Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Ver mais
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
A empresa respondeu
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde bestilt et strygebræt på click and collect. Det var ikke fundet, da jeg ankom efter 40 minutter. De kunne ikke finde varen på lageret. Nå så måtte jeg tage en anden, mindre variant. Så k... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito pela empresa

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Altid god betjening fra Julie, Astrid og Wilma.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Tak til det søde personale i Silvan Silkeborg for en god service da jeg havde brug for hjælp. I var meget søde og venlige. Jeg kommer helt sikkert igen.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
En stor tak til Filip og Silvan i Silkeborg.
En ganske enkelt enestående service og vi ser frem til at handle i silvan Silkeborg igen.
Mvh cathja og christian

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste noget, og uden henvisning til at vi selv skulle finde det på nettet.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Jeg har over et par omgange købt akustikpaneler i Silvan Silkeborg og det er høj kvalitet og god service! Nemt at afhente. De er altid søde og imødekommende!

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Julie Ravn, super dygtig. Hun er sgu en hyggelig medarbejder :))

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Købte en stige til + 1.000.- og den lignede slet ikke en ny stige. Den var fyldt med pletter/skaller som om den havde stået udenfor i flere år.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Lejede en defekt tæpperenser, men en ombytning var ikke muligt kun "ny leje" og så få lejen retur på den den defekte, hvilket også var ok bort set fra at man ikke får hele beløbet, der er 50 kr til en "forsikring" da de pr default antaget at du har ødelagt den.
Desuden er det noget gammelt og letter defekt udstyr som udlejes. Min konklusion er klar, jeg lejer aldrig noget hos Silvan igen.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Medarbejderne havde ikke styr på noget som helst. Dårlig service.
Jeg skulle hente en maskine, jeg beder om noget viden omkring, hvordan den fungerer, det kunne jeg ikke få svar på - derimod får jeg en maskine som ikke fungerer optimalt.
Man får ikke en god hjælp.
Derudover var medarbejderne meget unge og uvidende, og virkede som om de ikke ville være der.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Ikke de billigste, men klik-og-hent fungerer bare super. Fem minutter efter jeg havde bestilt varen, var den klar til afhentning. Super godt!

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Leje af gulvsliber, kunne ikke afhente aften inden, selvom at maskinen var klar til afhentning. Kørte derfor forgæves. Personale vil ikke udlevere, pga at der skulle være mulighed for andre at leje maskinen natten over.

Resposta da SILVAN - Silkeborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.