SILVAN - Vesterbrogade Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Vesterbrogade 10, 1620 København V, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never got my order after it was supposed to be ready for click & collect. Had to order it for delivery a week after as nobody bothered to get in touch despite me calling the specific shop. Still haven... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.021 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flink ung dreng ved navn Charmarke

Flink ung dreng ved navn Charmarke, som hjalp med med hvilke skruer som ville passe til mit drivhusprojekt

8 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik god hjælp til at finde de rette skruer til dit drivhusprojekt. Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Silvan!

Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og selv om der var lidt kø, gik det hurtigt. Kontant betalingen blev håndteret nemt og professionelt. Alt i alt en super god oplevelse!

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tusind tak for din positive feedback!

Top Service

Charmarke gav top service. Han var høflig, ordentlig og fik det hele til at køre glat. Rigtig god oplevelse

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive tilbagemelding om den gode betjening.

Bedste medarbejder service Ever

Bedste medarbejder service Ever, jeg var i silvan tæt på hovedbanegården her forleden, hvor jeg støtte ind på en ung energisk smilende dreng, som tog imod mig med åbne arme. Jeg fortalte ham mit problem som jeg har støvet på i noget tid, hvor jeg så manglet udstyr til de helt mindste detaljer. Denne unge fyr chamark tror jeg han sagde han hed gjorde et kæmpe styk arbejde for mig og et prikket til mit puslespil.

Kommer helt klart igen hvis han er på arbejde kan jeg godt love :)

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Siham i Silvan leverede virkelig god…

Siham i Silvan leverede virkelig god service med et smil og stor imødekommenhed. Hun var både hjælpsom og professionel.

13 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en god og behagelig…

Jeg havde en god og behagelig oplevelse med personalet i silvan .
De var meget søde og hjælpsomme og gav sig god tid til at svare på spørgsmål.

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi sætter stor pris på at høre, at personalet var søde og hjælpsomme, og at de tog sig tid til at svare på dine spørgsmål. Tak for din positive feedback!

En fantastisk oplevelse i Silvan

Havde en super god oplevelse i Silvan. Personalet var virkelig hjælpsomme og guidede mig hurtigt til det, jeg manglede. Venlige, dygtige og effektive. Helt klart 5 stjerner herfra!

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i Silvan! Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores hjælpsomme og effektive personale. Tak for de 5 stjerner!

God kundeservice

God service, smilende medarbejdere. Alt i alt fed oplevelse! :)

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores smilende medarbejdere og service. Tak for din anmeldelse!

Gode medarbejdere

Gode medarbejdere, mega flinke og hjalp mig med at forstå de ting og tog med mig op på 1 sal for at vise mig hvor tingene lå.

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din positive feedback og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Min nye Go To Silvan!

Fantastisk kundeservice, glade og friske medarbejdere. Fandt alle mine vare, og fik hjælp til at finde dem jeg ikke selv kunne finde!!
Min nye go to Silvan. Tak til jer.

13 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores kundeservice og medarbejdere. Tak for din positive tilbagemelding og anbefaling! Vi sætter stor pris på din ros.

God butik

Flot butik og god kundeservice

9 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for, at du synes om butikken og vores kundeservice. Tak for din positive anmeldelse!

Smilende medarbejdere

Jeg var forbi butikken for at købe nogle julekugler jeg havde set på jeres hjemmeside, og her blev jeg mødt af to fantastiske piger der var i fuld gang med at fylde julevare op. De var så hjælpsomme. Tak til jer.

9 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Det lyder dejligt, at vores medarbejdere var så hjælpsomme med at finde julekuglerne. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fed kundeservice ved kassen

Virkelig fed kundeservice ved kassen. Mødte en sød og engagerende ungarbejder ved navn Charmarke. Han var fyldt med energi og super godt humør.

Alt i alt 10/10 oplevelse😊

5 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback og dit besøg.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, og virkelig sød personale, som tog godt imod mig, daglig oplevelse.

3 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening og at vores personale var imødekommende. Vi sætter pris på din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega flotte juleudstillinger og så flot…

Mega flotte juleudstillinger og så flot en butik! Her kommer jeg igen

10 de novembro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for, at du kunne lide juleudstillingerne og butikken! Tak for din positive tilbagemelding; vi ser frem til dit næste besøg.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais