Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag ringde in för att få svar på en fråga om deklarationen. Personen jag fick prata med verkade okunnig och pratade dålig svenska. Det var oklart om han förstod vad menade men sade sig ha hört talas... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I have for now 5 years tried to let Skatteverket.se know, that the letters they send to my adress with the name of my house's previous owner isnt reaching her, and I would like them to stop sendin... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detta system för deklaration är ju värdelöst. Är man skyldig pengar ja då ska de in fort. Ska man däremot få pengar kan man inte ens få svar på när de kommer. Att de kan va allt ifrån april till decem... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skattenivån är som den är, så det tänker jag inte nämna något om även om det är vansinne, men deras personal i kundtjänst borde bytas ut omgående, eller åtminstone lära sig det svenska språket så vi k... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

174 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,3

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mycket dåligt

Mycket dåligt. Telefonköer stängda. När jag kommer fram i telefonkön är det dessutom 50 minuters väntetid! Det är INTE häftigt att betala skatt.

29 de fevereiro de 2024

Dålig kundtjänst

Min familj har flyttat och allas adress är ändrat förutom min lillebrors. Jag ringer och väntar 1h för att prata med kundtjänst som är jätte otrevlig och säger att min bror har en annan relation? Jag frågar vad hon menar och hon säger bara jag vet inte. När jag ska översätta detta till min mamma stänger hon av?!
Very disappointing.

6 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oacceptabel hantering av anstånd för moms.

Botten då det gäller förseningsavgifter. Junk fees enligt president Biden. Jag har skickat begäran om anstånd för moms i 20 år och fick nu förseningsavgift. Bryr sig inte om att svara på mina bevis inför domstol.

15 de novembro de 2023

Värdelöst

Får aldrig hjälp, man ska göra allt själv online har ingen aning om vad och hur och det finns ingen information som en vanlig människa kan förstå sig på. Sen när man försöker ringa och be om hjälp får man inget svar, och mailar man svaras det på en så avancerad nivå att man måste ha femårig utbildning i kappsäcken för att överhuvudtaget förstå vad det står. Systemet verkar ju gjort så att man ska ge upp innan man ens börjat och kommer man så långt att man startat eget så är det som att läsa mandarin. Värdelöst ställe.

9 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De lurar folk på ränta på små belopp

De lurar folk på ränta på små belopp. Står ett belopp i deras app som man betalar men sen i själva verket visade sig att det var ett annat belopp lite högre som står i Kivra. Så man missar en betalning på 30kr som inom en vecka blivit nästan 500kr

Skäms!!

5 de outubro de 2023

Håkan

Håkan, handläggare hos er. Kan vara den mest otrevliga och respektlösa människa som jag någonsin talat med. Har precis fyllt 18 år och är ny på smeten gällande skatt o lite så så frågade enkla frågor och fick dumförklaringar tillbaka. Så otrevlig.

17 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hade från början skattefrågor om…

Hade från början skattefrågor om mervärdesdeklaration, men Maria som jag "betjänades" av öppnade samtalet med att försöka hitta fel i om jag ens var berättigad att göra en momsdeklaration, alltså en taskig ton från början. Trots att dem själva skickat ut en blankett till mig + att jag faktiskt är registrerad. Jag var tålmodig och löste det i iallafall och försökte därefter fokusera på det jag faktiskt ville ha hjälp med. Maria verkade dock inte veta om det jag undrade och hänvisade flera gånger till att skriva till dom privat. Jag förklarade med att det är en ganska enkel fråga. Jag köper saker på auktion via en medlare som befinner sig i ett annat EU land, men dem kanske medlar varor som befinner sig utanför ett EU land, varav jag får importmoms. Dem tar även en avgift på alla köp. Jag borde därmed dela upp dessa siffror i olika rutor? .."Jag förstår inte vad du menar, du måste skriva skriftligt till oss..blabla..kontakta oss på..bla..bla.." varav jag förklarade en sista gång och sen tillslut frågade jag om Maria verkligen inte förstår eller om hon bara inte vet? Då la hon på. Bra service. Ett samtal man fått vänta på i 38 minuter dessutom. Hade nämligen fler frågor...

5 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En kommuniststyrd verksamhet där tiden…

En kommuniststyrd verksamhet där tiden tar en tillbaka till DDR:s tid. Har svårt att hantera färdiga uppgifter när du deklarerar och kallar en färdig uppgift för en ändring. Så fungerar ett kommunistland. Noll fokus på kunden utan det är bara Maos lilla röda som ska inpräntas deras system. Tänk inte själv utan låt staten tänka åt dig.

13 de abril de 2023

Ringde skatteverket

Ringde skatteverket, förstod ej vad handläggaren menade varpå han föreslår att vi ska lägga på eftersom att jag inte förstår och det finns många i kö? Jag satt alltså 1 timme och 30 min i kö utan att få hjälp.

20 de março de 2023

Esta empresa é sua?