Jag ringde in för att få svar på en fråga om deklarationen. Personen jag fick prata med verkade okunnig och pratade dålig svenska. Det var oklart om han förstod vad menade men sade sig ha hört talas... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I have for now 5 years tried to let Skatteverket.se know, that the letters they send to my adress with the name of my house's previous owner isnt reaching her, and I would like them to stop sendin... Ver mais
Detta system för deklaration är ju värdelöst. Är man skyldig pengar ja då ska de in fort. Ska man däremot få pengar kan man inte ens få svar på när de kommer. Att de kan va allt ifrån april till decem... Ver mais
Skattenivån är som den är, så det tänker jag inte nämna något om även om det är vansinne, men deras personal i kundtjänst borde bytas ut omgående, eller åtminstone lära sig det svenska språket så vi k... Ver mais
Detalhes da empresa
- Software de declaração de impostos
- Contador
- Escritório de Contabilidade
- Serviço de Contabilidade
- Conselheiro fiscal
- Consultor fiscal
Informação fornecida por fontes externas variadas
Skatteverket webbplats, startsida
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
ni är skurkar
Jag ringde till skatteverket
Jag ringde till skatteverket. Kunde välja att bli uppringd eftersom det var lång kö. Blir uppringd och man säger att snart är det din tur. Vill du prata med en handläggare tryck 1, tyvärr registreras inget tryck när jag väljer ett, försöker igen men inget händer. Rösten säger du har inte gjort något knappval. Blir uppringd igen samma sak.
Skatteverket är en myndigthet som LURAR…
Skatteverket är en myndigthet som LURAR FOLK PÅ PENGAR.
ÄVen så skatteverket skyldig mig ÖVER 50k FÖR HÖG SKATT!
Idioter
1 star is a very high rating.
1 star is a very high rating.
Unfriendly and unprofessional. They are violating many EU rules on freedom for EU citizens but they just don’t care. Denying applications without any reason even when pointing their mistakes out.
We have purchased a business property (farm) but will be in Sweden for less than 6 months. Hence they will not give out a personnummer. We have rented out the Hunting rights --> which is a business activity and we have to report this as a business income and charge VAT on this.
Skatteverket just doesn’t want to register us for VAT, even when pointing out that we are obliged by law to do so.
Ohuman personal
Börjar förstå varför självmord bland egenföretagare är så vanligt. man sliter, försöker göra rätt för sig. Sen missar man att skicka in en ansökan med 1 dag så har man helt plötsligt gått miste om 1,5 månadslön. En lön som redan är 70% av genomsnittet i branschen. Sen ringar man till kundtjänst i hopp om att det trots allt ska gå att lösa. Men man får prata med någon som inte har något förståelse alls och tycker man får skylla sig själv.
Kort beskrivning av skatteverket:
Kort beskrivning av skatteverket:
Först får man sitta i telefonkö minst 45 min, för att därefter komma fram till någon som knappt pratar svenska och knappt vet mer i frågan än vad man själv vet. Myndigheterna i Uganda framstår som professionella vid en jämförelse!
Borde skämmas för att vilja va…
Borde skämmas för att vilja va anställda av staten. Vidriga.
Riktiga hycklare
Riktiga hycklare, skatt på redan skattade pengar, riktigt koruppta svin.
Bra information men långa kötider
Väldigt bra information om skatter och andra saker man ska ha koll på. Kötider är dock ett skämt.
The case office demanded that I have to…
The case office demanded that I have to remove my address from Denmark, before she could approve my registration in Sweden and once I removed my address from Denmark that she rejected my request. She asked for serveral documents and I sended them on a Friday and then I received a letter on Tuesday. And her reason was that she could not connect me to the documents that I provied, because she suspected it is someone else's document. So why not just report me to the police but NO. They told me to appeal then I waited a whole year for them to tell me go and apply again and my address situation is still unknown. The level of corruption is unbearable.
Det går verkan fram via telefon eller…
Det går verkan fram via telefon eller mail. Skatteverket har gjort fel med mitt namnändring och nu kan jag inte få hjälp för att åtgärda detta.
Luktar fiffel här.
Kassa
Efter 6 veckors väntetid ber de om en komplettering fast de tidigare försäkrat mig om att allt var i sin ordning av det man lämnat in. Pengar kastade pga de här fjantarna. Samt urdålig handläggare.
Mycket bra service!
På tok för hög skatt på arbete och driva företag i det här landet. Men det är inte Skatteverkets fel, det är politiska beslut. Men jag tycker att Skatteverket gör ett utmärkt jobb, och är mycket hjälpsamma när det gäller. Även deras webbplats med alla e-tjänster är mycket bra :-)
Ärendet har tagit flertal månader och…
Ärendet har tagit flertal månader och personen på folkbokförings avdelningen på skatteverket skrattar åt sin myndighets kollegas åsikt om ärendets vänte tid för att sedan koppla bort samtalet. Väldigt dålig bemötande har dom på folbokföringsavdelningen
Enormt professionella!
Ställde ett par komplicerad frågor, fyra sidor långt dokument. Skickade måndag eftermiddag, fick svar torsdag förmiddag. Och det under semestertider.
Kvaliteten i svaret var långt över förväntan. Igen skattekonsult hade gjort det bättre.
Den som gnäller på offentlig verksamhet, som svenskar gärna gör, får tänka om!
Tänk om det privata näringslivet hade fungerat så här bra!
nooooooooooooooooooooooooooooooooo
Har ringt i flera månader och de säger…
Har ringt i flera månader och de säger alltid alla köplatserna är upptagna försök igen senare. Det borde inte få vara så när det inte finns någon annan att vända sig till =(
Yvonne i Linköping blev våran ängel idag . Mycket trevlig är hon med. Gjorde allt för att hjälpa till hon är guld värd . Hälsningar från götet
Yvonne i lindköping
Ännu en statlig organisation som är…
Ännu en statlig organisation som är fullkomligt värdelös och som bara kostar skattebetalare pengar genom löner för anställda som 1. Inte vet något och 2. Är otroligt otrevliga. Varför finns det en kundtjänst som inte ens är kapabel att göra något.