SILVAN - Vesterbrogade Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Vesterbrogade 10, 1620 København V, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never got my order after it was supposed to be ready for click & collect. Had to order it for delivery a week after as nobody bothered to get in touch despite me calling the specific shop. Still haven... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste medarbejder service Ever, jeg var i silvan tæt på hovedbanegården her forleden, hvor jeg støtte ind på en ung energisk smilende dreng, som tog imod mig med åbne arme. Jeg fortalte ham mit pro... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.078 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God butik i nærområdet

God butik i nærområdet. Havde lige det jeg havde brug for.

4 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du fandt det, du havde brug for, i vores butik. Tak for din positive tilbagemelding!

Dårlig service af medarbejderen

Dårlig service af medarbejderen. Og dårligt attitude

29 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig mistet min mand

Jeg har for nylig mistet min mand, og skal nu selv klare alle de praktiske opgaver som han tog sig af. Derfor er jeg meget taknemmelig for den store hjælp jeg fik i dag, hvor jeg både fik rådgivning og hjælp til at save nogle rør over. Tak for hjælpsomhed og højt serviceniveau til Kasper

21 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er meget berørte over din situation og sender dig mange tanker. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med praktiske opgaver og rådgivning i denne svære tid. Tak for din anerkendelse af vores service😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefales:Super service og hurtig levering

Super god service og hjælp til at skaffe den ønskede vare hjem til forretningen samt hurtig levering

9 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og hurtige levering af den ønskede vare.

Virkelig flink kollega

Hejsa

Jeg har haft en mega god oplevelse med en af jeres kollegaer. Han var høj med krøller, jeg hørte det som om han hed Jacob. Han var rigtigt flink, og var meget hjælpsom, jeg sku lede efter nogen skruer, hvor han så fuldte mig hele vejen over til dem fra kassen. Jeg syntes virkelig at han fortjener et klap på skulderen!

8 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores kollega. Det lyder som om, at du har fået god hjælp, og vi sætter stor pris på din tilbagemelding om hans assistance.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En ung mørk knægt som hed Sami som…

En ung mørk knægt som hed Sami som hjalp med at finde den sikreste cykellås til min knallert.
Han var smilende og fokuseret på at jeg skulle få den sikreste lås.

Smilende glad gut 😊

26 de maio de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og at du følte dig hjulpet med at finde en sikker lås til din knallert. Tak for din positive tilbagemelding og for at dele din oplevelse.

Mega fed oplevelse

Jeg var nede for at købe noget olie til min terrasse, og stødte ind på sådan en sød og hjælpsom ung medarbejder ved navn shiham. Det var så rart at blive mødt af en ung engageret og frisk medarbejder.

Jeg kommer 100% igen😆

6 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik. Det er dejligt, at du følte dig godt behandlet af en af vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på din positive feedback og ser frem til dit næste besøg.

Flot butik

Flot butik, god beliggenhed, fint udvalg.

2 de junho de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at du synes om vores butik, beliggenheden og udvalget. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

jeg har her i weekenden været nede i…

jeg har her i weekenden været nede i silvan for at købe ind til et projekt. jeg blev ekspederet af en sød ung gut der hedder oscar som gav mig alt den hjælp og gode råd jeg havde brug for. alt i alt en helt fin oplevelse!

25 de abril de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i forbindelse med dit projekt. Vi sætter stor pris på din feedback om den gode hjælp og rådgivning, du har modtaget. Tak for din anmeldelse!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Silvan opdaterer ikke deres lager på hjemmesiden

Jeres hjemmeside siger at I har de givende produkter på lager, hvorfor jeg forventer jeg kan købe dem når jeg så har transporteret mig selv ned til en af jeres butikker. Til min skuffelse er det ikke tilfældet hvorfor jeg måtte gå tomhændet i dårligt humør over, at jeg har spildt halvanden time af min dag.

Altså får I en 1 stjernet trustpilot på baggrund af, at I spilder en kundes tid. Det er frustrerende, særligt for mig, men jeg gætter på det også gælder jer selv

4 de março de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi beklager meget fejlen i vores lagerstatus.

Vi vil anbefale at lave en Click & Collect ordre, så bliver ordren pakket til afhentning, skulle der imod forventning være en fejl i lagerstatus, vil man få besked inden afhentning, så man ikke går forgæves.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den nye silvan på Vesterbrogade har

Den nye silvan på Vesterbrogade har, om muligt, endnu dårligere sortiment og kundeservice end den på Fisketorvet. Uinteresserede medarbejdere der er mere optaget af at file negle end i at hjælpe. Tyndt!

22 de fevereiro de 2025

Resposta da SILVAN - Vesterbrogade

Vi beklager at høre, at du har haft en negativ oplevelse i vores butik på Vesterbrogade. Vi tager alle kundeoplevelser seriøst og vil bruge din feedback til at forbedre vores service.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais