SILVAN - Valby Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.084 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lars Hesselberg fra Valby butikken - kanon service

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en lidt billigere pris.

Han tog hurtigt sagen ind, undersøgte med leverandøren og fandt en løsning og gav mig så et tilbagekald indenfor 5 minutter.

Klasse service :)!

17 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i Silvan Valby. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den hurtige og professionelle service, du modtog. Tak for din anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik venlig og professionel betjening i…

Fik venlig og professionel betjening i malerafdelingen. Skønt når medarbejderen er så dygtig.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse i malerafdelingen, og at vores medarbejder var så dygtig. Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Søde unge mennesker som står bag kassen…

Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbage til butikken for at indskrive den tilsendt kode og derefter tilbage til udleveringen.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes godt om vores medarbejdere.

Vi beklager, at du oplevede vores click and collect system som besværligt.

Søde og behjælpelige medarbejdere

Søde og behjælpelige medarbejdere. Valby er uden tvivl min go-to Silvan butik!

2 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Silvan, Valby.

Jeg besøgte i dag (3-2-26) Silvan i Valby.
Oplevelsen var at der virkelig er mangel på personale. Der var (2) nye medarbejdere på arbejde og en der stod for kasse, service, toning af maling og alm besvarelser af faglige spørgsmål.
Det er simpelthen for lidt, og det virker lidt som man er ved at smide håndklædet til Bauhaus på den anden side af gaden?
Når det er sagt, så den medarbejder der kunne hjælpe mig (toning med mere) var både kompetent og smilende. Og da jeg kom til kassen kom hun løbende med et smil og klarede også den opgave. Men ærligt Silvan - pas på jeres medarbejdere - ellers mister I også kunderne.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din feedback.

De var gode og hurtig

De var gode og hurtig, god service

27 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt både i bestilling og ekspedition af udlejning af værktøj. Værktøjet levede op til mine forventninger

21 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt og hurtigt at bestille og afhente værktøj til leje, og at værktøjet levede op til dine forventninger. Tak for din positive anmeldelse.

Behageligt og ukompliceret

Jeg bestilte via click and collect. Kort tid efter kunne jeg hente mine varer.

20 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bøvlet køb i trælast og drive-in og click og collect

Ok varer, men måtte 2 gange lede efter en medarbejder. Første gang i forbindelse med drive-in trælast - hvordan betaler jeg for mine varer og bliver 'lukket ud' af trælasten? Jeg måtte ind i butikken og lede efter en medarbejder ( han var dog meget serviceminded )Derefter skulle jeg hente store varer i vareudleveringen 'Click og Collect' - ingen bemanding - så jeg måtte igen ind i butikken og lede efter en medarbejder. ( fandt samme medarbejder og fik hurtig hjælp) Men jeg er tilfreds med mine varer - men bøvlet og tidskrævende var det

17 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alt klappede

Alt klappede

11 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Fik hjælp i Silvan

Jeg havde problemer med at finde en oplader, som var i restordre, hvor jeg købte min vare. Fandt den hos Silvan på nettet der leverede den samtidigt med den købte vare. Kunne ikke være bedre

9 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du fandt den oplader, du havde brug for, hos os, og at leveringen forløb tilfredsstillende. Tak for din positive tilbagemelding.

Alt godt tak

27 de setembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

23 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du er tilfreds med leveringen.

Nemt og hurtigt

Fin hjemmeside. Nemt med click & collect. Venlig betjening.

19 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og den venlige betjening. Tak for din positive feedback om click & collect.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modtaget anden vare end bestilt

Jeg har bestilt et basketnet, men modtaget en boksebold jf. ordre 7579707. Pænt træls oplevelse, når det er en julegave og vi hastigt nærmer os jul. Men håber virkelig, I kan nå at rette op på det?

16 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi beklager meget fejlen.

Vi kan bekræfte, at der er oprettet en gensendelse af ordren med forventet levering d. 23/12.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ærgerligt at man ikke kan vælge sit…

Ærgerligt at man ikke kan vælge sit juletræ, da jeg allerede kom forbi, fordi drt normans træ car under alt kritik !! Så bedre at man kunne vælge sit eget træ inden det blev pakket til mig, og jeg kom ovenkøbet før ! Han var lige k gang med at pakke det ned.

14 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais