Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte mini ovn hos Silvan i Sønderborg. Viste sig, at termostaten var kaput. Kom ind i butikken igen..fremlagde problemet, og så kunne vi vælge,at få penge tilbage eller en ny ovn. Der var ingen p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den be... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7.927 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

4 de abril de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både servicen og leveringshastigheden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilt varen click og collect online

Bestilt varen click og collect online. Det fungerede fint med at modtage mail om at varen var klar til afhentning.

31 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Meget fint service

Meget fint service

28 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Hyndeboks

God og hurtig betjening

30 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din positive feedback (:

Leje af pælebor

Lejede et pælebor, som virkede perfekt.

29 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

God kundeservice

En teknisk fejl der resulterede i dobbelt betaling af leje udstyr blev løst ved en professionel håndtering med kunden i centrum.
Jeg siger tak for god kundeservice👍

24 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med håndteringen af den tekniske fejl. Vi sætter pris på din positive feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At en venlig personale hjalp mig med…

At en venlig personale hjalp mig med pålæsning. Rigtig god service 👍 Tak for det🤝

22 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din positive bedømmelse og dine venlige ord😊🌞

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kunden fremfor egen profit !!

Ekspedienten henviste os til Silvan onlinebutikken, som det bedste alternativ for os.

18 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ekspedient var utrolig flink til at hjælpe med at finde varen og betale for den

7 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil gerne takke dig for at dele din oplevelse.

Perfekt

God, venlig og hurtig service. Helt perfekt, click & collect - kan klart anbefales.

6 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores Click & Collect service.

Nemt

Nemt, hurtigt i bestilling og afhentning. Venlig og serviceorienteret personale.

28 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestillingsproces og servicen ved afhentningen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestilte varer var klar til…

De bestilte varer var klar til afhentning som meddelt. Det var de korrekte varer. Prompte betjening.

22 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestilling og afhentning. Vi sætter pris på din støtte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af det jeg havde…

Hurtig levering af det jeg havde bestilt- og fleksibilitet ifbm at jeg returnerede noget af det bestilte. Hele tiden god service 😊

14 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestilling og oplevede god service i forbindelse med din returnering. Vi sætter pris på din støtte.

God service og gode produkter

God service og gode produkter

14 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med både vores service og produkter.

Hurtig og meget "quick"…

Hurtig og meget "quick" service/håndtering

8 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse!

Juliane
Silvan

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais